Speedy5008 Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Tak dnes je premiera .. letne 5008 na bezfarebnej :-D ET je nizsie ako original Citovat
Vatsug Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Speedy ty zadní okna máš přitonované nebo je to původní? Na té fotce to vypadá nějak tmavší. Kolá pěkné, ale půjde to mezi těmi paprsky vůbec vyčistit??? Citovat
Speedy5008 Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Speedy ty zadní okna máš přitonované nebo je to původní? Na té fotce to vypadá nějak tmavší. Kolá pěkné, ale půjde to mezi těmi paprsky vůbec vyčistit??? Folie su tak tmave, ze vobec nevidis dnu ale ty ako sofer vidis cez zadne okno ... kolesa niesu cierne ale taka tmavo seda perlet a cistenie si musim vyskusat, ale myslim ze by s tym nemal byt problem Citovat
Vatsug Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Také to mám v úmyslu přitónovat. Budu v tom totiž i spávat, tak ať tam nikdo nešmíruje. Ty roletky to moc nezastíní. Na kolik tě to vyšlo? Citovat
Speedy5008 Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Také to mám v úmyslu přitónovat. Budu v tom totiž i spávat, tak ať tam nikdo nešmíruje. Ty roletky to moc nezastíní. Na kolik tě to vyšlo? Tiez to mam take tmave pre spanok .. stalo to 100 eur Citovat
PEEPEE Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 HURÁ HURÁ, UŽ JSEM SE TAKY DOČKAL!:potlesk A je to PARÁDA! Citovat
Speedy5008 Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 HURÁ HURÁ, UŽ JSEM SE TAKY DOČKAL!:potlesk A je to PARÁDA! Gratulujem ... tie luziny xcem aj ja Citovat
radek76 Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 No tak to je fakt krasavec - ty lyžiny mě teda berou - viděl jsem je minulý týden poprvé v reálu na Vapor grey, ale na té černé jsou teda parádní...:o:o:super Citovat
antired Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 a je to tak ze ty liziny dostanes jen v premium packu a se stresnim oknem? Citovat
elton Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 PEEPEE, krasavec, gratuluji a ať jezdí:D:papa Jo a jaký motor, výbava atd. [upravil dne 26/3/11 20:34 elton] Citovat
PEEPEE Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Díky kluci!! Ty lyžiny jsou na černý barvičce fakt super. Mě prostě černá barva uchvátila na první pohled, krásně se vyjímaj všechny chromy, světla, kola... Ale bude to sakra otročina. Hned jsem si objednal aktivní pěnu s voskem a doufám, že to bude jako bezkontaktní mytí fungovat. S autem rozhodně do myčky první rok nezajedu!! Původně jsem si myslel, že jsou ty lyžiny za příplatek, ale když jsem přišel na showroom, kde bylo moje autí tři neděle vystavený, tak se mi takhle otevřela huba a už mi to zůstalo. K autu samotnýmu musím říct, že jsem opravdu nadšenej!! Jasně, je to ještě euforie, ale myslím si, že budeme velký kamarádi a po vystřízlivění. A taky jsem rád, že jsem úplně nezpanikařil a dal tam ten benzín. To je luxus to ticho!! Mám najeto 250 km, takže lechtačka, max. 110 za hodinku a k tomu průměrka 7,2 l. Samozřejmě to tak vydrží jen do prvního tisíce. Citovat
elton Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Super:potlesk a jaký motor, výbava atd? Citovat
PEEPEE Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 PEEPEE, krasavec, gratuluji a ať jezdí:D:papa Jo a jaký motor, výbava atd. Motor 1.6 THP, výbava Premium pack, k tomu přední park. s měřením, packet viditelnost 3, 7. míst a VIP nav. Takže jediné co jsem tan nedal, jsou kožený sedačky, velká navigace, vrstvená skla a DVD packet. Vše mi přišlo zbytečné a drahé. Taky mě překvapilo, že ve výbavě byly za příplatek sluneční clony do třetí řady sedadel. Neobjednal jsem a světe div se??? Jsou tam! Citovat
Speedy5008 Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Díky kluci!! Ty lyžiny jsou na černý barvičce fakt super. Mě prostě černá barva uchvátila na první pohled, krásně se vyjímaj všechny chromy, světla, kola... Ale bude to sakra otročina. Hned jsem si objednal aktivní pěnu s voskem a doufám, že to bude jako bezkontaktní mytí fungovat. S autem rozhodně do myčky první rok nezajedu!! Původně jsem si myslel, že jsou ty lyžiny za příplatek, ale když jsem přišel na showroom, kde bylo moje autí tři neděle vystavený, tak se mi takhle otevřela huba a už mi to zůstalo. K autu samotnýmu musím říct, že jsem opravdu nadšenej!! Jasně, je to ještě euforie, ale myslím si, že budeme velký kamarádi a po vystřízlivění. A taky jsem rád, že jsem úplně nezpanikařil a dal tam ten benzín. To je luxus to ticho!! Mám najeto 250 km, takže lechtačka, max. 110 za hodinku a k tomu průměrka 7,2 l. Samozřejmě to tak vydrží jen do prvního tisíce. No ja sa toho benzinu stale bojim lebo sa poznam ... mam cez 25.ooo km a stale to nahanam a spotreba teraz v zime 6.2 a to stale jazdim len mesto 60 a dialnica 140 .... takze v mojom pripade 1.6 hDi bola dobra volba Citovat
antired Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 2peepee: Peepee, pekne... V te cerne chromy vyniknou pekne...ale jak sam pises, udrzet cernou tyden nalestenou je asi nemozne,.... Mel jsem cernou vim co rikam. Ale umyjes a ten efekt to zas vynahradi. Tak blahopreji ! Ale kurna ze jsi to nechal stat na vystavce u prodejce tak dlouho.... To nepochopim:D nechat si ochmatavat sve auto cizima lidma.... Citovat
Vatsug Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 Ty lyžiny jsou jen u Premium Packu. Střešní okno na to nemá vliv. Pokud máš teda Premium Pack a 7- místnou verzi, tak i roletky ve třetí řadě jsou v základu. U P. Packu mě nebo spíš dříve manželku dostalo v té bílé barvě to střešní okno, které je tmavé a s tou bílou si velice rozumí. Tak jako okenní lišty v černé perleti. Ta černá je tady ve zlíně vystavena v pežo v shourumu a když jdu kolem, tak na ni vždy nahlídnu. Je fakt super. , ale jinak na černé moc nejsem. Tak si to pořádně vychutnej. Vidím, že máš xenony. To je také bomba, to svícení do zatáčky. Uvidíš, až pojedeš v noci. Citovat
rick Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 Jen otázka-už jste někdo kupoval a nandaval na lyžiny zahrádku,a jestli jo,tak nepodřeli jste si je? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.