D.Benny Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 Zdravím vás...Potřeboval bych poradit jak mam zapojit světýlka ve dveřích aby mi svítily s interierovým osvětlením..díky za radu:myslim Citovat
martis Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 ahoj bolo to uz riesene par krat,staci dat hladat,ak tam mas prepripravu tak dodas svetielka a v peugeot ti aktivuju v bsi,alebo da sa to napojit aj na stropne svetlo a vtedy netreba nic aktivovat.pokial nemas pripravu tak musis tahat kable od kazdych dvery bud do bsi ked to chces aktivovat,alebo do toho spinaca,ale je otazne ci to bsi podporuje.mal by si zistit ake mas oznacenie bsi,ale si napis do popisu, ako mas peugeot 406 sedna,motor,kw a hlavne rocnik.lebo ked mas old model tak bsi nemas a to treba potom napojit na stropne svetlo aspon myslim.nemam old model Citovat
D.Benny Odesláno 21. květen 2010 Autor Odesláno 21. květen 2010 Ahoj mam new model ale prave ze stropního světýlka to nejde..Dneska jsem to zkoušel a tam je spínaná kostra co jsem naměřil.ale ve dveřích neni ani trvalý plus který bych potřeboval..tzn bud světýlko svítí pořád nebo se rosvítí palubní pc a vse ostatní když se to propoji a to je špatne.P59pravu nemam.bsi cislo nevim mam rok 2001 Hdi 66kw 90PS. Citovat
martis Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 tie svetielka by si mal normalne pripojit ako stropne svetlo,tiez na svetlo co je na strope su len 2ks kablov a jednoducho na tie kable sa napojit,tak ze ked otvoris dvere rozvieti sa stropne svetlo a tym sa rozvietia dvere.a nebolo by ti jednoduchsie to aktiovat cez bsi? a mal by si nemej prace,pokial mas pripracu.budes platit iba diagnostiku a mas po prableme,ak by si chcel tak ti mozem poslat schemu zapojenia svetielok.dam ju tu.a nieje tam spinacie minus,ale spinaci plus!! podla chemy!svetielka su 3040,3042,3045,3047.tu mas chemu,dufam ze som pomohol. Citovat
MiliVFR Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 já musel do zadních dveří dotáhnot drát a jelikož byla v průchodce do zadních jedna volná pozice tak stačilo+ které je ovládané relátkem ,,,to je napájené ze stropního světla ,takže funguje i opožďování pohasnutí Citovat
martis Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 MiliVFR si mu dal este jednoduchsie zapojenie,nieje to tazke,trosku chapat el. a nieje problem.potom daj vediet ako si dopadol. Citovat
D.Benny Odesláno 22. květen 2010 Autor Odesláno 22. květen 2010 No vís co je mi divný?mě tam jdou 4 ks kabelu 2 jsou kostry a dva plusy.Jeden je trvalej lus.ostatek si nepamatuju.ja sem si taky myslel ze to bude takel jednoduchý.když budu vedět jak to zapojit pres bsi tak to udelam a HonzaZ mi to urcitě nastaví Uvidim no Citovat
D.Benny Odesláno 22. květen 2010 Autor Odesláno 22. květen 2010 noo tak to zkusim udelat stejne.a to plus si zapojil na jakej kabel ve stropu.Myslim tim barvu..a kostru si vzal na dveřích jo..a ve předu si to udelal jak?Na el.sem trochu páčko no.Sorry:nevim diky za odpověd Citovat
MiliVFR Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 + a - beru ze stropniho světla ,dráty najdeš pod zakrytím předního sloupku u řidiče, do předních dveří jsou průchodky gumové a těma jsem provlekl + které je z relátka , - vezmeš ve dveřích kdekoliv,, něco rozumného pochytíš tady http://www.peugeot-club.com/topic/42582-osvetleni-kliky-dveri/#604101 http://www.peugeot-club.com/topic/41505-osvetleni-prahu/ Citovat
D.Benny Odesláno 24. květen 2010 Autor Odesláno 24. květen 2010 Super,díky pokusím se to zapojit.... Citovat
martis Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 na tom druhom linku mas pekne aj zapojenie kablov,drzim palce pri zapojeni Citovat
D.Benny Odesláno 24. květen 2010 Autor Odesláno 24. květen 2010 Dííky už aby to bylo za mnou a já tam mohl dát nove tapeci..A ty chromové kliky v tom budou supr..sem před tydnem konecne sehnal.... Citovat
MiliVFR Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 držím palce,,protahovani předníma průchodkama dá zabrat Citovat
D.Benny Odesláno 24. květen 2010 Autor Odesláno 24. květen 2010 Ve předu je to v pohodě tam už sem tahal kabely ale v zadu je to horsi ptz tam mam jen jeden volny pin takze to bude horsi..no ale jak rikas ty staci mi jen jeden plus od svetylka a kostra ze dveri tak uvidim no Citovat
D.Benny Odesláno 26. květen 2010 Autor Odesláno 26. květen 2010 Tak zadek mam připravenej dneska ho jen zapojim a už konečně svítim...Zapojil sem to pres to rele jak je tady ukazany akorad mam jiny barvy žlutá plus sedí ale šedivej tam nemam ja tam místo toho mam fialový mínus ktere se ztrací pomalu takze mi to faka presne podle svetýlek ale musim říct že to byla celkem dřina to protahat do těch zadních dveří.dneska me čekaj přední dveře a přehození klik na chromové. Citovat
D.Benny Odesláno 27. květen 2010 Autor Odesláno 27. květen 2010 tak díky.zadek svítí dneska sem udělal předek akorad sem ho jeste nenaletoval.Ale to je otazka max 20 minut takže paráda..Ale musím říct že u řidiče protahování bylo fakt husty.jelikož už sem tam měl dotahovaný 4 kabely z toho 2 tlusty jako svišt na repro tak to byl ojeb dobrej...to mi trvalo asi hodinu než sem to přes průchodku dostal..na druhý strabně to bylo lepší neni tam tolik origo kabelu jako u řidiče...jinak díky všem co mi pomohli.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.