Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak cartmen se divil, že by se do auta nedostal ten, kdo rozbije okénko ... :D

To je mi jasný, že kdo bude chtít auto ukrást, tak ho prostě ukradne. Ten by na to taky šel jinak, než rozbíjením okénka, a toho nezastaví ani Defend lock ani jinej lock či blok. Ani alarm. Tady jde spíš o takový ty zlodějíčky nižší kategorie a socky. Ty by třeba tyhle všechny věci (a možná včetně superzamykání) zastavit mohly...

Odesláno

Dneska mi psali ze Zeder Locku (http://www.zederlock.sk/) že mi jejich systém namontují i do 5008čky za 290€ - osobně je mi tento systém nějak sympatičtější než ty defend blocky... ikdyž vlastně ani nevim pořádně proč :D ale to bude asi tím, že jsem na nějak neviděl žádné video, jak jej otevřít :D

Odesláno

Jestli s nim parkujes v garazi a jezdis jen za slunecneho dne a to jen v sobotu :) tak proc ne. Bane.... Musim potvrdit, ze bila perlet neni bila barva. Ja tuhle barvu vnimam jako bilou matnou. A ta se urcite spini tak nejak komplexne a nabira bahiutou patinu aniz by to bylo znat. Ja mel ciste bily auto s normalni bilou barvou a to byl vazne horor.

Odesláno

Eltone,oni nevědí,co je hezký,a to nemluvim o tom jak v létě trpějí,když lezou do uvařenýho vnitřku:D Kdysi měřili teplotu uvnitř v bílým a v tmavým autu a rozdíl byl přes 10 st.

Kdo neví,tak v sobotu na Primě Autosalón-výsledek delšího testu 5008,tak uvidíme,co pan Merunka zjistil.

Odesláno

Já nic proti bílé nemám, neb jsem na ní měl zálusk. Vloni jsem měl bílé auto s foliema SunTek a skoro jsem nepouštěl klimu. Je to fakt nehorázně znát.

BTW: Pan merunko zjistí to, za co dostala prima zaplaceno. To je logické ne?

Odesláno

No bylo by to hezký-já nejhezčí auto,ty na druhým místě:D:D,ale výlet na motorce je prostě pecka.

A k testu-vždyť už v předešlém testu chválili,tak jim věřim.

Odesláno

O tom se tady snad nebudeme přít,děkuji,že jsem vyhrál,a nejhezčí mám jááááá:papa.

Jedna otázka-zkusili jste někdo lehat na položený sedačky-myslim tím jestli ty krytky unesou člověka,kdyby chtěl přespat v autě?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...