chachar.fista Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Prosím o pomoc..Sháním kastli bud XSi nebo Rally(starší model) na stavbu závodního auta..tzn chci auto bez motoru a převodovky(nebo s poškozenými),bez papírů,nejlépe nebouranou..horší interiér,nebo vůbec žádný nevadí.. A nebo přímo kastli s rámem dle přílohy \"J\" bez papírů..samozřejmě rozhoduje cena..dík moc za pomoc.. Citovat
Rambousek Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Když nepotřebuješ motor a převodovku ( to nejcennější na rallye) tak proč si nevystačíš s karosérií z čehokoli? V čem se liší tyto dva vozy od ostatních v karoserii? Citovat
MrChodny Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 kastla saxo s ramem - http://auto.bazos.cz/inzerat/5827500/Saxo-VTR--VTS.php - byla za cca 15000,- Citovat
chachar.fista Odesláno 26. květen 2010 Autor Odesláno 26. květen 2010 Původně zaslal: Rambousek Když nepotřebuješ motor a převodovku ( to nejcennější na rallye) tak proč si nevystačíš s karosérií z čehokoli? V čem se liší tyto dva vozy od ostatních v karoserii? Rally nebo XSi jsou sportovní modely už od série..měl jsem 106 s motorem 1,0 ;1,1 a ted mám mimo jiné 1,4XSi,a to má uplně jiný podvozek,tím myslím ramena,tlumiče,brzdy,atd.. Motor a převodovku nepotřebuji,ptz to mám rozestavěný,ale ta moje kastle je už po pár ránách,a tak bych radši něco zdravějšího.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.