FUNES Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Ahoj potřebuji jen Váš názor na můj problém.Jedná se o spojku nikdy neproklouzla ale při rozjíždění když pouštím pedál tak na tom pedálu cítím takové cukání (ne jako když je v hajzlu silentblok!) a dělá to při každém přeřazení.Asi dvakrát jsem přišel k autu zmačknul spojku a nešlo vyřadit,po malé chvilce se to podařilo a vše bylo ok.Předem píšu že kapalina tam je ale to cukání do nohy mě dost znervozňuje.Asi se poroučí spojka co?(P406 99kw najeto 150000km. Citovat
FUNES Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 Člověče možná že jo někdy když jsem sešlápl pedál tak venku něco lehce hučelo a klepalo. Citovat
FUNES Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 Asi když to bude ložisko raději udělat komplet spojku.Co? Citovat
autospravca Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Cukanie robí mecana(pritlačný kotúč spojky).Z mecana cez výtlačné ložisko sa to prenáša na pedál spojky. Citovat
Guest SB Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Tiež to môže robiť voditko ložiska, ale zistíš to až po rozobraní, neostáva nič iné, len rozobrať spoju a vymeniť čo treba. Keď to rozoberieš tak vymeň komplet sadu spojky auto už má dosť najazdené. Citovat
FUNES Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 Vďaka chalani :DNechám to komplet udělat.F. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.