Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem byl včera-to ticho je paráda.Zimáky přeci jenom trošku hučeli.

Brzdu jsem neměl v únoru naštudovanou a tak jsem při přezouvání musel sedět v autě:D Vadil mi tam sloup zdviže a po vypnutí motoru jsme auto nepopotlačili.Koukal jsem v návodu,že je na to taková zahnutá pružina,ale nechtělo se mi to zkoušet.

Odesláno

Proč řešíte odbržďování auta při přezouvání pneu. Přece stačí zmáčknout nožní brzdu, potáhnout za páčku parkovačky, vypnout motor a pustit nohu. Parkovačka je odbržděna. Není potřeba to odbržďovat nouzově:bojim. Pokud v tom byl jiný problém tak se omlouvám.

Odesláno

Já po zajetí do garáže spojku uvolňuji a dávám rychlost. (Stará škola). A v zimě je to dokonce doporučováno v příručce uživatele. Dokonce to tady i někdo psal, že mu potom ta brzda po uvolnění v mrazech pískala. Takže studovat, studovat, studovat, řekl tatíček LENIN...:bacha:bacha:bacha

Odesláno
1,6hdi na 200?

Hele, to bys neřekl, ale fakt to dá...:super

Na D1 bych to neriskoval, ale takový autoooobbbbáááááááááhhhhhhhhnnnnnnnnnnnnnnn...... :D:D:D

Vždycky se těším až žena usne - v zapnutém stavu funguje líp jak omezovač...

jl

[upravil dne 31.3.11 17:26 JohnyLee]

Odesláno
To nevadí, tam ta předváděčka to prostě měla:aut

No tak to mi trošku nejde na rozum. :myslim JBL a 7. míst se do jednoho kufru nevtěsná. Sedadla ve třetí řadě zabírají celý krytý prostor kufru. Původně jsem také chtěl JBL, ale měl jsem již 7. míst, což dle výrobce nešlo párovat. Pochybuju, že by Frantící nabízeli na Slovači výbavu, která v Čechách nejde z technických důvodů kombinovat...

Odesláno

Vždycky se těším až žena usne - v zapnutém stavu funguje líp jak omezovač...

jl

[upravil dne 31.3.11 17:26 JohnyLee]

To ji nesmíš říkat kolik jedeš. Když jsem jel do chorvatska a mírně mě ztěžkla noha, tak po chvíli tchán na mě \" my teda fičíme\" a když jsem mu řekl, že jedem skoro dvěstě, hned byl zahryzlej v palubce a žadonil abych zpomalil:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...