Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chcem sa spytat, ci neviete niekto poradit. Zacalo mi pri zapnuti lavej smerovky auto vydavat upozornovaci ton. Je to ten typ pipnutia ako, ked mate malo paliva. Problem je, ze tento zvuk nerobi vzdy, len niekedy. Na pristrojovke nic neblika ani nesvieti.

Ziarovky v smerovkach som este neskontroloval, keby to pipalo vzdy uz to urobim.

Nestretol sa s tym niekto? Co by to mohlo robit?

Odesláno

nechapačky..... No tak toto je aj premna novinka :mrk No jedine na diagnostiku a ked to nepomože tak potom jedine skontrolovať kabelaž či tam nieje niekde skrat. Roby to ked prši alebo za sucha?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Uz mi to zacala vydavat zvuk aj mimo toho, ked smerovku nemam pustenu. Zvuk je coraz castejsie.

Dnes som bol v servise a na nic neprisli. Akurat mi povymienali parkovacie ziarovky a osvetlenie evidencneho cisla, ktore nesvietili. Pytal som sa ich, ci to este vydava pipnutie a oni, ze to neskusali. Samozrejme to stale neprestalo a zavada nie je odstranena.

Skoda, ze som mimo zaruky, cize ich zistovania im hradit nebudem. Nemate ponatia v com moze byt problem? Cez vikend skusim vytiahnut kable od vsetkych svetiel a precistit kontakty.

Odesláno

Tak som nasiel chybu v com sa to deje. Na zadnom lavom svetle bola prehorena kostra, niekedy fungovala a niekedy nie. Tato kostra je pre cele zadne svetlo, cize mi to robilo hocikedy. Kedze bola vyhorena aj koncovka, tak som to natvrdo odstrihol a prepajkoval priamo kostru svetla.

Ak niekomu bude auto vydavat upozornovaci ton bez inej signalizacie, bude treba skontrolovat uchytenie kostry. Skoda, ze chybu nevedeli najst a spravit v servise, za to mi pomenili ziarovky, ktore som nechcel. Akurat mi volali so spokojnostou, tak som im vylepsil rating :). Vymena 4 ziaroviek ma stala cca 40 Eur, ja som chybu odstranil za cca 1 hodinu prace.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...