kora Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 to Cartmen : predavaci technik mi tvrdil , ze je to do 5000Kc... Citovat
antired Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 mi li zlati, je tu nekdo z Prahy u koho bych mohl nechat mou 5008 na hlidani od soboty 28.8. do ctvrtku? Hmm? Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 antirede která čast Prahy by ti víc vyhovovala? ja mohu nabídnout Praha-Zdiby Citovat
cartmen Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 Na mohu nabídnout prahu 6 - Na Malovance ale je to před barákem na ulici. Kamery, cidla pohybu, detektory teploty, nocni videni nemame ) Citovat
MilhausF Odesláno 24. srpen 2011 Autor Odesláno 24. srpen 2011 Já podobné podmínky jako Cartmen na Praze 4 - Podolí. Citovat
antired Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 diky kluci. Az budu vedet vsechny podrobnosti tak si jednoho z vas vyberu. Dik jeste jednou za ochotu... Citovat
Guest peter68 Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 ahoj antirede, mohu ti nabidnout garaz na praze 5 - jinonice Citovat
antired Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 ahoj peter, toz na tebe js si vzpomnel hned jen na tebe nemam kontakt... Diky... Jak js psal vyse...ozvu se.. Pekne se to stupnuje....ty nabidky.. Takze jako posedni tu mame garaz, prida nekdo umyti voskovani?:D:D Citovat
elton Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 Tak jsem se právě dozvěděl, že bude další svolávačka na zadní dveře. Citovat
daja535 Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 ahoj , ano už mě obeslali , svolávačka na elektromotorky oken zadních dveří , no uvidíme co bude dál . Daja Citovat
petey5008 Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 Po ujetí cca 2500 kilometru, z toho 1500 minulý týden jsou mé dojmy z 5008 hodně dobré, chtělo to ten týden intenzivnějšího ježdění, abych se s autem více sžil a pravda, začal řídit trošku jinak než v prodané 306ce. Nicméně začal zlobit zadní parkovací asistent, i když jsem zkoušel senzory očistit, hlásívá překážku, a to tu nejtěsnější. Začalo to dělat poté, co jsem párkrát připojil vozík (tažné mi montovali před prodejem). Hlásil jsem se proto do servisu a taky mi oznámili, že je svolávačka ohledně zadních dveří, že do některých aut teče. Ale ještě jedna taková zkušenost s prodejem. Dneska kuknu na e-mail a je tam upomínka na neuhrazené povinné ručení a havarijko. Přitom mi prodejce při první komunikaci sdělil, že splátka úvěru je včetně pojistného. Poslal jsem mu teda údaje o bonusech, aby mi je převedli, splátka pěkně spadla a já si vesele jezdil. Ale dnes po té upomínce mi prodejce na telefonický dotaz sdělil, že tím, že jsem poslal ty bonusy, mi udělali exkluzivní smlouvu a tu musím zaplatit zvlášť. Ale že jsem to tak přece chtěl. A splátka spadla tím, že to pojištění vypadlo. No všechno jsem podepisoval v takovém kalupu, znáte to... Už jsem to rozdýchal, je to moje blbost, ale pravda je taková, že mi to mohl zdůraznit, že oproti původní dohodě je to jinak. Řekne mi všechno, do kdy auto přihlásit, co kam poslat, ale že to pojištění mám zaplatit... Na druhou stranu si říkám, že tak můžu úvěr opravdu kdykoli doplatit, aniž bych přišel o pojištění, nebo změnit pojišťovnu. A ještě dovětek: toho zadního parkovacího asistenta jsem s ním řešil, opravu mám domluvenou u prodejce, kterého mám blíž domova, nicméně můj prodejce mě o svolávačce nic neřekl... asi důležité informace nesděluje Citovat
motyll Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 Ty okna se týkají všech motorizací/výbav? Citovat
cogina Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 Mně ta svolávačka přišla taky. A ještě jsem si teda všimla, že když mám auto zaparkovaný u práce venku a přes den začne třeba slejvák, tak když jedu domů, tak jak otevřu dveře, je na prazích mokro a ta semišová gumová lišta okolo dveří je mokrá. Tak se mi zdá, že při dešti do auta prostě teče. Pak se nedivím, že dveře v zimě přimrzají, jak to tady někdo na začátku roku psal. Zvlášť když má auto venku. Citovat
MilhausF Odesláno 5. září 2011 Autor Odesláno 5. září 2011 Tak auto je už doma. Zatím ujeto 250 Km. Svezení je to nádherný. Citovat
Guest mjuzic Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 Zdravim, konecne jsem se dostal k zaregistrovani, aby se vedelo, ze existuju. Nase auto ma najeto 6000 km a celkove je s nim spokojenost. Jen me ted trosku desi ty problemy s THP co tu avizujete. Diky za vase postrehy na foru, pomohli me k vyberu auta a diky Notysovi71 i k vyberu prodejce. Citovat
antired Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 ale...koukejme... Pekna barva Thp neres, nasere te tisic dalsich prkotin . Ale drzim palce at ne,a at ti slouzi pekne. Uzivej noveho auta... Popis vybavu...kola 17\' asi co? A dal? [upravil dne 5/9/11 16:33 od antired] Citovat
Guest mjuzic Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 Vybava premium packu + 7mist a Wip Nav. Kola to ma 17\'\' Souhlasim, barva pekna. Puvodne jsem chtel bilou, ale pry kvuli zemetreseni v Japonsku ji byl nedostatek a musel bych cekat do zari a to se me fakt nechtelo. Vzal jsem skladovku a za dva dny jezdil. Nakonec jsem i rad, barva se me fakt zalibila. Citovat
Ajaccius Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 Tak komečně mě spravili zadní parkovací asistent a zároveň mě jako omluvu za to že jim to trvalo skoro 14dní, namontovali přední asistent za pouhých 5t. Jo a tu svolávački už mám taky za sebou. Citovat
vd1 Odesláno 6. září 2011 Odesláno 6. září 2011 Dnes som dostal pozvánku - zvolávačku na 5008 \" v rámci politiky kvality výrobcu s súčasnej dobe požiadal vakonať kontrolu ZBQ\". Je to na celý deň. Čo to je ZBQ? Že to trvá celý deň! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.