Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele jednou jsem takhle přišel ráno k zaparkovanému Passatu CC a našel jsem tam promačklý dveře, ale fakt jako festovně, a taky mi tam nikdo nenechal vizitku....:bacha

Odesláno
Ahoj, teď jsem otevřel dopis od peugotu. Píšou že je nějaká svolávací akce. Nevíte čeho se to týká? :)

pravdepodobne tesneni do zadnich dveri.. kvuli moznemu zatekan na nejaky motor... to mi delali. cca 1.5h prace.

Odesláno
tak mě napadá: má někdo z vás v autě místo rezervy tu dojezdovou sadu? Myslím kompresor atd.

Já jen,že v manuálu je popsaná i tato varianta.

Já jsem hrdým vlastníkem dojezdové sady. Jenom doufám, že někde kolo nerozpářu o nějaký kus plechu, nebo o obrubník :bacha Zatím se mi to za 15 let profi ježdění stalo jen jednou, tak doufám, že mám vybráno :D:D:D

Jen nechápu, na co jsou tam ty klíny ny zabrždění auta, když tam není hever???

[upravil dne 7/3/11 19:23 radek76]

Odesláno
Ahoj, teď jsem otevřel dopis od peugotu. Píšou že je nějaká svolávací akce. Nevíte čeho se to týká? :)

Jestli je to akce \"YYX\", tak jsou to ty motorky v zadních dveřích - jedu tam v sobotu ;)

Odesláno

Jak jinak, si teda neumím představit, že bych měla hledat hever a ještě měnit kolo :D:bojim. To bych fakt nezvládla. Asi taky nemáme hever, musím se zeptat manžy :mrk. Ale co, máme asistenčku, tak si to holt zaplatím, hlavně když pomůžou.:P Bohužel i s tím už mám zkušenosti, naštěstí u jiného auta.

Odesláno

no ten hever jsem také ještě nehledal. Musím to zjistit dřív než ho budu potřebovat, ale klíny jsem tam zahlíd.:o

Radek 76: a jak dlouho máš to auto. To tam myslím dávali do prvních kusů, nééé?

Odesláno

Jako klíny se můžou hodit u auta které nemá ručku. Stejně tak mě napadá jak se asi odtáhne takovéhle auto, když nejde nastartovat. To se asi jentak neodbrzdí co? :)

Odesláno

Radek 76: a jak dlouho máš to auto. To tam myslím dávali do prvních kusů, nééé?

Auto mám od listopadu 2010. Hele, mě to připadá, že ty auta frantíci stloukaj podle toho, jaká paleta jim zrovna stojí v továrně u pásu.:D

Odbrzdit to jde tou divnou tyčkou, co najdeš v kufru u klíče na kola a těch klínů :D:D:D

[upravil dne 8/3/11 16:38 radek76]

Odesláno

Už jsem zažil vyndávání rezervy zpod služebního auta, když bylo 10 cm sněhový břečky:(

K tomu tři roky zarezlý šrouby, co tu rezervu držely pod autem, - fakt to bylo super :bacha:bacha:bacha

Když o tom tak přemýšlím, ten kompresorek má něco do sebe. Samozřejmě, pokud tu pneu rozervu, tak mi kompresor nepomůže, ale to platí i o rezervě, která bývá jako na potvoru většinou taky prázdná. :D

Chlapi, přiznete se - kolikrát ročně kontrolujete tlak v rezervu - zvlášť, když je pod autem:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...