Tango C8 Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Kluci, včera po zastavení a opětovném nastartování za cca 5 min. (naložení do kufru 4 x pneu včetně disků a 4x jenom pneu) na mně při vložení klíčku do zapalování před nastartováním autíčko 3xzapípalo. Dle manuálu je to 2.stupeň výstrahy (např: zvýšená teplota chladící kapaliny). Může to být tohle, nebo něco jiné? Nehlásilo to jenom že mám naložení kufr:myslim, to je blbost, já vím Stalo se to někomu, nebo to neřešíte? Já jsem to taky neřešil a jel, pak při dalším startu to neudělalo:-) [upravil dne 1/6/10 Tango C8] Citovat
bajza206 SW Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 mě to po otočení klíčku pípne jednou nastrtuju a vše OK tak taky nevim:myslim Citovat
Tango C8 Odesláno 1. červen 2010 Autor Odesláno 1. červen 2010 Původně zaslal: btl.a Mě to nepípá vůbec. Mně to taky nepípá, jenom včera to zapípalo tři krát. Jináč vůbec. Není to pípání jako když ti oznamuje že máš v provozu automatické větrání a tak, ale je to jiné pípání. Uvidíme ve čtvrtek jestli to tase pípne:bacha Citovat
plaz Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 pipa na palivo nebo automatik svetla ,zamykani dveri pri rozjezdu atd. Citovat
Tango C8 Odesláno 2. červen 2010 Autor Odesláno 2. červen 2010 Původně zaslal: plaz pipa na palivo nebo automatik svetla ,zamykani dveri pri rozjezdu atd. Jasne, to pípne jednou ale mně to píplo 3 x za sebou:-) Citovat
Tango C8 Odesláno 2. červen 2010 Autor Odesláno 2. červen 2010 Původně zaslal: Laďa neměl jsi špatně dovřené dveře? Hm, no, ale to jsem jenom zasunul klíček otočil do polohy I a vtedy to zapípalo. Ale je to taky možné Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.