Tosho27 Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Ahojte ludkovia. Dost by ma zaujimalo ci je mozne zapojit klasicky zosilnovac alebo aktiv. subwoofer cez redukciu ktora je na obrazku. nema s tym niekto skusenost? original hudba v 406 je podla mna celkom slusna no tie basy tam trosku chybaju. vopred dik. [upravil dne 27/5/10 Tosho27] [upravil dne 4/6/10 Tosho27] Citovat
peugeot09 Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Vidím špatně, nebo se ta redukce vážně připojuje na výstupy reproduktorů. Jinak už to zde několikrát je popsáno. Člověk šikovný si do originálního rádia dokáže udělat RCA výstupy, aniž by neúměrně zatížil výstupy operačního zesilovače. [upravil dne 27/5/10 peugeot09] Citovat
Tosho27 Odesláno 28. květen 2010 Autor Odesláno 28. květen 2010 no nemyslim ze sa to pripaja na vystupy reproduktorov kedze je to mini Iso konektor. podla obrazku je na zltom konektore Line out cize signal pre zosilnovac. ale to vsetko je len teoria preto ma zaujima ci to nema niekto vyskusane a nevie mi povedat ako to hra, a ci to vobec hra. ak je to vystup pre original JBL zosilnovac nie je mozne ze pri zapojeni tohto konektoru mi prestanu hrat vystupy z radia pre repro? [upravil dne 28/5/10 Tosho27] Citovat
f3Rd@ Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 Original JBL je zapojeny na vystupy pro repro, bo potrebuje hodne vybudit. Tak zkus zmerit napeti co ti z toho konektoru leze, ale asi by to idealne cheto rucickovy merak a nebo osciloskop S trochou stetsti to ale zmeris i s obyc multimertem (me se to teda povedlo). Citovat
Tosho27 Odesláno 29. květen 2010 Autor Odesláno 29. květen 2010 Redukciu som objednal a ked pride skusim to zapojit na kamosov subwoofer a uvidim co sa bude diet.. myslim ze to bude najjednoduhsie. potom napisem co sa dialo Citovat
Y2K Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Super, daj potom vediet, som zvedavý. Čo stojí taká sranda? Citovat
jogi15 Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 kde je umiestneny ten zosilovac origo ??? lebo neviem ci ho tam mam ci nie ....diky vopred Citovat
HonzaZ Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Vzadu vpravo v kufru pod tapecem. Vlevo bývá CD changer. Citovat
jogi15 Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 oki diky moc za radu...inak ak tam neni da sa niako napojit na to radio clarion či??? Citovat
martis Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 ahoj ja som si dal dnes namahu a som rozobral jedno radio clarion pu2184a a to co pises je pekne,ale na ten iso konektor kde chces pripojit tak mne tam ziadna vodiva cesta na plosaku nevedie,cize nema pripravu na vystup na zosilovac a to iste je aj na radio clarion pu1633a kazetak.dufam ze ty to budes mat inak,lebo ja aj keby som to napojil tak hrat mi to nebude,kedze na plosaku tam niesu vodive cesty ale pripajkovane ihlicky ci co to je tam mam. jogi15 da sa to napojit,ale bud su na to specialne filtre ktore ti to upravia aby si to mohol napojit priamo z vystupu na repro radio na vstup zosilovac,alebo druha varianta je ze sa napojis priamo z vystupu radia repro na uz vstup zaosilovac hig-end myslim ze sa to tak vola a mas to napojene normalne a niesu ziadne badatelne straty,ja to mam osobne tak a nemozem povedat ze to zla hre,ziadny sum,ziadne skreslenie zvuku,pekny cisty zvuk,ale musis si samozrejme nastavit dobre radio a zosilovac. Citovat
Tosho27 Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 martis: tie ihlicky mozu byt prave tie vodive cesty cez ktore prechadza signal. a pozeral si plosak zoboch stran? tie plosaky zvyknu byt obojstranne Y2K: jasne hned ako to pride domov tak pojdem za kamosom nech pozicia subak a zapojim to a uvidi sa ci to bude hrat dobre a ci to vobec zahra Linke pre redukciu: http://www.mravec.sk/inshop/scripts/detail.asp?kat=BF142 [upravil dne 31/5/10 Tosho27] Citovat
Y2K Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Za tu cenu si to kupim aj keby to hrat nemalo Citovat
Tosho27 Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 jasne ved je to uplne v pohode cena s postovnym to vychadza 6€. Hladal som to uz davnejsie ale nasiel som to za 10€ !!!! to uz by som za to asi nedal ale pred par dnami som nasiel na tejto stranke a hned som to objednal Citovat
martis Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 jasne ze som pozeral z oboch stran a ku tym kontaktom nevedie ziadna vodiva cesta,cize to ani nemoze hrat aspon u mna urcite,si pozeral na svoje radio ci ty to mas inak??? Citovat
deddo306Break Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 ja som to skušal a nehralo to iba to hučalo Citovat
f3Rd@ Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Původně zaslal: jogi15 kde je umiestneny ten zosilovac origo ??? lebo neviem ci ho tam mam ci nie ....diky vopred Zesilovac je v levo v kufru pod tapecem, nad CD changerem.... Citovat
Tosho27 Odesláno 2. červen 2010 Autor Odesláno 2. červen 2010 nie nerozoberal som radio. necudoval by som sa keby som to tak mal aj ja kedze je to seriova vyroba skoda velka ak sa to nebude dat zapojit. Citovat
Tosho27 Odesláno 5. červen 2010 Autor Odesláno 5. červen 2010 Takze radio som rozobral atie vodive cesty tam naozaj nie su. Je to velka skoda moholo to byt super mat pripojeny subwoofer k origo radiu.. ak by mal niekto navod ako z tohto radia vytiahnut Line OUT sem s tym Citovat
peugeot09 Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Návod dávat nebudu, místo toho nabízím, že bych se toho ujmul a to i přesto, že jsem už někde napsal, že takové maličkosti dělat nebudu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.