Benžík Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Pár otázek na vývěvu: jak změřit její podtlak? Jedině v servisu, kde na to mají manometr? Mají to v servisu běžně? A pokud zkusim sehnat jinou, z 1,9td do 2,1td asi nepůjde, ale z 605 old 2,1 ano? Nebo je lepší koupit novou za 7500Kč? :myslim:o Nebo se dá moje zrepasovat? [upravil dne 18/6/10 Benžík] Citovat
punkac Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 podtlakový manometr mám doma, mohu ho na nějaký srázek klidně přivézt, jednu vývěvu mám navíc, můžu ti jí půjčit, abys zjistil jestli to tím je nebo ne Citovat
Benžík Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Dekuju za nabidku, do Usti to mam trochu daleko, tak zkusim servisy u nas. Da se to repasovat? Citovat
kodajz Odesláno 19. červen 2010 Autor Odesláno 19. červen 2010 první jí proměř. Kámoš mi půjčil klasický klasický budík z nějakého zařízení. Napojil jsem hadici a měřil, vědu v tom nehledej. Citovat
kobr Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Pokud v opravně nemají vakuoměřič, rychle od toho pryč. Je to základní vybavení. Jednomu člověku neuměli změřit ani tlak oleje, ale za výměnu pístních kroužků si vzali 20 000Kč. A kdybyste měli ten slavný vakuometr, můžete si zjistit, v jaké kondici Váš motor je:D [upravil dne 19/6/10 kobr] Citovat
kobr Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 A ještě jeden obr, protože uložit přílohu jde do velikosti 250kB Citovat
EXI.60 Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Původně zaslal: kobr Pokud v opravně nemají vakuoměřič, rychle od toho pryč. Je to základní vybavení. Jednomu člověku neuměli změřit ani tlak oleje, ale za výměnu pístních kroužků si vzali 20 000Kč. A kdybyste měli ten slavný vakuometr, můžete si zjistit, v jaké kondici Váš motor je:D [upravil dne 19/6/10 kobr] Tím myslíš tlaky válců.Potom se ten měřák jmenuje Kompresioměr! Citovat
kobr Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 V základním vybavení autoopravny nesmí chybět tlakoměr na měření hodnot tlaku válců, tlakoměr na měření tlaku oleje a podtlakoměr. I s měřičem podtlaku jdou naměřit velmi zajímavé hodnoty, viz můj příspěvek a soubor uložený v příloze. Tlakoměrem zjistím tlaky a rozdíly tlaků ve válcích, ale měřičem podtlaku zjistím i kde na válci a hlavě je co špatného Citovat
EXI.60 Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 To víš že máš pravdu,ale dnes v servisech na to serou.Jejich cíl je co nejvíc natáhnout zákazníka a dostat z něj co nejvíce peněz:bacha [upravil dne 19.6.2010 EXI.60] Citovat
kobr Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 A ještě jeden drobný detail. Pokud budete konstruovat tento přípravek, musíte si uvědomit, že ve válci vzniká jak tlak, tak i podtlak. Proto musíte vřadit ventil tlakový a podtlakový. Přetlak vám upustí ven, ale další ventil zaručí, že přetlak nezničí vakuometr. Musíte si udělat z kousku kovu zařízení, které vám pomocí kuličkových ventilů a pružin nezničí oboje metry. Jinak se to dává na otvor svíčky, plný plyn a startuji. Všechny svíčky ven! Citovat
Burisek Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 no ono hlavně v servisech jsou spíš výměnáři než opraváři,takového servismana bych uměl dělat taky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.