Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest dreamtalks
Odesláno

Hezky auto.

Maximalne bych vymenil kola a to spis za 17ky nez 16ky.

Zrcatka jsou v metalize a ne zadnej plastak, tak bych je nechal jak jsou.

Odesláno

no ja mam tiez changer, ale nejaky dobrak odtial vybral zasobnik, takze sice ho mam, ale nemozem ho pouzivat. Nema nahodou niekto zvysny nabojnik na cd changer philips dc012? :)

Y2K: prosim ta, nemohol by si mi hodit nejaky link na ten ulozny priestor? A co ja viem, tak nemam ESP, takze to bolo bud v novšich, alebo v silnejsich autach...

A este jedna vec, co som zabudol uviest vyssie.......vazne uvazujem o chipe auta. Vsade citam, ze ked sa to rozumne nachipuje, tak to o nieco znizi spotrebu a zvysi vykon. Je to tak?

A neviete nahodou o niekom, kto by to vedel spravit na benzinak? Bo drvivu vacsinu stranok, co som nasiel, tak chipovali len dieslaky. :/

[upravil dne 18/5/10 Samc0]

Odesláno

No a je to tu...2,0 a uz chip ;)

Osobne si myslim ze u auta bez turba sa to neoplati takze by som do toho nesiel.

A ta sada tu urcite niekde je..ked najdem ten link ti ho sem hodim :papa

Guest dreamtalks
Odesláno
Původně zaslal: Samc0

A este jedna vec, co som zabudol uviest vyssie.......vazne uvazujem o chipe auta. Vsade citam, ze ked sa to rozumne nachipuje, tak to o nieco znizi spotrebu a zvysi vykon. Je to tak?

A neviete nahodou o niekom, kto by to vedel spravit na benzinak? Bo drvivu vacsinu stranok, co som nasiel, tak chipovali len dieslaky. :/

Chipem ziskas u atmosfery max. + 10% vykonu. Coz neznamena ze auto bude o tech 10% silnejsi a pojede rychleji. Vypni si klimu a verim ze narust vykonu bude +- to co ti nabidne chip. Tady si mel popremyslet driv nez si zvolil slabsi verzi motoru.

Odesláno

stara znama otrepana tema - chip

nechcem rypat, ale ked uz chces silnejsie auto, preco si rovno nekupil 6 valec

kazdy sa toho boji, pritom je to v pohode uzivit ho, ziadna katastrofa

Odesláno

Jednoducho preto som nekupil trojliter, lebo auto vyuzivam kazdy den do prace, jazdim mesto aj medzimesto a mozno mi poviete, ze v spotrebe nieje nejaky markantny rozdiel, ale jednoducho neverim ze by som sa zmestil do nejakej normalnej spotreby. A robit len na benzin, to tiez nieje moj sen. Dalsia vec je, ze by som sa asi kvalitne buchol po vacku pri poistke. Jednoducho 2.0 je si myslim dobry kompromis medzi vykonom a spotrebou.

A ked sme pri tom, ci chcem zvysit vykon.....praveze som cital, ze nachipovanim auta sa da znizit spotreba. O vykon mi ani nejde, ten mi uplne postacuje....

Odesláno

Snad by si nechcel aby to chodilo zadarmo :)

Ked tak strasne riesis spotrebu co si nesiel do HDi? Pripadne to daj na plyn...

Ako som ti uz pisal s tou spotrebou to ani u 3litra nie je hrozne, aj ked ano v meste by to bol rozdiel vacsi, uznavam.

Poistku som ti tiez napisal ;)

Odesláno

tak urcite nechcem aby to chodilo zadarmo, ale ak by sa tej spotrebe dalo pomoct, tak preco nie?

A preco som nesiel do diesla? jednoducho som nemal peniazky na to, aby som si mohol kupit diesla a aj tak som usudil, po precitani par prispevkov, ze benzin bude do sportoveho auta vhodnejsi. A LPG? to niee, aj ked som uz pocul par takych navrhov, ale plynovu bombu si do auta tlacit nebudem :)

K poistke nemam slov :) Proste si dobre vybavil......

Ja sa tiez nestazujem, ale uz viem, ze o rok ich budem tlacit o dost nizsie.

Odesláno
Původně zaslal: Samc0

Jednoducho preto som nekupil trojliter, lebo auto vyuzivam kazdy den do prace, jazdim mesto aj medzimesto a mozno mi poviete, ze v spotrebe nieje nejaky markantny rozdiel, ale jednoducho neverim ze by som sa zmestil do nejakej normalnej spotreby. A robit len na benzin, to tiez nieje moj sen. Dalsia vec je, ze by som sa asi kvalitne buchol po vacku pri poistke. Jednoducho 2.0 je si myslim dobry kompromis medzi vykonom a spotrebou.

A ked sme pri tom, ci chcem zvysit vykon.....praveze som cital, ze nachipovanim auta sa da znizit spotreba. O vykon mi ani nejde, ten mi uplne postacuje....

to je pravda, chipom sa naozaj zvysi vykon a znizi spotreba - chip motoru len prospeje, ale ostatnym veciam, napr. prevodovke, brzdam a vobec napravam len uskodi

neviem, ako je ten dvojliter postaveny, aku vykonovu rezervu ma, ale chipom ju urcite prekrocis, a casom ti pekne zacne jedna vec po druhej odchadzat...

[upravil dne 19/5/10 BrankoKK]

Odesláno

Pěkné coupe...3,0 bych už nedal z domu, ale fandím určitě i 2,0 (nikdy nepochopím že se nejedná o motor 120kW asi by se 306 S16 a 406 8C 3,0 hůře prodávala :bojim), chápu výběr náklady na provoz se opravdu liší (odzkoušeno). Geniální barva:super Tomuhle autu žádnou \"sportovní\" úpravou nepomůžeš, spíš naopak, je dokonalé z výroby...

Odesláno

K tomu audiu, nechapu na co tam davas vyskace kdyz tam budes mit 3 pasmove repraky!? To je trochu blbost. Kup si tam raci neco takoveho http://clarion.sk/produkty.php?info=71 tzn. Stredobasy + vyskace s vyhybkou zvlast!!! A do zadu patri ovaly, kulate tam normalne nedas. Do zadu potrebujes neco takoveho http://clarion.sk/produkty.php?info=66

Nicmene na tech tvych strankach neni o reprakach zadne info, takze si nejdriv aspon zjisti parametry a nebo kup neco od herz nebo helix. :papa

Edit: zesilvac potrebujes aspon 4x50W rms coz muze byt tech tvych 4x200W hudebnich (ver mi, ze ty repraky neusenou 200W sinusu) + Zesilovac pro ten woofer. -typuju ze ten reprak co sis vybral bude mit maximalne 200W. (me ty smesne vykony uvedene u repraku fakt stvou). + potrebujes \"nejakou\" reprobednu na ten subwoofer. A ver mi, ze postavit spravne reprobednu neni zadna sranda! K tomu pripocti kabelaz (napajeci k zesilovacum a nove kabely k reprakum) a k tomu pripocti tlumeni (napr. dynamat).

Podtrzeno secteno, pokud se chces poustet do kompletni prekopavky audia, priprav si cca 1000 eur na repraky, zesilovace, tlumeni atd. Nez neco koupis tak si nech poradne poradit, nejlepe nekde na foru ktere se zabyva audiem! Ty tvoje clarion repraky co mas vybrane asi nebudou zadny zazrak. Raci to kup postupne a neco poradneho nez se snazit vzit vsechno naraz a nejaky smejd. Ja uz se v tehle branzi nejaky patek nepohybuju, tak ti neporadim co presne koupit, ale zkus clena \"peugeot09\" ten je schopny ti obstarat vse potrebne a postavit bednu pro subwoofer.

[upravil dne 28/5/10 f3Rd@]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...