Lord Back Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Lidi pomóóóc já ho snad zabiju už zase něco. Nejde otáčkoměr jenom lítá sem a tam a dotoho mi poblikávají ukazatele stavu kilometrů. Nemam ho už rači zastřelit. Můžu mít budíky s 1,9Td ale nevím jestli pujdou do 2,1Td, mam tam o budík víc, hlavně nejsou tak hezký jdou tam dát jiný? můžu tam dát třeba z HDI myslím si že to asi neklapne poraďte nebo nějakou firmu kde mi je opraví. Nebo něco Citovat
Ferry Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 z HDI urcite ne, z 1.9TD klidne, nejspis to budou studene spoje na desce viz podobny problem s palivomerem http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=187 Citovat
Lord Back Odesláno 18. květen 2010 Autor Odesláno 18. květen 2010 tak to jsem rád že nebude problém s montáží s 1,9Td sice mě mrzí že nebudu mít ukazatel stavu oleje ale dá se bez toho jezdit a jak je to s imobilizerem není ten kod taky v budíkách jako je to u kokty abych je tam nevyměnil a pak i zároveň nedojezdil Citovat
Ferry Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 nene neni, immo je v RJ motoru nejdriv zkus to propajeni zakladni desky, jestli to nepomuze a pak muzes shanet teprve novy budiky, kdyby se to nezlepsilo Citovat
Benžík Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 to Lord Back: Jestli chceš, můžem někdy udělat minisraz a opravit to. Neni těžký to rozebrat a zaletovat. Tenhle víkend ale ne. Citovat
Lord Back Odesláno 19. květen 2010 Autor Odesláno 19. květen 2010 Stačí napsat kde bydlíš a já přijedu klidně k tobě v elektronice se tu a tam vyznám už jsem proletovával pár zesilovačů ale dobře to dopadlo jen se dvěma asi z pěti. Hlavně u tohohle se bojím že to poseru kompletně, ale aby jste neřekli že jsem bábovka já to v sobotu rozeberu a kouknu na to studeňák snad ještě poznám, mam vítr s toho že tam něco ulomím a bude to v hajzlu, ale na druhou stránku není co zníčit jelikož je to stejně nefunkční Citovat
majty Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 nevim jak u stareho modelu ale mne se povedlo ulomit packu co drzi to predni plexi. Kdyz to udelas podle toho navodu co ti poslal ferry ve druhem prispevku tak by to melo byt v pohode... nekde na foru jsou i fotky jak vypada ten studeny spoj Citovat
Benžík Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Původně zaslal: Lord Back Stačí napsat kde bydlíš a já přijedu klidně k tobě v elektronice se tu a tam vyznám už jsem proletovával pár zesilovačů ale dobře to dopadlo jen se dvěma asi z pěti. Hlavně u tohohle se bojím že to poseru kompletně, ale aby jste neřekli že jsem bábovka já to v sobotu rozeberu a kouknu na to studeňák snad ještě poznám, mam vítr s toho že tam něco ulomím a bude to v hajzlu, ale na druhou stránku není co zníčit jelikož je to stejně nefunkční Pokud chces, tak to neni problem, nekdy treba pristi tyden, rozebrat by jsme to museli na ulici, bydlim v bytovce, vyndany budiky jsou tak za 5 minut.Tedko o vikendu se to nehodi, jedu pryc, prijedu az v pondeli. [upravil dne 19/5/10 Benžík] Citovat
Benžík Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 A nebo jeslti mas garaz tak bych prijel k Tobe, tech par kilaku do Boru me netrapi a aspon by jsme se v tom nemuseli hrabat na ulici a v desti. Citovat
Lord Back Odesláno 19. květen 2010 Autor Odesláno 19. květen 2010 tak mi napiš kolik by si za to chtěl garáž mam a od kud vlastně jsi? Citovat
Benžík Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Jsem ze Stříbra, bydlim kus od bývalých kasáren a chtěl bych za to maximálně tak něco tekutýho zvenku skleněnýho:super nebo na oplátku k něčemu využít Tvojí garáž. Buhužel tenhle víkend, jak jsem psal, to nepujde, ale během příštího týdne určitě ano. ps: týden předem to nechci moc slibovat, v práci se stává, že se během dne dozvim, že tam zůstávam do večera. [upravil dne 19/5/10 Benžík] Citovat
Lord Back Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 to je v poho tak třeba v úterý, napiš ty kdy se ti to hodí, já už tu dokonce mam jednoho co by mi ty budíky nechal, vzal bych je hned ale já si zase nejsem úplně jistej jestli to těma budíkama je, jelikož třeba začne jít plynule ale ukazuje přesne o 2000ot víc pak zase zalítá a ukazuje třeba o 3000ot víc a nekdy oběhne celou osu a začne klepat o doraz a to dost hlasitě a taky se stane že ho chcípnu a ukazuje furt 1000ot tak nevím podle mě bude odďělanej i ten budík nevím uvidíš sám a řekneš mi jo. já kdyžtak koupím jiný když to opravit nepůjde Citovat
Benžík Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 Tak v utery by to snad slo, tak v pul paty. Ty budiky rozeberem a zaletujem ty spoje. Nejsem si jisty, jestli to co popisujes, muze byt vada tech spoju na desce, bud to bude po zaletovani dobry nebo stejny jako ted. Otazka pro odborniky: modul, ktery prevadi pulsy (ze snimace u poloosy) na analogovy signal rychlosti pro budik, je v budikach nebo nekde v aute? A mereni otacek? Nemuze byt tahle chyba zpusobena prave tim modulem? Sorry, omlouvam se, v utery mi ma prijit balik PPLkou, minule s tim prijeli ve trictvrte na pet, budiky nechame radsi na stredu, pokud je to mozne. Uplne jsem na ten balik zapomel. [upravil dne 21/5/10 Benžík] Citovat
Guest Ludweek Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 me kdyz lital otackomer sem a tam tak to bylo vadny cidlo na prevodovce Citovat
Lord Back Odesláno 21. květen 2010 Autor Odesláno 21. květen 2010 jen si dělej srandu víš jakej je tam přístup, to bych si musel nechat nejdřív na třikrát zlomit ruku a pak bych ho asi vyndal jenom s tím nestraš. Citovat
Ferry Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 modul prevadece je bud nekde pobliz sloupku rizeni nebo za kastlikem spolujezdce, je to samostatna cerna krabicka s bilym lemem na strane u pripojovaciho konektoru. S otackama to vsak nesouvisi, prevadi jen sinusovy signal cidla rychlosti na diferencialu na vystupu prave poloosy na obdelnikove impulsy. Signal otackomeru pak jde od RJ motoru a ta si ho bere z cidla otacek na prevodovce nad setrvacnikem Citovat
Benžík Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 Diky Ferry. V tom pripade jdou do budiku pulsy a f\\U convertor pro rychlost je primo v budikach. Pro otacky jde z ridici jednotky motoru do budiku analogovy signal? Citovat
Ferry Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 jj u stareho modelu jdou k budikum jen analogovy signaly Citovat
Benžík Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 Původně zaslal: Ferry modul prevadece je bud nekde pobliz sloupku rizeni nebo za kastlikem spolujezdce, je to samostatna cerna krabicka s bilym lemem na strane u pripojovaciho konektoru. S otackama to vsak nesouvisi, prevadi jen sinusovy signal cidla rychlosti na diferencialu na vystupu prave poloosy na obdelnikove impulsy. Signal otackomeru pak jde od RJ motoru a ta si ho bere z cidla otacek na prevodovce nad setrvacnikem Jaky je pomer mezi rychlosti auta a frekvenci signalu - nejlip pro r15 kola? To by melo jit zmerit merakem co do tech budiku jde, jestli je to ok a jsou spatny budiky nebo je chyba jinde. Citovat
Ferry Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 mam to nekde doma v PC na LaserDVD z hlavy nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.