nikol Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 Tak tak ta cena bude moc kouzelná,to se nám ta mapa plní,jen ta severní morava je trochu pozadu:( Citovat
nikol Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 Rneg je v cizím a RT4 má českou aktualizaci,nebo se pletu? Citovat
mrky Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 307 sw to tam mohli jednolitr hdi a výkon na stejno Citovat
elton Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 Dávali kdysi 2,0hdi s 66kw do 406,307 a ani nevím kde ještě. Citovat
nikol Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 Je to dostačující,pro rodinné vozítko to bohatě stačí a spotřeba je kolem 5,5 l na 100 km. Citovat
cartmen Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 307 2,0HDI 66kW jsem měl, a to byl lenochod neuvěřitelnej... Jinak co se takhle naučit anglicky a bude problém s jazykem navigace vyřešen. Zadarmo a ještě s dobrým pocitem ) Citovat
PEEPEE Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Tak mi dneska volal prodejce, že už mám auto vyrobené a jestli si ho nechci odvést. A to ikdyž jsem auto objednal až na duben. Bylo mi řečeno, že auto kvůli čekací době objednali již v prosinci a protože byla velká poptávka po 5008, tak frantící rozjeli další linku. Mám velikou radost, že moje auto bude z nový nezajetý linky. Auto sem si objednal na duben a taky si ho v dubnu vyzvednu. Jen nevím, jestli mám auto nechat stát na sběrným dvoře, nebo ho má dát postavit na na salon... Citovat
elton Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Postavit do garáže nebo před barák a jezdit. Chlape chtěl bych mít tvoje nervy, já jsem byl nadrženej jako stepní koza:D Citovat
PEEPEE Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Jenže já si právě chci to autí co nejvíc pošetřit. Nechci ho zbytečně tahat do toho brodelu a děr co jsou teď venku, když mám čím jezdit... Citovat
radek76 Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Jenže já si právě chci to autí co nejvíc pošetřit. Nechci ho zbytečně tahat do toho brodelu a děr co jsou teď venku, když mám čím jezdit... Tomu nerozumím, já jsem se těšil, jako malej kluk A mimo jiné přestávám věřit tomu, že někdo ty díry někdy opraví [upravil dne 15/1/11 21:50 radek76] Citovat
antired Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Jenže já si právě chci to autí co nejvíc pošetřit. Nechci ho zbytečně tahat do toho brodelu a děr co jsou teď venku, když mám čím jezdit... tak to taky koukam ze to vydrzis.... ja musim mit vse hned. Hele to stejne neposetris.... nemas to na rok , pristi zimu dostane zabrat taky. Nebo pak uz jedine podle hesla, nejdyl mi vydrzi auto ktere si nekoupim:D:D:D:D Citovat
PEEPEE Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Taky se hrozně těším, ale nemůžu to tomu autu udělat. Stačí, když trefim díru mým současným přibližovadlem a sem totálně vytočenej.!!! Nebo když dostanu kamenem do okna, nebo když jedu po kamínkama zasípaný trojce a slyším jak to cinká o plechy atd. Vždycky si představím, že bych jel novým mazlikem a vstávaj mi vlasy na hlavě. Prostě mu tu jednu zimu ušetřím a basta. Citovat
elton Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Tak aspoň si jej nastěhuj do garáže. A choť se na něj dívat:D Citovat
Guest THP Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Tož... i přesto, že zde tajně načůvám už pár týdnů co se tu děje a neděje, tak jsem se zaregistroval až teď. Mám 1.6 THP, 7 místnou, výbavu Premium, barva šedá vapor grey, žádné velké vychytávky. S autem jsem já sám spokojený a mám takový dobrý pocit, že snad konečně i celý zbytek rodiny včetně ženy, dětí a rodičů, které občas převážím z bodu A do bodu B. No z toho důvodu jsem si taky vybral a následně nakonfiguroval toto autí. Provozuji ho od konce září 2010 a mám do dnes mám nalítáno 8.5 tis km. Co se týka spotřeby... Když jedu dál 100 - 800 km - spotřeba při dodržování rychlostních limitů cca se dvěma dospělými, třemi dětmi a s ňákým slušným báglem 6,6 - 6,8 l - což je moc krásné !!!!! Když ale jezdím do rachoty 6 km (couračky apod.) a to hlavně teď přes zimu - není problém jezdit za 9 l a možná to je i víc, ale často to prokládám právě delšími cestami, takže přesně jsem to zatím neodsledoval. No, ale průměr za ty všechny kilomtery mám 6,6 litru... Já myslím, že je moc dobré !!!!! Navíc zatím jsem skutečně za těch pár kilometrů neshledal žádný vážný problém, který by mě nutil v noci nespat... Chvála asi \"tomu nejvýššímu\" za to ?? Nebo kam všude mám klepat ?? No doufám, že to tak zůstane !!!!! Ale je fakt, že lehce přimrzlé dveře jsem už měl. Ale ruku na srdce. Není to tím, že teď v zimním období obzvláště naneseme na obuvi do auta, díky tomu sněhu, spousty vody !!?? Asi těžko se tomu budeme bránit... No a teď do mě... Citovat
antired Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 No, ale průměr za ty všechny kilomtery mám 6,6 litru... Já myslím, že je moc dobré !!!!! takze te vitam, a rikas do tebe,jo? tak do tebe teda... to NENI dobre! to se super !:super J Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.