Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cawte. ake mate kolesa na svojich 405 ??? ide mi hlavne o rozmer......kupil som 205/55/16 ET15 Dezent V a ked chodim sam tak v poho ale ako nahle niekto sande do auta dozadu a pride nejaky hupak cucham z gumami do naraznika a hned nad naraznikom je taky falc zelezny a bojim sa ze rozparem na nom gumy.....rozmyslal som poriesit dorazy na tlmice alebo priamo nejaky doraz na napravu.....nevedeli by ste mi poradit co by zabralo ??? nema niekto skusenosti ??? Vdaka. :)

Odesláno

s tými dorazmi ti neporadím, ale tie 205/55 16 su podla mna moc, mi nehovor že pri ET 15 ti nelezú z predných blatníkov von :myslim. ja mám teraz 195/50 7x16 ET 18 a v zadu je to uplne v pohode a v predu len tak tak. a maju taký istý obvod ako sériové 175/70 14.

Odesláno

von sanetahaju :) vpredu je to uplne v pohodke skor by som povedal ze su zarovno s blatnikami alebo mierne este dokoncavo vnutri....ale zadok ma stve :( normalne mi to tam cucha a nvm co s tym :(......aky je rozdiel v mm vo vyske pneu medzi 55 a 50 ???

Odesláno

tak to sa čudujem :myslim, ake 16ky to máš 7 alebo 6.5?

inak ten rozdiel...tých 50 či 55..musíš aj napísať z akého rozmeru, či 205 alebo aký. ved vieš čo to znamená? 55% z 205mm=cca113mm

inak ten odkaz co dal kubik je šikovná vecička:super

Odesláno

sirku mam 7.....ja to urcite vyrezem to budem muesiet ale WT ty mas v zadu hydro napravu ze ? a ta sa sprava inak ako moja ja aby som mal dusu na pokoji tak tie povodne dorazy co su tam preistotu vypodlozim nejakou tou pasovinou resp. prve to vyrezem nahodim koleso a zatazim auto a potom sa uvidi ci bude potrebne prerabat doraz....ze ? :)

Odesláno

myslis tie ostro vyzerajuce falce na konci blatnika pri narazniku co ? a jedna strana mi chyba aj do plastu do podblatnika musim to trosku orezat je tam taky plastovy vystupok.....nabuduce sa kupi profil 50 ale teraz gumy su ako nove tak ich treba vyjazdit....

Odesláno

:myslim:myslim čéče, tuším máš pravdu:myslim, ja mam 7 x 16 ET 18 ale lepšie by mi bolo ET 2O, je to nápravami??

inak tie DEZENTY V som mal aj v 15\" :D, a tie 205/55 je podla mna moc...

[upravil dne 5/6/10 NAVY1]

Odesláno

ja som si ich pozhanal aj s gumami takze moc som si nemohol vyberat....a zbytocne teraz riesit nove gumy lebo tie maju este 7mm dezen....a s predkom nemam vobec problem aj ked mam ET15 predok mam dost tuhy takze to neriesim ale zadok radsej poorezujem par veci ako keby som mal teraz zacvakat za nove gumy.....potom ked ich zjazdim tak sa kupia bude s profilom 50 alebo aj 45 ale to uz asi malo bude :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...