Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, má niekto skúsenosti s výmenou predného náraznika s Peugeota 607 rok výroby 2001 za faceliftovaný /okruhle hmlovky/ po roku 2006? Hlavne by som chcel vedieť či to pasuje alebo treba nejaké úpravy?

Ďakujem Cyril

Odesláno

Nepasuje. Ine uchytavacie casti a uchytavacie body. Jedine ak by si to nejako dobastlil. Po vymene budes musiet vymenit aj bocne listy, a zadnu listu na narazniku. Novy naraznik ma tu listu vo farbe co stary ju ma ciernu.

Odesláno

Ahoj....to víš že to jde,ale mě to trvalo docela dlouho než jsem sehnal všechny věci.Potřebuješ výstuhu,deformační zony(jsou delší než původní)veškerý plasty co máš pod kapotou,chromy atd.Je to fakt fuška něco sehnat.:(ale ten výsledek je:super

Odesláno

A co sa ti paci na tom viac. Tie hmlovky alebo ten chrom? Ak chrom tak je jednoduchsie tie cierne veci strieknut do farby a takych tych chromovych polepov je namraky. Inac neviem co bude nato hovorit stk alebo tak nieco. Aby si nemal s tym problem ako niektory s dennym svietenim. Predsa je to zasah do konstrukcie vozidla.

Odesláno

No myslim ze mozu na to prist. Ono vies 607ma je nevsedne auto s neokukanym dizajnom.:mrk

Ale aj tak vam nechcem kazit radost a ak to dotiahnete do detailov tak nemusia na to prist. Tie detaily myslim aj nova pristrojovka,....;):aut

• O 1 rok později...
Odesláno

Mam meneny predni i zadni naraznik za facelift po rv. 05 chrom listy a kulaty plhovky a nikdy s tim nebyli problemy ani pri stk (zadny znamosti nebo tak tam nemam), horsi to bylo kdyz jsem ten predni vylepsil v zime o policeni octavku, nebyl nikde k sehnani a po zime jich bylo jak safranu :roll dalsi vec ktera to o hodne prodrazila byly prave ty ruzny listicky, mrizky atd.. za kus plastu na paradu chtej penez jak za pul auta :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...