Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj vsichni,

a kdy ze je ten sraz, ze jsem tak smely ? :D

dnes jsem videl moji krasavici, dorazila k dealerovi. jelikoz jsem si ale navymyslel par veci, tak jim to jeste tyden potrva ....:myslim ale rad bych se take stavil, pokud tam budete s 5008

Odesláno

Děkuji za radu s výběrem motoru ELTONOVI a ANTIREDOVI.

Rozhodl jsem se asi pro ten benzin 1.6 THP.Teď mám slabší auto a už mám dost toho, když potřebuji rychle předjíždět, tak to nejde.Zajímá mě ještě pár detailů, tak mi prosím Vás ještě poraďte.

- Pack Info Drive - co znamená Distance Allert + impulzivní ovladače Toggles Switches ?

- máte někdo zkušenost s ALARMEM + SUPERZAMYKÁNÍ ?A jak to funguje ?

- Pack Parkování - systém změření volného místa pro parkování - jak to funguje a jak se to zobrazuje ?

- Pack Viditelnost 2 - Elektrochromatické vnitří zpětné zrcátko - co to znamená, jak to funguje ?

- co znamená BOČNÍ VRSTVENÁ SKLA a VRSTVENÉ AKUSTICKÉ ČELNÍ SKLO ?

- je třeba přikoupit SLUNEČNÍ CLONY, když už jsou v základu zatmavené zadní okno včetně pátých dveří ?

- jak funguje WIP Bluetooth ( 3200.-kč - neuvažuji o navigaci ?

- jaká je komunikace s počítačem ?Je to v češtině ?A jak se ovládá ?

- jak se ovládá rádio pomocí páček pod volantem?( jsem zvyklý na multifunkční volant, kde ovládám vše co potřebuji )

Předem děkuji každému kdo mi může poradit a podělit se svými zkušenostmi.

Odesláno

Ahojky,tenhle alarm má i prostorové čidla,když necháš otevřená okna a strčíš tam ruku tak by měla sepnout a superzamykání,že se ti vyvěsí zámky.

Elektrochromatické zpětné,že když tě někdo oslní dalkáčema,tak se samo zatmavý a tebe to neoslňuje.

Počítač není v češtině a v nejbližší době se o tom ani neuvažuje,ale je to intuitivní,že to zvládne každý.

A rádio se ovládá páčkou pod volantem,taky to chce zvyk.Sám se divým že pořád nedělají ovládání pomocí multifunkčního volantu.

Taky uvažuji,ale asi 2,0 hdi manuál. Tak ať se daří a spokojenost s výběrem vozu:papa

Odesláno

cadymen, Distance Allert měří odstup auta jedoucího před tebou. WIP Bluetooth se spáruje s tvojím mobilem a můžeš telefonovat. Pack Parkování - systém změření volného místa pro parkování ti změří díru při podélném parkování zda se do ní vlezeš, vhodné do větších měst.

Jak se ovládá rádio pomocí páček pod volantem, je to o zvyku, já mám radši ovládání pod volantem než na volantu.

Odesláno

- Pack Info Drive - co znamená Distance Allert + impulzivní ovladače Toggles Switches ?

TOHLE NEMAM, JA SPIS OCENIL TEN ULOZNY PROSTOR KTERY VZNIKNE MISTO TECH SPINACU TOGGLESS...

NEMAM

- Pack Parkování - systém změření volného místa pro parkování - jak to funguje a jak se to zobrazuje

JEDES POMALU KOLEM RADY AUT, ZMACKNES TLACITKO DAS BLINKR, ABY AUTO VEDELO NA KTEROU CHCES PARKOVAT A KDE MA TEDY ZAMEROVAT MISTO. NU AZ TO NAJDE MEZERU, PIPNE A NAPISE TI BUD MALO MISTA, NEBO V POHO SE VLEZES, NEBO TAK .. CHLAPUM VETSINOU NA HOVNO, NEZ TO POZAPINAS, MAS UZ DAVNO ZAPARKOVANO. ALE JE TO V CENE S PREDNIMA SENZORAMA....TAK TO MAM, ALE NEPOUZIVAM. MIMOCHODEM, PREDNI SENZORY, SUPER VEC

- Pack Viditelnost 2 - Elektrochromatické vnitří zpětné zrcátko - co to znamená, jak to funguje ?

PROSTE KDYZ JE ZA TEBOU AUTO TAK TROCHU ZTMAVNE, TAKZE TI NEPEROU SVETLA DO KSI..., TVARE.

TOZ NEMAM TO, ALE JDE O LEPSI ODHLUCNENI.... REK BYCH JESTLI JSI DO TED NEJEZDIL JEN V S-CLASSE TAK TI NEPRIJDE AUTO HLUCNE..

- je třeba přikoupit SLUNEČNÍ CLONY, když už jsou v základu zatmavené zadní okno včetně pátých dveří ?

JSOU ZATMAVENE, ALE NEJSOU AZ TAK TMAVE, TAKZE DETEM SLUNCE TROCHU SEM TAM VADI.... MYSLIM ZE STOJI 3000, ASI BYCH JE PRIKOUPIL. PRO 3.RADU STOJI MAGICKYCH 8TIS... TO UZ JE NEAKCEPTOVATELNE..., NEVIM ZA ME NEBRAT, KDYZ MAS POCIT ZE TO CHCES, KUP . JA NEMAM A NELITUJU.

NU NAVI SI KUP, NEJDE UPLNE O TU NAVI ALE VSECHNY INFO, VYSTUPY RADIA , POCITAT HLAVNE PARK SENZORY ATD SE TI ZOBRAZUJOU NA VELKEM PREHLEDNEM DISPLEJI, A NE NA TOM MINI JEDNOBAREVNEM DISPLEJICKU... NAVIC TI VZIKNE NAD RADIEM ULOZNY PROSTOR, KTERYCH, RUKU NA SRDCE, NENI V 5008 MOC. ALE K BLUETOOTH.... FAJN VEC... KUP.

JE FYAN, PREHLEDNY KDYZ MAS VELKY DISPLEJ, NEVIM KDE SE TO ZOBRAZUJE KDYZ NEMAS NAVI... ALE... UKAZE CO POTREBUJES ... SPOKOJENOST. JO V CESTINE TO NENI, ALE JA BYCH TO STEJNE DAL I TAK DO ANGLINY.... PODLE VKUSU KAZDEHO SOUDRUHA...

- jak se ovládá rádio pomocí páček pod volantem?( jsem zvyklý na multifunkční volant, kde ovládám vše co potřebuji )

JJ, POD VOLANTEM KLASICKA PSA MULTI PAKA, CI OVLADAC. RADIO JE ALE V DOSAHU, TAKZE JE PO RUCE, SEM TAM POUZIU OVLADAC SEM TAM PRIMO NA RADIU...

[upravil dne 12/9/10 od antired]

Odesláno

DISTANCE ALERT

mám, moc ale nepoužívám. Největší přínos pro mě byl ten, že jsem zjistil, že mezera, o které jsem si myslel, že je dostatečná (a to si je fakt nechávám velký), by měla být asi dvakrát taková. Je škoda, že to jen bliká, aby to mělo účinek třeba při \"zachrápání\" na dálnici, tak by to mělo např. při vzdálenosti pod 1 sekundu přeba pípnout.

[upravil dne 13/9/10 od micha]

Odesláno

Dneska v garáži mě dostala signalizace nedovřených dveří - vždy když jsem měl nějaké pootevřené, tak svítilo malé červené autíčko s otevřenými všemi dveřmi na přístrojové desce. Tak jsem řešil, které by to asi mohly být a v duchu nadával, že nemůžou zobrazit které to jsou....

No a když jsem se dnes s těmi nedovřenými čistě náhodou rozjel trochu víc, tak se najednou na hlavním displayi objeví auto jak kráva i s těmi otevřenými dveřmi.

Takže docela zajímavá logika - nejdřív \"hledej šmudlo\" a pak \"ty debile, když si to nenašel sám, tak já ti to teda ukážu...\"

[upravil dne 13/9/10 od micha]

Odesláno

NEMÁM...

NEMÁM...

- Pack Parkování - systém změření volného místa pro parkování - jak to funguje a jak se to zobrazuje ?

NEMÁM (A TROCHU MI TO MRZÍ KVŮLI PŘEDNÍM SENZORŮM, PŘÍŠTĚ)...

MÁM - FUNGUJE TO BÁJEČNĚ:D PROSTĚ MÍSTO PŘEKLAPÁVACÍ PÁČKY DEN/NOC JE NA ZPĚTNÉM ZRCÁTKU SVĚTELNÝ SENZOR A AUTOMATICKY TO TLUMÍ ZADNÍ SVÍTIVCE - MERCEDES TO MÁ NAPŘÍKLAD UŽ I NA VNĚJŠÍCH BOČNÍCH ZRCÁTKÁCH - UŽ SE TĚŠÍM... JINAK - MOJE ŽENA BY SE OBEŠLA BEZ ČEHOKOLIV NA AUTĚ - KROM TOHOHLE A KLIMATIZACE - MYSLÍM TO VÁŽNĚ - ONA OSTATNĚ TAKY:D

NEMÁM...

MÁŠ DĚTI? TAK TO KUP... JE TO SICE FÓROVKA, MLADŠÍ DCERKA TAM MÁ DÍKY SVÉ \"DŮKLADNOSTI\" TŘETÍ TYČKU, ALE JINAK JE TO VÝRAZNĚ FUNKČNÍ... PRAVDA, DAJÍ SE KOUPIT LEVNĚJŠÍ NA ŠPUNTECH - ALE TYHLE ALESPOŇ STÍNÍ A NEMUSÍŠ ŘEŠIT OTEVÍRÁNÍ OKEN...

PROSTĚ BTHF SOUČÁSTÍ RÁDIA - JE V TOM TROCHU PEŠEK, JESTLI MÁŠ V TELEFONU JMÉNA S ČESKOU MUTACÍ - HACKYCARKY - TAK SE TI ZOBRAZÍ JEN PÁR TEČEK - A TO MYSLÍM DOSLOVA - CELÉ JMÉNO JE PÁR TEČEK - I KDYBY OBSAHOVALO JEN JEDNU HACKUCARKU...ŘEŠENÍ JE BUĎ NÁVRAT O PÁR LET ZPĚT DO DOB DŘEVNÍCH MOBILU - KDYS BYL RÁD, ŽE JSI DO NĚJ JMÉNO NĚJAK DOSTAL A BYLO TI JEDNO, ŽE NE ZROVNA V ČESKÉM TVARU - NEBO TO NEPOUŽÍVAT - POČEŠTĚNÍ SW 5008 JSEM ZATÍM NEOBJEVIL... NAVÍC S TÍM MÁM SPOJENOU JEDINOU ZÁVADU V NAŠÍ 5008 - V POLSKU SE NÁM ZBLÁZNILO HF... VYPNUL JSEM TELEFON POTOM, CO MI VOLALI Z PRÁCE - NECHTĚL JSEM SI S NIMI POVÍDAT - KDYŽ JSEM BYL ZA HRANICEMI (NEJSEM ŠKRT, PROSTĚ MĚ ŠTVALO, ŽE MI PRUDÍ I NA DOVOLENÉ:grr) ASI V KOMBINACI TOHO, ŽE JSEM VYPÍNAL TELEFON, DO TOHO PŘICHÁZEL HOVOR A VYPÍNALI JSME MOTOR-TUDÍŽ I HF, SE TO CELÉ POJEBALO - ZAČALO TO PÍPAT A NEŠLO TO NIJAK VYPNOUT (MOTOR JAK ŘÍKÁM VYPNUTÝ) NEPOMOHLA IT FINKA - ZAPNOUT VYPNOUT, NEPOMOHLO ZNOVU SE NALOGOVAT S TELEFONEM - UŽ TO NEŠLO, NEPOMOHLO PUSTIT RÁDIO - NEŠLO TO... VYŘEŠIL TO AŽ ECO MOD PO PŮL HODINCE... NA OTÁZKU: KOUPIL BYS TO ZNOVU? MUSÍM ODPOVĚDĚT ANO - ZA TY PRACHY TO FUNGUJE NORMÁLNĚ. ŠTVE MI TO ZOBRAZOVÁNÍ JMEN, ALE NIC S TÍM NEUDĚLÁM - JINAK TELEFONOVÁNÍ S TÍM JE VELMI INTUITIVNÍ A PŘENOS ZVUKU VELMI ČISTÝ - MLUVÍM TAK NAPŘÍKLAD SE ŽENOU A HOLKAMI NA ZADNÍM SEDADLE - JAKO BYCH TAM SEDĚL S NIMI - ONY SLYŠÍ MĚ A JÁ JE VŠECHNY...

NENÍ ČESKY, OVLÁDÁ SE POD VOLANTEM NA OVLADAČI RÁDIA, ZOBRAZENÍ NA RÁDIU... JE TO SPÍŠ CYCLOCOMPUTER NEŽ PALUBNÍ POČÍTAČ (LOGIKOU FUNKČNOSTI A OVLÁDÁNÍ), ALE DÁ SE S TÍM ŽÍT... CO POTŘEBUJEŠ ZJISTIT TO NAJDEŠ - JEN BOHUŽEL NE NA JEDNÉ OBRAZOVCE...

JSEM ZVYKLÝ NA MULTIFUNKČNÍ VOLANT A JSEM NADŠENÝ Z OVLÁDÁNÍ POD VOLANTEM - NIC SI BĚHEM JÍZDY V ZATÁČKÁCH NEPŘEPÍNÁM - HAAALEEELLLUUUJJJÁÁÁÁ, KONEČNĚ TO NĚKOHO NAPADLO A KONEČNĚ TO NĚKDO UDĚLAL POUŽITELNĚ (RENAULTI MI TO PROMINOU - ALE JEJICH ŘEŠENÍ BY JEŠTĚ PÁR MUŠEK POTŘEBOVALO VYCHYTAT)

DRŽÍM PALCE PŘI VÝBĚRU...

JL

[upravil dne 19.9.10 od JohnyLee]

Odesláno

čau 5008ičkáři tak příští týden se stanu jedním z Vás. Při pročítání příspěvků jsem se dost pobavil-viz. JohnnyLee,ty jeho květnatý hodnocení,to je maso :D Chtěl jsem se nejprve poptat jak jste vyřešili problém co za přehrávač DVD dát do auta-mám ve výbavě taky telky,a řeším jak to provést. Jak někdo to tady nemohl pochopit že si tam dáváme obrazovky-ten kdo má děti,ten ví proč to tam má.To samé skleněná střecha-být sám tak to možná nedám,ale když má člověk ty děti.....no a když jsem seděl vzadu tak jsem z toho byl taky na větvy :mrk

Spíš bych nedával navigaci-navigačku třeba osobně mám malou na sklo,takže já osobně v tom vidím max výhodu v tom,že je to na větší obrazovce-a odradilo by mne to,obzvlášť po tom že jste tady někdo uváděl že to není v češtině. Další co beru jako zbytečnost je přední parkovačky s měřením vzdálenosti-předek je dostatečně krátkej abych tam dohlídl a do mezery mezi auty najedu taky v pohodě-někdo z vás psal že než to zapne,změří atd. tak už má zaparkováno,pokud pro ženu,pak jo-já jsem si ji vytrénoval a nese to svoje ovoce....:)

Co si teď vyčítám je nastavení sedadčky elektrické,jezdí mi v autě i přítelkyně cca o 15cm menší,takže sedadlo vpředu a opěrka vzadu,já zase vzadu a opěrka vpředu (zadek v autě,hlava v kufru )-než vždycky najdu posez co mi vyhovuje jsem zpět doma :D

Jsem zvědav na ovládání pod volantem-otec to má v Partnerovi,jel jsem v tom asi 5x tak nemůžu hodnotit.Sám mám v autě čudlíky na volantě-tak uvidím jak se s tím bude pracovat.

Jinak zdravím všechny co mají bílou perleť-viz. Elton budu mít 1,6THP 156k Premium Pack + video pack + HF bluetooth

Valím chrnět-přeju všem kdo vlastní nebo budou vlastnit takovýho krasavce hodně km bez nehod a ať vždy štastně dojedete domů!!!! mějte se a až budu mít krasavce na dvoře tak písnu jaký jsou první pocity

Odesláno

Koukám že bílích perleťí bude dost a dost... No jo no je to teď hodně populární barva a na 5008 vypadá paradně. Ja na ní čekal 4 měsíce. Ne teda na barvu ale na celou káru a je to prostě nádhera!!

Odesláno

ahoj vespolek,

v pondeli jsem byl pro auticko! ta bila perlet se mi fakt libi cim dal vic. trochu jsem to auto jeste barevne upravil (jsem designer, tak jsem chtel nektere detaily udelat po svem, vecer povesim fotky)

ovsem prvni zkusenosti: SPATNE, SPATNE, SPATNE :(

1. mam problem s chladici kapalinou, uz 2x se rozsvitila kontrolka ze ji je malo, presto ze se doplnila. je mozne ze nekde unika, v patek jedu do servisu, zatim mi dali lahev, abych ji pripadne dolil.

2. nad cca 110km/hod se mi rozkmita volant. po uplnem vyvazeni kol a jejich prehozeni (zadni dopredu a naopak) se to zlepsilo, ale porad to tam je. dealer zatim neni schopen rict cim to je. Pry je to novy model, tak napsali do francie a cekaji na vyjadreni. jsem zvedav jak dlouho to potrva.

jsem z toho zklaman, protoze od pondeli jsem co den v servisu! jinak to auto splnuje vsechna moje ocekavani. jezdi se s nim moc dobre. na par detailu si musim jeste zvykat: najit spravnou polohu sedadla :) a smirit se s horsim vyhledem vpravo

toliko zatim prvni dojmy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...