Ferlo Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Chcem sa spytat, ci neviete niekto poradit. Zacalo mi pri zapnuti lavej smerovky auto vydavat upozornovaci ton. Je to ten typ pipnutia ako, ked mate malo paliva. Problem je, ze tento zvuk nerobi vzdy, len niekedy. Na pristrojovke nic neblika ani nesvieti. Ziarovky v smerovkach som este neskontroloval, keby to pipalo vzdy uz to urobim. Nestretol sa s tym niekto? Co by to mohlo robit? Citovat
207lemans Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 nechapačky..... No tak toto je aj premna novinka No jedine na diagnostiku a ked to nepomože tak potom jedine skontrolovať kabelaž či tam nieje niekde skrat. Roby to ked prši alebo za sucha? Citovat
Ferlo Odesláno 24. květen 2010 Autor Odesláno 24. květen 2010 Je mu to v podstate jedno. Niekedy to celu cestu nespravi, niekedy to pipa viac. Citovat
207lemans Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Původně zaslal: 207lemans Si z BA alebo z Ziliny? som ti už napisal sukromnu spravu..... Citovat
Ferlo Odesláno 8. červen 2010 Autor Odesláno 8. červen 2010 Uz mi to zacala vydavat zvuk aj mimo toho, ked smerovku nemam pustenu. Zvuk je coraz castejsie. Dnes som bol v servise a na nic neprisli. Akurat mi povymienali parkovacie ziarovky a osvetlenie evidencneho cisla, ktore nesvietili. Pytal som sa ich, ci to este vydava pipnutie a oni, ze to neskusali. Samozrejme to stale neprestalo a zavada nie je odstranena. Skoda, ze som mimo zaruky, cize ich zistovania im hradit nebudem. Nemate ponatia v com moze byt problem? Cez vikend skusim vytiahnut kable od vsetkych svetiel a precistit kontakty. Citovat
buga Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 no ty vole nebodaj si bol v servise na Ivanskej ceste? tam maju \"cool\" pristup.. Citovat
Ferlo Odesláno 8. červen 2010 Autor Odesláno 8. červen 2010 Nie, zatial len na Vajnorskej, ale pristup mozno podobny. Citovat
Ferlo Odesláno 15. červen 2010 Autor Odesláno 15. červen 2010 Tak som nasiel chybu v com sa to deje. Na zadnom lavom svetle bola prehorena kostra, niekedy fungovala a niekedy nie. Tato kostra je pre cele zadne svetlo, cize mi to robilo hocikedy. Kedze bola vyhorena aj koncovka, tak som to natvrdo odstrihol a prepajkoval priamo kostru svetla. Ak niekomu bude auto vydavat upozornovaci ton bez inej signalizacie, bude treba skontrolovat uchytenie kostry. Skoda, ze chybu nevedeli najst a spravit v servise, za to mi pomenili ziarovky, ktore som nechcel. Akurat mi volali so spokojnostou, tak som im vylepsil rating . Vymena 4 ziaroviek ma stala cca 40 Eur, ja som chybu odstranil za cca 1 hodinu prace. Citovat
buga Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 mal by si ist naspat ku nim a ziadat o nahradu alebo vratenie tych 40eur... tie ich pristupy su niekedy \"uzasne\"... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.