Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové, všechno začalo prasklou manžetou u LP kola. Koupil jsem auto už s prasklou a nevím, jak dlouho se na tom jezdilo. NO, kloub v háji. Celkově mi ale přijde, že je ten podvozek moc hlučný. Každá dirka jde slyšet, různě to klepe, bouchá... Nemám z toho dobrý pocit. Nasednu-li do táty starýho opla, je odhlučnění podvozku daleko lepší.

Chci do tý nápravy nasypat nějaký peníze, kde bych měl začít? Kromě toho zku.. kloubu. Nebo jsou obecně podvozky francouzké provenience tak naprd jak se říká? Je to diesel 1,9 z 94, má nejeto skutečných 90 tis, to fakt vim. Poraďte z jakého konce to mám vzít.. co já vím, čepy, stabilizátory, tlumiče.. sere mě ten hluk. Dík

Odesláno

Ja jsem postupoval asi takhle:

Tlumice (byly fakt potreba), ulozeni tlumicu v kastli, ulozeni napravnice v kastli, silentbloky a cepy ramen, spojovacky a silentbloky stabilizatoru...bylo to dost penez, prace, voseru a potu, ale stalo to za to :cool:

Odesláno

No já asi budu brzo řešit přední nápravu taky. Když jsem auto koupil bylo to v pohodě, ale teď cca po 50tis km je ta náprava hlučnější, víc to bouchá při přejíždění nerovností.

Odesláno
Napsán autorem Driver

No já asi budu brzo řešit přední nápravu taky. Když jsem auto koupil bylo to v pohodě, ale teď cca po 50tis km je ta náprava hlučnější, víc to bouchá při přejíždění nerovností.

Ba, ba..

Odesláno

mel jsem podobny problem.. cokoliv sem prejel nebo se jen zhoup tak to ve predu delalo zvuky.. ve finale to byl stabilizator. ale kterej to se nevi protoze se postupne menily vsechny a prestalo to.

Odesláno

Tak jsem dal na autě opravit ložisko v předním kole s tím a? se podívají na tu přední nápravu a vyklubala se z toho oprava za 9500,- :( . Bohužel byli vymlácený čepy, silentbloky, stabilizátor, museli se měnit i kotouče (byli už jako žiletky) a destičky. Ale náprava už nebouchá a přijde mi že i řízení jde lehčeji :) Ještě by to chtělo tlumiče.

Odesláno
Napsán autorem Driver

Tak jsem dal na autě opravit ložisko v předním kole s tím a? se podívají na tu přední nápravu a vyklubala se z toho oprava za 9500,- :( . Bohužel byli vymlácený čepy, silentbloky, stabilizátor, museli se měnit i kotouče (byli už jako žiletky) a destičky. Ale náprava už nebouchá a přijde mi že i řízení jde lehčeji :) Ještě by to chtělo tlumiče.

Jenže k tlumičům budeš brát uložení a znova GEO

Odesláno

no na ceskyh silnich silentbloky na 306 (asi i na jinych, ale jine nemam :)) odchazeji docela dost rychle, sem tam se k tomu prida stabilizator - to je bouchani, kdyz se prejede nejaka nerovnost, co se tyce hlucnosti podvozku, mam pocit ze 306 ma tak trochu hlucnejsi podvozek (nebo dobre slysim:D)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...