Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o pomoc..Sháním kastli bud XSi nebo Rally(starší model) na stavbu závodního auta..tzn chci auto bez motoru a převodovky(nebo s poškozenými),bez papírů,nejlépe nebouranou..horší interiér,nebo vůbec žádný nevadí..

A nebo přímo kastli s rámem dle přílohy \"J\" bez papírů..samozřejmě rozhoduje cena..dík moc za pomoc..:potlesk

Odesláno

Když nepotřebuješ motor a převodovku ( to nejcennější na rallye) tak proč si nevystačíš s karosérií z čehokoli? V čem se liší tyto dva vozy od ostatních v karoserii?

Odesláno
Původně zaslal: Rambousek

Když nepotřebuješ motor a převodovku ( to nejcennější na rallye) tak proč si nevystačíš s karosérií z čehokoli? V čem se liší tyto dva vozy od ostatních v karoserii?

Rally nebo XSi jsou sportovní modely už od série..měl jsem 106 s motorem 1,0 ;1,1 a ted mám mimo jiné 1,4XSi,a to má uplně jiný podvozek,tím myslím ramena,tlumiče,brzdy,atd..

Motor a převodovku nepotřebuji,ptz to mám rozestavěný,ale ta moje kastle je už po pár ránách,a tak bych radši něco zdravějšího..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...