Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim pani,

od vcera pocuvam taky tupy zvuk od prednej napravy je to nepravidelne zatial, budu to tycky stabilizatora ci capy riadenia? Pripomenie, ze spodne capy mam vymenene. Jeden som menil v jeseni minuleho roku a druhy pred tyzdnom. A zas nieco buchoce kua.

Dik.

Odesláno

Zkus se mrknout na silenbloky motoru uz od pohledu bys mohl poznat jestli nejsou steřely.Při prudkem přidaní plynu a hned ubrani by ti to melo bouchat jestli ne tak to silenbloky nejsou.

Odesláno
Původně zaslal: r.kill

taky mi bouchá, rezonuje něco :myslim

taky mi něco jakoby hučí nebo rezonuje (plast). Že by to byl problém u 1.6 HDi? Neřešil to někdo?

Odesláno

Tak su to tycky predsa, uz mam origo prvovyrobu objednanu za 25 EUR kus, teda TRW Lucas ked som kupil auto malo 79000 km teraz som uz najazdil po nasich slavnych slovenskych cestach 62 000 km mam teda 141000 a az teraz sa rozklepali, vyzera, ze neboli este menene takze 80tis km jazdili po kvalitnych cestach. Takze len odporucujem TRW Lucas vyzera to tak, ze vydrzia najviac. ACH JAJ TIE NASE SLOVENSKE CESTY!!! :blicismajlik

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já jsem měnil na 406 každých 30 000, zkoušel jsem různé značky a nepomohlo to, takže s 80 bych byl velice spokojenej:). Já jsem zatím u 407 měnil přední spodní čep a teď se chystám na zadní tlumiče, jsem zvědav jak dlouho mi vydrží tyčky, protože naše cesty stojí taky za to......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...