Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

štyri100piata by navy - Low Clean Angels fKoži takmer Black

Recommended Posts

Odesláno

tak lakovanie diskov sa nejak pretahuje, hádam už čoskoro budú. Aj ked momentálne by som ich aj tak nemal na čo namontovať, štyri100petečka je aktualne o5 v lakovni, tretí krát za posledných 13 mesiacov:o tak hádam do tretice všetko dobré:roll

DSC00541.jpg

[upravil dne 15/11/10 20:10 NAVY1]

Odesláno

v černe vypadaji supr. ted si jen počkat na fotku na autě jestli kola moc nezaniknou na černym aute. ta černo-leštěna kombinace co si mel předtím se mi vubec nelibi:blicismajlik

Odesláno

čakom: foto dam cez víkend, umyjem a nafotím..myslím, že na aute nezaniknu, myslim ze tomu dost pomohli, mne osobne sa to páči fakt moc, naživo je to fakt pekne uvidím jak to bude vyzerat na fotkach..

Odesláno

Moc pěkně udělaná kára:potlesk:potlesk A s Mi nárazníkama a prahama by to bylo ještě lepší;)

P.S.: Jakto, že během roku bylo auto 3x v lakovně? Nějaký závistivci nebo nekvalitní práce?

Odesláno

dik chalani

čakom: jj, fotene pred daždam, aaa tak hádam ze ešte nejeké lúče budu

dundee: MI veci by boli cool, keby sa našli nejake v peknom stave a za rozumny peniaz asi by som porozmyslal..ale pači sa mi to nemálo aj takto.

a to lakovanie, prve-po tej buračke, druhe-repair plus dorobena maska a zrkadla a tretie čisto len reklamácie, sice len drobnosti ale po celom aute, takže skoro pol auta novy lak. nejaky problem s tmelom, a popri tom sa zviezli aj nejake drobne oderky. bolo to v záruke a prístup lakovne uplne v pohode, ale dufam, že sa tam už nebudem musiet vracat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...