jjxing Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 Proberem to krom jiného u kávy. Stejně se nejvíce těším na JBL. První co bude , tak poletím do garáže s notebookem a Flashkou a nacpu na HD všechnu hudbu. Citovat
nikol Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 jjxing a kde přesně bydlíš? Pokud to není tajné,mohu se taky připojit na ten micro sraz,zatím mám jen 307 sw,ale na konci září se chci připojit do vašich řad.(pokud vyjde ta situace) A ten zimní paket je jen s kombinaci s kůží Citovat
elton Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 nikol, samozřejmě dojeď místo srazíku upřesníme v úterý nebo ve středu. Citovat
jjxing Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 Připojit se může každý ne? Já jsem z Vřesiny u Opavy, sídlo firmy mám v Kravařích a tak tady dokola a různě po ČR furt kroužím, tak se můžem potkat kdekoliv. Teď mne napadlo, že by to šlo třeba v hodpodě na stříbrném jezeře v Opavě. Tam je to slušné a s parkovištěm. Citovat
elton Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 Tak to je super místo, jsem pro:super Citovat
nikol Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 A s tím se nedá jen souhlasit(to musím naleštit 307,ať aspoň nějak vyniknu) Citovat
jjxing Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 Akorát to bude chtít nějaký čas, kdy není plná pláž , potažmo hospoda. Citovat
Přema Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 V neděli pokud v ten den bude teplo tak to vidím že budem parkovat někde u jezu a ne na parkovišti u hospody.... Citovat
jjxing Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 Nech to koňovi. Nějak to dopadne. Citovat
jjxing Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 Ještě je pěkné venkovní sezení s veeelkým parkovištěm u Buly areny v Kravařích. No, uvidíme. Citovat
JohnyLee Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 ...to tam v okolí máte hnízdo, nebo co??? Halooooo, je tu někdo od Dobříše??? Ať se necejtim tak opuštěný... Jak je to s těmi vyhřívanými sedačkami a bederkou? Jenom do kůže? Že jenom do kůže, že jo... Abych nebyl smutnej... jl Citovat
JohnyLee Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 To jste mi neměli dělat, jsem teď nešťastný - vyhřívání sedaček a bederní opěrka mi tam chyběla, ale říkal jsem si, že když to není v nabídce, že se nedá nic dělat... A teď si s tím vyrukují... Ach jo... V kůži je to v základu - jinak se to dá dokoupit... Za přijatelný peníz... jsu nešťastné... No, život jde dál.. Ale ta pachuť křivdy přetrvává... jl Citovat
chauffeur Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 wow...sa to tu rozhehlo...a koľko new majiteľov...paráda. Ja som na 5008 čakal skoro 2 dni :P:P Na cestách som už videl aj pokazený kamión s 5008, takže príčina meškania je jasná Kedy dáme stretko našich dvoch žilinských 5008? PS: 1.6 HDi aj tak bohato stačí Citovat
elton Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 JohnyLee, jestli máš DVDpack tak bederní opěrka je na sedadle u řidiče, ale bez vyhřívání. Citovat
Přema Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 Původně zaslal: JohnyLee To jste mi neměli dělat, jsem teď nešťastný - vyhřívání sedaček a bederní opěrka mi tam chyběla, ale říkal jsem si, že když to není v nabídce, že se nedá nic dělat... A teď si s tím vyrukují... Ach jo... V kůži je to v základu - jinak se to dá dokoupit... Za přijatelný peníz... jsu nešťastné... No, život jde dál.. Ale ta pachuť křivdy přetrvává... jl A to nejde dodatečně ještě doobjednat????, Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.