Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, tak dnes mi zacalo streckovat zatvaranie soferovho okna... Dole ide normalne ale ked chcem zavriet, 3 cm hore a koniec, znova musim stlacit a drzat, zas prejde par cm. Zhorsuje sa to, naposledy mi to islo 3cm hore a potom 10cm dole a to som drzal prepinac na zatvarani...

mate niekto skusenost? Bude to len prepinac alebo mechanizmus?

Odesláno

asi si odpajal baterku...musis okno vytiahnut uplne hore a potom tahat tlacidlo aspon 2sekundy(budes pocut ako cvakne relatko)...potom okno stiahni uplne dole a tiez podrz tlacidlo dole 2sek.-potom by to malo byt OK, ak to nepomoze hned skus to viackrat

Odesláno

ja by som pred rozoberanim skor radil vyskusat navod od \"shark734\". aby si nastavil doraz okien. ;)

je to rychlejsie a jednoduchsie ako nieco zbytocne hned rozoberat...

Odesláno

mne to robi presne tak isto ked odpojim baterku...jednoducho musis nakalibrovat koncove polohy okna-cize podrzat tlacidla v oboch krajnych polohach

EDIT: micky99 ma predbehol

[upravil dne 25/5/10 shark734]

Odesláno

skusal som Sharkov navod, ziadne cvaknutie som ani po opakovanom skusani nepocul.

Po robote ked som znova sadol do auta tak to 2x islo normalne zavriet, uz som sa potesil, ze je to prec a na treti pokus to zacalo robit znova.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...