Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Muzete mi nekdo rict rozdily v techto vybavach?

Moje je \"pry\" SRi a ma tohle: v podstate nic, jen motor DDZ (105 sarancat), kotouce na zadku a delny sedacky 2/3. Jinak okna jsou manualni, central to nema, vlastne zadnou finesu z vyssich rad. Na na prdylce to ma nalepeny SR. Jsem myslel, ze SRi je vyssi nez GRi, ale asi je to mylka. Kazdopadne central si dodelam a el. okna mozna nekdy taky. Jen nevim, co to vsechno bude obnaset :( hlavne ohledne plastu

Odesláno

Já mám SRI z 88 a kolega z práce má GRI z 90týho roku a oproti němu mám vyhřejvaný sedačky el.pravý zrcátko(vyhřejvaný jsou asi u obou tipů),el.stahování oken i v zadu a vim,že mám eště něco ale nemůžu si sakra zrovna vzpomenout. Jinak kotouče na všech kolech a el.šíbr a pod. jsme měli oba a bez ABS(prej bylo jen na zakázku) a bez klima.

Tedy z těchhle dvou modelů z toho je tohle GRI novější mi vychází,že je SRI vejš.

Odesláno

S jedním kolegou z Brna máme oba dva 405 SRI, motor stejný, r.v. stejný. Já mám klima, on ne. Já mám ABS, on ne. On má opěrky hlavy vzadu, já ne. Tak to opravdu nevím, podle čeho to vlastně rozdělovali

Odesláno

To Voštík: No já mám sice SRD ale mám tam klimu, centrál el. okna ve předu a já si pak dodal i do zadu, servo, abs, jinak vzadu bubny ale to je u brike?áků normál, ton. okna zelený ale je možný že do novejch modelů je pak dávali všude, pak i tapec a sedačky jsou ze semiše či co to je, polohovatelná sedačka blinkry v předním blatníku....no to? u mně vše ale jak píšu já mám D takže v benálu to může bejt trochu líp vybavený a co se týče označení tak na to jsem se už jednou v Pažoutu ptal a u 405 je to tak: GLi (GLD), GRi (GRD), SRi (SRD) a pak taky STi:papa:papa

[Editován dne 21/10/04 Wasabi]

Odesláno

Já mám 405GRi tj. 4bodové vstřikování, rok výroby 1987, obsah 1891ccm, kotouče v předu chlazené a v zadu jednoduché, posilovač řízení, stavitelný volant, opěrky hlavy pouze v předu, bez elektriky, bez ABS, bez klimy :cool:

Odesláno

Takze jsem se vlastne dovedel to, co uz vim: Delaji si to jak se jim zamane a taky podle toho kolik maji vina v sobe :-)

Takze z toho vseho vyplyva toto: kdo ma a je ochoten pustit el. stahovani oken (kompletni = je potreba vymenit cele mechanismy ve dverich?, svazky, plasty kolem rucni brzdy s operkou, spinace.) Svazky nejsou tak uplne nutne, ale usetri mi to spoustu prace.

Pod radiem jsou nejaky kabliky vyvedeny, ale nemam po ruce schema, takze nevim, kcemu jsou dobry, ale predpokladam, ze by to mohlo byt na ty okna.

No a potom jeste nejak poresit central, nejlepe tak, aby slo cely auto otvirat obouma dverma. Anebo to udelam nakonec na dalku.

Odesláno
Napsán autorem Trundik

S jedním kolegou z Brna máme oba dva 405 SRI, motor stejný, r.v. stejný. Já mám klima, on ne. Já mám ABS, on ne. On má opěrky hlavy vzadu, já ne. Tak to opravdu nevím, podle čeho to vlastně rozdělovali

Vsadil bych na příplatkovou výbavu... :D:papa

Odesláno

jj, presne jak pise Operator - tohle je priplatkova vybava. Me se spis jednalo o ty el. okna a central, protoze jsem si myslel, ze SRi by je uz melo mit v zakladu

Odesláno

SRi i GRi mely obe v zakladu predni el. okna, central s dalkou byla myslim volitelna vybava, to bych se doma musel kouknout do katalogu.

Klicky na oknech mela verze GL(i)(d).

Odesláno

No vida na posilovač řízení jsem zapoměl ten máme oba tedy SRI a GRI ale kolega u GRI nemá vzadu opěrky hlavy a já na SRI jo.Co jsem zatim slyšel tak SRI je vejš než GRI a myslím,že v knize Jak na to je zmínka o tom,že klima a ABS bylo fakt jen za příplatek.Jo a chlazený kotouče v předu a jednoduchý v zadu máme oba.Nebo se dopředu dávali jednoduchý?

Odesláno

To Voštík: Musíš vyměnit celej mechanismus ve dveřích a koukni se do tý gumy co vede z dveří do sloupkujestli tam nemáš už navedený kábly měly by končit v tom štekru ve sloupku. Je tam taky na repro teda aspoň já to tak měl no a končí to pod palubklou já jsem použil svazky ze starýho modelu a poupravil jsem si to. No a potom musíš sehnat konzoli mezi sedačky.:papa:papa

Odesláno

Tak to já mám P405GRi - 4bodové vstřikování, r.v. 1989, obsah 1569ccm, kotouče v předu jednoduché a vzadu bubny, posilovač řízení, stavitelný volant, opěrky hlavy pouze v předu, eletrický šíbr, bez elektriky, bez ABS, bez klimy.:papa

Odesláno

tak já mám GLi r.v.90, jednobod, obsah 1,6, kotouče jednoduché, vzadu bubny, bez posilovače, bez opěrek vzadu, bez el.oken vzadu i v předu, bez šíbru, bez ABS, bez klimy, bez křídla, bez li?áků, bez vyhřívaných sedaček, bez kůže, bez mlhovek, bez centrálu (původně, přidal jsem si ho tam z vraku), ale výškově stavitelný volant tam mám odjakživa.:D Tak teď když jsem to vypsal tak se divím proč to auto vůbec mám;)

Odesláno

Na kufri môže by? nalepené hocičo, viete, akí sú ľudia...

Ja som mal nalepené na SRI Grand Cherokee:D

Ku výbave: vetrane kotuče vpredu ma len GLI,GRI,SRI a Mi16, modely s karburátorom maju kotuče jednoduche a vzadu bubny. Servo má v základnej výbave len SRI,Mi 16, GRDT a SRDT, ostatné modely za príplatok. ABS má v sérii len Mi16, za príplatok len SRI. Co sa týka centrálu, klímy atd. tak to bolo mozne za priplatok asi u všetkých modelov.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak to byla nejspis Emerikn verze. Kamosuv tata ji ma taky a ma i ty blinkry v narazniku. MJ ma i tempomat a vyhrivane sedacky a dementni americke pasy, ty jak te obesej hned jak zavres dvere :)

To moje je asi zase neco spešl. Abych to uvedl na pravou miru: Na vratech je nalepeny SR, ale ty zase mely karburator (XU92xx 110k??), ale tady je XU9J2 (DDZ, 125k??). Kotouce to ma vetrany/jednoduchy, ABS to nema, ale na napravach jsou diry na cidla, kabely nejsou nikde (ani nevypada, ze by nekdy byly), takze asi origos.

Tohle je RV 02/88, coz tipuju na jedny z prvnich 405 nebo od kdy se vubec delaly?) a vsechno to mozna komplikuje to, ze je to kombik :D

Odesláno

Otec ma 405 SRi rv 89, motor 1.9 16V 4 bod vstrikovani, vykon 125koni, el. okna, central, el. stelovane prave zrcatko, orig. alu kola, 4x kotouce bez ABS, elektricky sibr, predni spojler to ma tusim Mickovy...vsecko od vyroby...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já mám 405 GR 1,8i, rv. 92 105 koní. Přední okna v elektrice, stav. volant, vpředu chlazené kotouče, vzadu bubny, ABS na všechny 4 kola. Vyhřívané zrcátka, posilovač řízení. Opěrky hlavy mám i vzadu, vyhřívané sedačky. Ještě jsem tam měl mlhovky. To v základu. Teď jsem to trochu vylepšil, dal jsem tam nárazníky z Mi16, el. kola a křídlo. Takže teď už je to dokonalej paskvil.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Moje GRIčko z roku 90 se pyšní v předu el. ovládanýma oknama, el. šíbrem, 4ma kotoučovkama (vpředu větranýma). Klasicky má stavitelný volant, možnost vnitřní cyrkulace vzduchu a dobrá věcička je elektronická indikace opotřebení brzdových desek. Suprovní je směrovatelná stropní bodovka na čtení (krom normální lampičky vpředu i vzadu, kterou vypíná časové relé a centrál). Centrální zamykání je na optický dálkáč. 4 slušně hrající repra vpředu. Bohužel ABS ani klima :papa

[Editován dne 21/3/05 Tommate]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...