Lord Back Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 Tak koukám že když to začne tak to začne zase problém ještě jsem nedořešil jeden je tu další. Dneska jsem pustil klimu a smrad jako když se tam někdo vys..e, tak jsem oddekloval sání topení a tam plesnivej filtr, tak jsem ho vyhodil a koukám do toho topení a tam byla klapka co uzavírá vnitřní a venkovní okruh a ta byla napůl otevřená, tak jsem nastartoval a můžu přepínat jak chci a ta klapka se ani nehne a nejde to ani rukou, jen to pruží zase do tý mezi polohy co s tím? Kabely jsem měřil a proud tam jde ale kostru jsem nikde nenaměřil našel jsem tam dva kabely v jednom bylo 11 voltů a v druhým nic ani kostra a když jsem přepnul aby sál zvenku tak v tom prvním nebylo nic ani kostra a v tom druhým bylo jen 5 voltů tak nevím co s tím asi to servo nebude v pořádku ale přeci tam musí být kostra bez ní to přece nejde Citovat
Hanks81 Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 No ja jsem resil smrad z klimy dneska a ta klapka jak o ni pises byla nejdriv zavrena,jak jsem tam rval tu hadicku od cisticiho spreje napul jsem ji otevrel a pri spusteni ventilace se po chvilce sama otevrela dokoran,ale jen na chvilku a pak se zase dovrela,nejakou dobu byla zavrena a zase se otevrela... Zkus to pustit na plno,normalne venkovni okruh a chvili cekat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.