Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,mam takovej problem dneska jsem si řekl že natřu prah že tam trochu rezavi a zjistil jsem že tam jsou takove bublynky po celem prahu a když jsem je propichl tak z nich vytekla voda,nevite jak se tam mohla dostat a co stim

[upravil dne 28/5/10 Michal.B]

[upravil dne 28/5/10 Michal.B]

Odesláno
Původně zaslal: zolco

Nazdar!Nerob si probémy z toho,aj mojej 406-ke hnijú prahy!!!Možno že máš ucpané kanáliky na prahoch!

Tak mysliš že je voda zevnitř a tam to hnije?

Odesláno

docela normalni jev že u 406 hnijou prahy :bojim

[upravil dne 28.5.2010 čakom]

;)jsem rád žes to napsal--když to napíšu já,ozve se dvacet lidí s tím,jak mají úplně zdravou tu svoji popelnici...:ticho

jinak co s tím?? obrousit na holý kov a normální postup ochrany proti rezivění, stav se v barvách-lakách a dají Ti přesný postup a koupíš tam i potřebný materiál

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

;)jsem rád žes to napsal--když to napíšu já,ozve se dvacet lidí s tím,jak mají úplně zdravou tu svoji popelnici...:ticho

většina si to mysli ale když ty prahy vyhnijou tak zustanou tvarově pořad stejny diky tomu gumoasvaltu. takže nikdo o tom nevi.

Odesláno

Tak jsem se dneska koukal jak jsem to ponatiral a zase mi přes tu novou barvu prolizaji rezave kapky,dirky na odtok jsem zkoušel znovu pročistit a nic tak nevim proč z toho plechu furt prosakuje voda

Odesláno

Tim, že nejsou zástěrky to nebude. Měl jsem na prahu zespodu tak 4 mm velkej kousek rezu, jinak celej práh pěknej, píchnu do toho šroubovákem a propíchnul jsem to turch. A o kus dál kde byl lak pěknej a nic se neloupalo to šlo propíchnout taky. Takže to rezne zevnitř. Teď už můžu jedině vyměnit práh.

[upravil dne 30/5/10 Benžík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...