Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pár otázek na vývěvu: jak změřit její podtlak? Jedině v servisu, kde na to mají manometr? Mají to v servisu běžně?

A pokud zkusim sehnat jinou, z 1,9td do 2,1td asi nepůjde, ale z 605 old 2,1 ano? Nebo je lepší koupit novou za 7500Kč? :bacha:myslim:o

Nebo se dá moje zrepasovat?

[upravil dne 18/6/10 Benžík]

Odesláno

podtlakový manometr mám doma, mohu ho na nějaký srázek klidně přivézt, jednu vývěvu mám navíc, můžu ti jí půjčit, abys zjistil jestli to tím je nebo ne :super

Odesláno

Pokud v opravně nemají vakuoměřič, rychle od toho pryč. Je to základní vybavení. Jednomu člověku neuměli změřit ani tlak oleje, ale za výměnu pístních kroužků si vzali 20 000Kč. A kdybyste měli ten slavný vakuometr, můžete si zjistit, v jaké kondici Váš motor je:D

[upravil dne 19/6/10 kobr]

Odesláno
Původně zaslal: kobr

Pokud v opravně nemají vakuoměřič, rychle od toho pryč. Je to základní vybavení. Jednomu člověku neuměli změřit ani tlak oleje, ale za výměnu pístních kroužků si vzali 20 000Kč. A kdybyste měli ten slavný vakuometr, můžete si zjistit, v jaké kondici Váš motor je:D

[upravil dne 19/6/10 kobr]

Tím myslíš tlaky válců.Potom se ten měřák jmenuje Kompresioměr!
Odesláno

V základním vybavení autoopravny nesmí chybět tlakoměr na měření hodnot tlaku válců, tlakoměr na měření tlaku oleje a podtlakoměr. I s měřičem podtlaku jdou naměřit velmi zajímavé hodnoty, viz můj příspěvek a soubor uložený v příloze. Tlakoměrem zjistím tlaky a rozdíly tlaků ve válcích, ale měřičem podtlaku zjistím i kde na válci a hlavě je co špatného

Odesláno

To víš že máš pravdu,ale dnes v servisech na to serou.Jejich cíl je co nejvíc natáhnout zákazníka a dostat z něj co nejvíce peněz:bacha

[upravil dne 19.6.2010 EXI.60]

Odesláno

A ještě jeden drobný detail. Pokud budete konstruovat tento přípravek, musíte si uvědomit, že ve válci vzniká jak tlak, tak i podtlak. Proto musíte vřadit ventil tlakový a podtlakový. Přetlak vám upustí ven, ale další ventil zaručí, že přetlak nezničí vakuometr. Musíte si udělat z kousku kovu zařízení, které vám pomocí kuličkových ventilů a pružin nezničí oboje metry. Jinak se to dává na otvor svíčky, plný plyn a startuji. Všechny svíčky ven!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...