Branimir Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 zdravim, tak dnes mi zacalo streckovat zatvaranie soferovho okna... Dole ide normalne ale ked chcem zavriet, 3 cm hore a koniec, znova musim stlacit a drzat, zas prejde par cm. Zhorsuje sa to, naposledy mi to islo 3cm hore a potom 10cm dole a to som drzal prepinac na zatvarani... mate niekto skusenost? Bude to len prepinac alebo mechanizmus? Citovat
shark734 Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 asi si odpajal baterku...musis okno vytiahnut uplne hore a potom tahat tlacidlo aspon 2sekundy(budes pocut ako cvakne relatko)...potom okno stiahni uplne dole a tiez podrz tlacidlo dole 2sek.-potom by to malo byt OK, ak to nepomoze hned skus to viackrat Citovat
jirii Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 Pod prepinacem je plošný spoj.Cele rozebrat a umýt lihem,složit a mělo by to fachat.Ničím jiným nestříkat (kontox atd). Citovat
Branimir Odesláno 25. květen 2010 Autor Odesláno 25. květen 2010 bateriu som menil ale uz pred tyzdnom asi... zeby to zacalo robit az teraz? skusim ten lieh Citovat
Micky99 Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 ja by som pred rozoberanim skor radil vyskusat navod od \"shark734\". aby si nastavil doraz okien. je to rychlejsie a jednoduchsie ako nieco zbytocne hned rozoberat... Citovat
shark734 Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 mne to robi presne tak isto ked odpojim baterku...jednoducho musis nakalibrovat koncove polohy okna-cize podrzat tlacidla v oboch krajnych polohach EDIT: micky99 ma predbehol [upravil dne 25/5/10 shark734] Citovat
Branimir Odesláno 25. květen 2010 Autor Odesláno 25. květen 2010 skusal som Sharkov navod, ziadne cvaknutie som ani po opakovanom skusani nepocul. Po robote ked som znova sadol do auta tak to 2x islo normalne zavriet, uz som sa potesil, ze je to prec a na treti pokus to zacalo robit znova. Citovat
jirii Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Zkus to tím lihem.Ja měl taky tento problem a lih to vyřešil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.