Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

bodovky do auta?

Recommended Posts

Odesláno

Bodovky pracujou na 12V, když je zapojím do auta, bude to hodně vybíjet baterku? chci tam dát 2...aby svítily na zesíky:D

Odesláno

Pdívej se kolik žerou Ampér, počítám s tím, že je budeš živit z baterky, tak si to přeber, jinak za jízdy v pohodě.;):P:papa

[Editován dne 16/10/04 lexa]

Odesláno

no právě že za jízdy se do kufru dívat nebudu...mrknu se, díky..

Odesláno

tak sem vyčetl že to je 50tiW bodovka, ale kolik žere ampér nepíšou, neví to někdo? aslespoň odhad...

Odesláno

Jo, Impact má pravdu, takže dvě je 2x víc, ale asi nikdy nebudeš svítit víc než cca 2 hodiny a to by baterka mohla snést. Bodovky mám, ale nemám čas to měřit a zkoušet, takže někdo jiný a snad se podělí o zkušenosti.;):cool::o:papa

Odesláno

nevím jak dlouho hodláš mít otevřený kufr a svítit si s nima na zesíky, ale pokud chceš někde (třeba na srazu) pouštět va autě muziku a dělat světelné efekty v kufru, tak se stejně nevyheš tomu, že musíš mít nastartováno, jinak neodjedeš.

Odesláno

asi máš pravdu, ale já stejně víc jak 10min s tím blbnout nebudu, zatím nemám kapacitor tak se radeji ptám...mám ale vyzkoušený že rádio se vypne dřív než se vybije baterka:)

Odesláno

no já už ten panel s bodovkama mám hotovej..budu je tam dávat na dosvícení tuby a třeba někdy místo bodovek, je to dobrej nápad, jen kdybych si tak nehrál s tema bodovkama...

Odesláno
Napsán autorem Mateso

a co treba vysoce svitive bile diody? asi budou drazsi nez bodovky, ale spotreba bude minimalni, nebo se pletu?

Osobně bych to udělal taky s diodama. Zatímco jedna bodovka ti žere 4A jedna dioda tak 20-50mA. Takže i když dáš víc diod, tak je odběr pořád ještě zanedbatelný.

Ale zase když budeš stát někde na srazu s běžícím motorem, tak ti to může být jedno, protože ti to bude živit alternátor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...