Danoš306 Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 cus lidi, mam na vas takovy dotaz na 306tce mi v posledni dobe casto nefunguje centralni zamykani, je to vzydy kdyz je velka vlhkost, kdyz je sucho tak je to v klidu jde normalne dalkove ovladani, i otvitani prez klic, poprve sem se stim setkal tuto zimu, prisel jsem k autu namiril klic a nic, tak sem zkusil prez zamek a odemkly se jen dvere ridice tedy ty ktere sem odemykal, jako prvni sem se zameril na ten slavny konektor ve dverich ridice a hned jak sem jej vysrouboval tak sem uvidel oxidaci, ocistil sem pin ktrery byl zoxidovany a konektor nastrikal WDčkem konektor jsem dal zpet a vse fungovalo normalne, asi za 2 tydny to zacalo blbnou znova tal totiz snih a dloho prselo ale asi za 3 dny se to opravilo samo ale tedkom tyden v kuse prsi a opet prestal jit central, oxidace uz tam neni ale stalo se mi toto, poslouchal sem v aute dost dlouho hudbu a vybila se mi baterka a kydz sem chtel nastartovat tak central nekolikrat zamknul a odemknul to uz se mi taky nekolikrat stalo tak sem to bral jako normalni vec (nejspis to aj je normalni protoze zapipal imobilizer a auto se zamklo a odemklo a zamklo...... taky sem si vsiml ze central nejde zamykat a odemykat do nekonecna je tam urcity pocet zamknuti a odemknuti a pak se musi pockat a zase to ide), jenze ja sem hned po teto reakri auta na vybitou baterku, batrerku vyndal a dal sem ji na nabijecku a kdyz sem ji dal zpet tak uz central nesel, tak sem si rikal ze musim chvilec pockat a zase to pujde ale ani na druhy den porad nic, nevite prosim cim to muze byt??? uz to nejde 4 dny a zacina me to slusne otravovat. predem diky [upravil dne 19/5/10 Danoš306] Citovat
Danoš306 Odesláno 19. květen 2010 Autor Odesláno 19. květen 2010 no to sem si taky nejdriv myslel, ale nereaguje to na zakyvani se svazkem, coz by aspon trochu melo pokud je to zprelamane, pritom me udivuje reakce na vlhkost, taky me trosku zarazi to ze to prestalo fungovat potom jak se vybila ta baterka a po nabiti baterky uz to neslo Citovat
klm16 Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 neviem no, ale pokial mas infra DO, tak mas senzor na prijmanie signalu nad sp. zrkadlom vo vnutri auta. je to hned pod antenou... uz som sa par krat stretol, ze zatelako cez antenu a vyskratovalo to senzor na prijmanie signalu z DO.... //je to len moja konspiracna teoria... Citovat
Danoš306 Odesláno 19. květen 2010 Autor Odesláno 19. květen 2010 jj, mam tam infra, nedavno sem si to musel zprovoznit protoze ten stary prijmac byl uplne KO, majitel ktery mel auto predemnou, tak mu zatekalo prez antenu do auta a kapalo to primo na prijmač a ten byl uplne rozežrany, presne tak jak rikaš med na tištenem spoji se uplne vyparila tak sem si z vrakace sehnal new do auta aj do kliče je sice ze 106 ale je uplne stejny a vse fungovalo tak jak ma, ale jeste nez sem mel zprovozneny dalkac tak uz predtim ten central ve vlhku blbnul takze to společne nema nic spolecneho, ale i tak dik:) Citovat
VaclavMensik Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Mám zkušenosti s oběma závadama a myslím že by to mohla být kombinace obou. Mě se stávalo že se auto i samo odemčelo, na závadu jsem přišel až mi z čidla příjmače kapala voda. Být tebou tak to zkontroluju jestli je ten příjmač v suchu a pak se zaměř na ty zlomený dráty, vyzkoušej odemknout od spolujezdce. U mě se to projevovalo postupně, napřed vynechával reprák, potom nešlo stahovat okno, až došlo i na zrcátka, tak jsem se nas... a opravil to. Jestli budeš opravovat svazek tak přeju silný nervy.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.