jsore Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 vcera som bol na vymenu mot.oleja,ked mi mechanik dal dole plastovy kryt z motora zbadal ze okolo strekov je fafta ,povedal ze prepadove hadicky potrebuju vymenu.Mate s ztym skusenosti,terba davat dole cely ten kryt sania a aj streky musia von?dik za radu Citovat
Judes Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 jsore na mojej 407-me som zatiaľ nemal problém z prepadovými hadičkami ale na predošlej Felícii 1.9D som ich menil nie raz a myslím že by to nemal byť problém ani na 407-me. Daj dolu ten plastový kryt z motora a pozri sa v akom stave ich máš, keď sú už moc tvrdé alebo je náznak popraskania tak ich radšej vymeň a tie vstrekovacie trysky nič s nimi nemusíš robiť na 100% nemusia ísť von. Citovat
marko306 Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 hadičky by mali byť iba nasunuté na vstrekoch, takže si to spravíš aj sám. Ak ti náhodou niektorá prdne tak ti zavzdušní palivovú sústavu a nemusíš potom naštartovať Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.