Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak koukám že když to začne tak to začne zase problém ještě jsem nedořešil jeden je tu další. Dneska jsem pustil klimu a smrad jako když se tam někdo vys..e, tak jsem oddekloval sání topení a tam plesnivej filtr, tak jsem ho vyhodil a koukám do toho topení a tam byla klapka co uzavírá vnitřní a venkovní okruh a ta byla napůl otevřená, tak jsem nastartoval a můžu přepínat jak chci a ta klapka se ani nehne a nejde to ani rukou, jen to pruží zase do tý mezi polohy co s tím? Kabely jsem měřil a proud tam jde ale kostru jsem nikde nenaměřil našel jsem tam dva kabely v jednom bylo 11 voltů a v druhým nic ani kostra a když jsem přepnul aby sál zvenku tak v tom prvním nebylo nic ani kostra a v tom druhým bylo jen 5 voltů tak nevím co s tím asi to servo nebude v pořádku ale přeci tam musí být kostra bez ní to přece nejde

Odesláno

No ja jsem resil smrad z klimy dneska a ta klapka jak o ni pises byla nejdriv zavrena,jak jsem tam rval tu hadicku od cisticiho spreje napul jsem ji otevrel a pri spusteni ventilace se po chvilce sama otevrela dokoran,ale jen na chvilku a pak se zase dovrela,nejakou dobu byla zavrena a zase se otevrela...

Zkus to pustit na plno,normalne venkovni okruh a chvili cekat...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...