Vatsug Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 Já také nééééééééééé. Dokonce se mi zdá na rozdíl od 307sw líp naladěný na mojí nohu. Hele Elton, když ti hodím do mailu VIN, budeš té kozí dobroty a zjistíš mi výbavu auta?????,,:aut:aut Citovat
elton Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 Vatsugu, samozřejmě, není žádný problém:papa Citovat
jjxing Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 ELTONE: Tak v tom servise mi řešili to zadní těsnění či co a opravdu přehrávali software v jednotce. Nicméně mi sami řekli v servise, že mám opravdu servisní interval 30 000,- km . A i když mi to ukazuje, že bych měl jet po 20 000km na 1. garančku, tak že je to pouze tím, že jezdím kratší tratě. Že to tak počítač vyhodnotil. Ale jelikož jezdím velmi pohodově, nechám to na těch 30000,- Když už to mám napsáno a posvěceno v paírech ze servisu, tak toho prostě v rámci záruky využiji. Stejně jej už budu dávat pomalu do prodeje, jelikož se začnu chystat na ten Hybrid. Citovat
elton Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Zatím bych ještě počkal s tím prodejem. Ten hybrid tak brzo nebude. Na podzim má teprve přijít 3008ma hybrid. Jinak už jenom kvůli turba bych neměnil olej tak pozdě, max ve 20000. Citovat
jjxing Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Jenže ty jsi jiný závodník, než já No ono stejně, než se to prodá... a navíc mám teď další 2 volná auta ve firmě, tak o to více se budu pak těšit. Citovat
elton Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Tak než to prodáš, tak nejdříve přehodíme ty navigace:D:D:D Citovat
elton Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 To bys musel mít vyklápěcí displej, jinak bys musel vyměnit celou palubku:D:D:D Citovat
antired Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 no dovol?? a co se mi tam asi ted vyklapi??!!!! Citovat
rick Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Zdravím všechny osmičkáře.Jako čerstvý majitel nové 5008 se s vámi chci podělit o zatím malé zkušenosti.Auto jsem kupoval jako skladovku.Původně jsem měl zaml.barvu šedou s xenonama,ale chtěl jsem si motor 1,6thp vyzkoušet.Proto jsem si objednal zk.jízdu v Praze a uviděl na salonu bílého krasavce a bylo rozhodnuto:D.Při projížďce v 5.lidech mě motor neoslovil,spíš naopak.Měl najeto 140km,říkám si až se zajede,bude to raketa a plácnul si s prodejcem,i za cenu lehce horší výbavy.O naftě jsem vůbec neuvažoval,mám rád,když se motor nechá točit.V prodejně mi řekli brát ho hned naplno od začátku.Nechal jsem mu 1000 km na lehký sednutí,a jde se na to.Teď najeto 1500,párkrát šel až na 6000 ot a začíná zábava.Zatím od začátku počítač píše 7,9 lt. a to by šlo.Všechny co jsem svez,jen zírají,jak je motor tichej a i v plným obsazení jede.Furt mám pocit,že motoru ubližuji,když mě nutí řadit 6 v 70 i do kopce,ale jde asi o zvyk.Co mě dostalo je tempomat,ten sem nikdy neměl a samo head displej.střecha a hlavně obrovskej kufr. Tak ať nám to jezdí!! Citovat
radek76 Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Jéééé, další sanitka :D:D;) Tak ať Ti to dobře jezdí Mám též THP a souhlasím s Tebou, fakt je radost se s tím autem svézt Citovat
radek76 Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 co rikate na test v autosalonu? Docela to chválili, jsem zvědavej, co budou říkat po měsíci (nebo, kdy má být pokračování) A hlavně, vybrali si ČERVENOU!!!! Manželka to viděla a už zase poslouchám, že by červená byla hezčí Citovat
elton Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 co rikate na test v autosalonu? Test zatím pořádně nebyl, ale jsem zvědavej co kluci vypotí. Už teď si myslím, že řeknou: Dobrý, ale Touran je lepší. Prostě si zase najdou mouchy tam kde nejsou, aby nemuseli chválit. Citovat
cartmen Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 Zdravíčko, tak můžu říct, že mě stále auto víc a víc překvapuje a utvrzuje mě v tom, že je skvělé. Vzhledem k tomu, že je to mé služební auto tak tipuju rocní nájezd kolem 40tis km, takže budu testovat sám. No a s wip nav zatim žádnej problém, je super. Anglicky snad i umím, tak mi ani nepřijde, že by to bylo v cizím jazyce Citovat
Martinsk Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 Nazdar hoši, ako rýchlo začína 5008 kúriť, alebo za aký čas je tam teplo ? Citovat
rick Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 Test zatím pořádně nebyl, ale jsem zvědavej co kluci vypotí. Už teď si myslím, že řeknou: Dobrý, ale Touran je lepší. Prostě si zase najdou mouchy tam kde nejsou, aby nemuseli chválit.[/rquote] Naprosto souhlasím.Přešel jsem k Peugeotu právě z pluskovýho golfa,ktejrej se začal pěkně s..t.Jen mí 2 známý by mohli o motorech vyprávět.Rozhodoval jsem se právě mezi Touranem a 8. a abych platil za nevybavený auto víc peněz,který uvnitř vypadá pořád stejně a bál se,že mi ve 100 tis. odejde motor-to fakt už ne:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.