Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Proberem to krom jiného u kávy. Stejně se nejvíce těším na JBL. První co bude , tak poletím do garáže s notebookem a Flashkou a nacpu na HD všechnu hudbu. :cool:

Odesláno

jjxing a kde přesně bydlíš? Pokud to není tajné,mohu se taky připojit na ten micro sraz,zatím mám jen 307 sw,ale na konci září se chci připojit do vašich řad.(pokud vyjde ta situace):D

A ten zimní paket je jen s kombinaci s kůží:fnuk

Odesláno

Připojit se může každý ne? Já jsem z Vřesiny u Opavy, sídlo firmy mám v Kravařích a tak tady dokola a různě po ČR furt kroužím, tak se můžem potkat kdekoliv. Teď mne napadlo, že by to šlo třeba v hodpodě na stříbrném jezeře v Opavě. Tam je to slušné a s parkovištěm.

Odesláno

...to tam v okolí máte hnízdo, nebo co??? :myslim Halooooo, je tu někdo od Dobříše??? Ať se necejtim tak opuštěný...:mad:

Jak je to s těmi vyhřívanými sedačkami a bederkou? Jenom do kůže? Že jenom do kůže, že jo... Abych nebyl smutnej...

jl

Odesláno

To jste mi neměli dělat, jsem teď nešťastný - vyhřívání sedaček a bederní opěrka mi tam chyběla, ale říkal jsem si, že když to není v nabídce, že se nedá nic dělat... A teď si s tím vyrukují... Ach jo... V kůži je to v základu - jinak se to dá dokoupit... Za přijatelný peníz... jsu nešťastné...:fnuk

No, život jde dál.. Ale ta pachuť křivdy přetrvává...

jl

Odesláno

wow...sa to tu rozhehlo...a koľko new majiteľov...paráda. Ja som na 5008 čakal skoro 2 dni :P:P:P Na cestách som už videl aj pokazený kamión s 5008, takže príčina meškania je jasná :D

Kedy dáme stretko našich dvoch žilinských 5008? :D

PS: 1.6 HDi aj tak bohato stačí :)

Odesláno
Původně zaslal: JohnyLee

To jste mi neměli dělat, jsem teď nešťastný - vyhřívání sedaček a bederní opěrka mi tam chyběla, ale říkal jsem si, že když to není v nabídce, že se nedá nic dělat... A teď si s tím vyrukují... Ach jo... V kůži je to v základu - jinak se to dá dokoupit... Za přijatelný peníz... jsu nešťastné...:fnuk

No, život jde dál.. Ale ta pachuť křivdy přetrvává...

jl

A to nejde dodatečně ještě doobjednat????,

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...