Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute,

chcel by som vymeniť originalne seriove reprá na kvalitnejšie v 207ke. Potrebujem si kúpiť aj redukcie? Zadné repráky v dverách majú taký istý priemer ako predné?

Odesláno

s redukciami neviem ako to je.. ale priemer je ten isty, ako to tu pisal 207lemans, je tam aj link na JBL repra co kupil a na tom vidis ze aj predne aj zadne maju 165mm

Odesláno

vďaka...ano priemery som videl ze sú rovnaké...tiež niekde som čítal že sa odporúča nechať originálne výškové reproduktory lebo tie tam presne sedia. Ale nezhorším tak kvalitu zvuku? čo je na to tvoj názor? Ty aké repráky máš v aute?

Odesláno

Ohledně toho výškového repra ve předu, pokud necháš ve předu origo výškové repro a vyměníš jenom středobass ve dveřích, tak to nebude dělat moc dobrotu. Většinou když koupíš středobass, tak k tomu máš přímo určené výškové repro, já jsem měnil komplet repro za Alpine http://www.audioland.cz/alpine/alpine-sxe-1750s-tip-.html, mají v sadě i redukci do kapličky v palubce, takže sednou jako ulité. Pro kvalitu zvuku je ale strašně důležité tlumení, bez vytlumení interiéru to repro ve 207 nebude nikdy hrát dobře, osobně jsem používal STP http://www.prohifi.cz/tlumici-material/stp-vibroplast-m1-4-m , jednoduše se s tím pracuje, dobře to drží a perfektně to tlumí. Jinak tady jsou fotky z montáže

Odesláno

Lemans...Sinus Live? doteraz som počul len dobré veci o nich, každí ich chvály, no ale asi dám tie JBL-ky. Si s nimi spokojný?? Nemal si problémi s montovaním výškových reprákov??

James...ďakujem za rady. Dobre hraju tie Alpine? Kolko cca potrebujem z toho tlmiaceho materiálu? Trošku je drahý...

Odesláno
Původně zaslal: mythos

Lemans...Sinus Live? doteraz som počul len dobré veci o nich, každí ich chvály, no ale asi dám tie JBL-ky. Si s nimi spokojný?? Nemal si problémi s montovaním výškových reprákov??

James...ďakujem za rady. Dobre hraju tie Alpine? Kolko cca potrebujem z toho tlmiaceho materiálu? Trošku je drahý...

Alpine hrají neskutečně podle originálů, mám zapnuté basy na 3 z 9 a basuje to perfektně, na to jak hrají, tak jsou za dobrou cenu, jinak ten tlumící materiál, co jsem posílal v odkazu ti stačí na 4 dveře a kufr, je to dražší, ale bez vytlumení nemá cenu dávat nové repro-

Odesláno

dnes som sa dozvedel ze original JBL do 207 je celkom drahe...

vyskove stoja okolo 130eur (2ks), predne stred/bas okolo 85eur (2ks) a zadne 115eur (2ks) (este zadne su aj ovalne 6x9\" 120eur (2ks)) a subwofer 390eur :D

ten vyskovy ma dost brutalne prekvapil :nevim

i ked neviem ake maju vyrobne oznacenie, typ.. atd..kazdopadne mam pocit ze su predrazene :(

takze skor vidim to tak aj ja ze kupim taktiez JBL GT5-650C a GT5-652C

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...