zek Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Při jízdě přestane motor táhnout rozsvítí se kontrolka diagnostiky a motor chcípne. Někdy jen zacuká a jede to dál. Nebo když stojím na křižovatce začnou kolísat otáčky a motor chcípne. Po vypnutí a zapnutí zapalování zase nastartuji a je to nějakou dobu v pohodě (třeba celý den). Děje se to velmi nepravidelně, závadu nemůžeme najít. Startování je bez problému. Nejdříve jsem si myslel, že je to přívodem paliva, ale tím to zřejmě není. Poraďite ? 406 TD 2,1. Citovat
OK406 Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Může to býb i nemusí snímač otáček. Zkus se na něj podívat. A nebo krokáč. Citovat
comm Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 zak bez stim na diagnostiku a daj vediet co ti to tam vypisalo. Bo po mojom precitani tvojho prispevku je to trochu zvlastna chyba ak to tak presne popisujes. doporucujem diagnostiku a potom mi daj vediet co ti tam vyjelo. Citovat
zek Odesláno 27. květen 2010 Autor Odesláno 27. květen 2010 Byl jsem na diagnostice - píše to: Snímač 1 polohy rotoru (bože, co to je a kde to je?) Citovat
zek Odesláno 27. květen 2010 Autor Odesláno 27. květen 2010 Původně zaslal: honza406 kolik si řekli za dia ?? Dělal mi to známej, tak nic. Citovat
Guest servisman Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 tak to je dobrý,pokud to dělá gratis,já myslel že jsi byl v Pservise Citovat
zek Odesláno 27. květen 2010 Autor Odesláno 27. květen 2010 Původně zaslal: honza406 tak to je dobrý,pokud to dělá gratis,já myslel že jsi byl v Pservise Tak tam jsem nebyl, a snad ani nepojedu. Citovat
comm Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Tak tu mas toho fesaka co ti robi bordel v tvojom aute a nechci vediet co to stoji kolem 10000KC muzes hledat stejny cerpado nebo tam hodis bosch Citovat
zek Odesláno 28. květen 2010 Autor Odesláno 28. květen 2010 Původně zaslal: comm Tak tu mas toho fesaka co ti robi bordel v tvojom aute a nechci vediet co to stoji kolem 10000KC muzes hledat stejny cerpado nebo tam hodis bosch Pěkně děkuji, raději bych toho bosche, ale uvidím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.