Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute rád by som sa opýtal kedy sa menia rozvody na P-307, 1.6, 16V benzín, teda po koľko nabehaných kilometroch...? A koľko by to mohlo asi stáť? Ďakujem

Odesláno

No tak to som už aj prešvihol, ja mám najazdených 122000 km, auto som nedávno kúpil a predchádzajúci majiteľ to nedal meniť... Tak diky za odpoveď...

Odesláno

možem sa spýtať, že kolko by stálei rozvody na 307 1,6HDI........neviem ake trate s ním boli jazdene ale naposeldy sa rozvody podla servisnej knižky menili pri 63000km a teraz má 154 000km.

chcel by som poradiť kolko by stále a ako často ich treba meniť a či treba meniť hned aj vodnu pumpu a ked ano tak cenu aj s pumpou.

Ďakujem

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ja sa chystam tiez na vymenu a predbeznu cenu:rozv. remen,kola,kladka,vod.pumpa,aj klinovy remen a gufero na kluke 270 euro. To je bez prace.

Takze kto pozna servis kde to robia za 200 euro hodte sem kontakt. Mam len 95 000km ale za taku cenu si ich dam menit hned.

Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Ja sa chystam tiez na vymenu a predbeznu cenu:rozv. remen,kola,kladka,vod.pumpa,aj klinovy remen a gufero na kluke 270 euro. To je bez prace.

Takze kto pozna servis kde to robia za 200 euro hodte sem kontakt. Mam len 95 000km ale za taku cenu si ich dam menit hned.

no vsak hovorim ze v peugeot servise to spravia za 466 E aj s pracou

Odesláno
Původně zaslal: Kenedi

Sorry ja som mal na mysli za 20 euro komplet..:myslim

Odesláno

Původně zaslal: Kenedi

Sorry ja som mal na mysli za 20 euro komplet..:myslim

za 20 € komplet? to ako iba robota, ci?

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

remen,kladky,vodna pumpa na 307 1,6hdi 150 euro co som sa pytal

a to si sa kde pytal? a to je aj matros + praca ci len matros?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...