SV 24 Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 moc pěkná 405ka!!! Jen tak dál!!! Nádherný auto! Citovat
NAVY1 Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 Dikes, tak snažím sa aby trošku vyzeralo ked už si v ňom vozím zadok Mám na pláne ešte nejaké kozmetické úpravy, takže bude ešte krajšia a viac podla mojho vkusu...ale najprv musím poriešiť ešte ten podvozok... Citovat
NAVY1 Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 Původně zaslal: pipistrel tusim si sa zastavil v trstine ty budeš stále rýpať?? jj, okrem iného... som hladal nejaké zaujímavé pozadie, škoda tej rampy, v tom bielom štrku by sa moje autí pekne vynímalo Citovat
NAVY1 Odesláno 8. červenec 2010 Autor Odesláno 8. červenec 2010 tak som dnes zas raz rozhádzal zadnú nápravu, spravil všetko tak ako sa má a pežotíka poslal este o pár cenťákov viac k zemi... -10cm, to už bol myslím extrém, som ledva vyšiel z dvora tak som to radšej o 2 cm pridvihol a teraz som -8cm oproti sérii može byť?? Citovat
pipistrel Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 teeeda dobre si to polozil a to neni rypanie;) Citovat
Qcko Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Vyzera to paradne a aj poloha kolesa sa mi zda v poriadku, si fachman:potlesk Citovat
NAVY1 Odesláno 9. červenec 2010 Autor Odesláno 9. červenec 2010 Původně zaslal: pipistrel teeeda dobre si to polozil a to neni rypanie;) ..no len aby.. ale nee, neber ma vážne, občas mám trochu zvátený zmysel pre humor.. Citovat
NAVY1 Odesláno 9. červenec 2010 Autor Odesláno 9. červenec 2010 Původně zaslal: Qcko Vyzera to paradne a aj poloha kolesa sa mi zda v poriadku, si fachman:potlesk jj, trošku sa to upravilo, myslím, že to neni najhoršie. ale fachman? to je trošku prehnané skor len taký snaživý laik Citovat
Karel Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 O kolik se sníži zadek auta při plném zatížení, neškrta spodek auta o zem ? Citovat
NAVY1 Odesláno 9. červenec 2010 Autor Odesláno 9. červenec 2010 Karel: no, to som ešte netestoval takže zatial neviem. ale to neriešim, bo nie som ani nákladiak ani autobusár, nech sa vozí každý na svojom:aut kedy s tým bol časom problém tak neni problém to za pár desiatok minút prestaviť, všetko mám teraz pekne premazané a rozpohybované alebo sa tam dajú dáke tuhšie tlmiče. inak ked to bude drieť, tak maximálne kolesami o tie plastové podblatníky, podvozok je dostatočne vysoko nad zemou. Citovat
Brian Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 tak to je pecka!!! vypada to super i ta mezera uz je v pohode!!! jeste by me zajimalo co to udela kdyz si dozadu sednou 2 lidi jak to bude moc aby to nebylo na dorazech ale jinak parada!!! Citovat
NAVY1 Odesláno 9. červenec 2010 Autor Odesláno 9. červenec 2010 vyskúšam to zaťažiť a potom dám vedieť ako s to chová... Citovat
Karel Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Já bych to potřeboval přizvednout, protože když naložím rodinu, tak sedím skoro na zemi. Citovat
NAVY1 Odesláno 10. červenec 2010 Autor Odesláno 10. červenec 2010 Karel: jj, každý má svoje priority a požiadavky. kamarát tiež teraz dvíhal svoju 309inu, na max, a povedal, že ešte asi dá aj tvrdšie tlmiče...idú s rodinku na dovolenku F.I.K, Brian: vdaka ň BiFF: jj, tiež si myslím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.