Rafko Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Zdravim pani, od vcera pocuvam taky tupy zvuk od prednej napravy je to nepravidelne zatial, budu to tycky stabilizatora ci capy riadenia? Pripomenie, ze spodne capy mam vymenene. Jeden som menil v jeseni minuleho roku a druhy pred tyzdnom. A zas nieco buchoce kua. Dik. Citovat
sromo Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Zkus se mrknout na silenbloky motoru uz od pohledu bys mohl poznat jestli nejsou steřely.Při prudkem přidaní plynu a hned ubrani by ti to melo bouchat jestli ne tak to silenbloky nejsou. Citovat
jardas Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 Původně zaslal: r.kill taky mi bouchá, rezonuje něco taky mi něco jakoby hučí nebo rezonuje (plast). Že by to byl problém u 1.6 HDi? Neřešil to někdo? Citovat
Stepkao Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 Pokud vezmeš za tyčky tak poznáš jestli klepou, jinak čep řízení poznáš stejně, pokud už je volnější.. Citovat
Rafko Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 Tak su to tycky predsa, uz mam origo prvovyrobu objednanu za 25 EUR kus, teda TRW Lucas ked som kupil auto malo 79000 km teraz som uz najazdil po nasich slavnych slovenskych cestach 62 000 km mam teda 141000 a az teraz sa rozklepali, vyzera, ze neboli este menene takze 80tis km jazdili po kvalitnych cestach. Takze len odporucujem TRW Lucas vyzera to tak, ze vydrzia najviac. ACH JAJ TIE NASE SLOVENSKE CESTY!!! Citovat
Stepkao Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Já jsem měnil na 406 každých 30 000, zkoušel jsem různé značky a nepomohlo to, takže s 80 bych byl velice spokojenej:). Já jsem zatím u 407 měnil přední spodní čep a teď se chystám na zadní tlumiče, jsem zvědav jak dlouho mi vydrží tyčky, protože naše cesty stojí taky za to...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.