Rejs Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 chel bych se zeptat jestli je ten tapecirunk nejak ke strese prilepeny nebo jen pri sroubovany . chtel bych ho o vykende sundavat a nevim jestli si mam sehnat i nejake lepidlo abych to dal opet dohromady :-) (nejak se mi odlepila vzadu ta latka od ty tvrdsi vrstvi tak bych to chtel prilepit ) Citovat
stanley.hl Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Je lepený-samolepící, demontáží hrozí poškození. Raději bych se pokusil o opravu na voze. [upravil dne 27-5-10 stanley.hl] Citovat
pito.za Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 Původně zaslal: stanley.hl Je lepený-samolepící, demontáží hrozí poškození. Raději bych se pokusil o opravu na voze. [upravil dne 27-5-10 stanley.hl] tak tak mozes si poskodit aj strechu zdeformovat ,strecha nema ziadne vystuhy Citovat
Rejs Odesláno 28. květen 2010 Autor Odesláno 28. květen 2010 tak sem to stejnak nevydrzel a sundal jsem ho . Vse prezilo bez poškození akorat sem nekontroloval strechu tu musim jeste zitra okouknout Jsem zvedavej jak to pujde zitra namontovat zpatky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.