antired Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Antired a to je na tom ta záhada, kdybys neřekl, že se ti rozjeli odstřiky tak by mi asi nejely:D:D:D jo no.. tak pak na nekde srazu si dam skejka a dve pivka a jsme vyrovnani... Citovat
JohnyLee Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 ...tak jsem v poklusu udělal nějaké ty slíbené fotky - byli jsme na drakiádě, takže nechci slyšet komentář, že mám auto špinavé - prostě není čas, není čas... a navíc světla mám špinavá, protože nemám ostřikovače světel... jl Citovat
elton Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Teda pěkné kola:potlesk podobné si chci pořídit na jaře. Jsou to 16\" nebo 17\"? Jo a máš to špinavé Citovat
elton Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Šestnáctky:( já si říkal, že se mi zdají malé. Citovat
JohnyLee Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 ...tady žebro - hned jde vidět, že tady nic vyjíždět nemůže, natož ostřikovače... ale zase je to designově hodnotnější...:P Citovat
elton Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Aha, tak takhle to vypadá bez odstřiku:myslim, ale vypadá to pěkně. Prostě frantíci ten design umí. Citovat
JohnyLee Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Šestnáctky:( já si říkal, že se mi zdají malé. psal jsem tady, že na zimu cíleně beru šestnáctky - a ani tak to nevypadá špatně... Co mi ale opravdu naprosto šokovalo je ten rozdíl v chování auta, jak říká moje Zuzka - je to rozdíl jako si sundat boty na ven a obout si bačkory... Auto svým projevem opravdu reálně a citelně změklo a mírně zlenivělo - nikdy bych nevěřil, že to fakt jde poznat, jsem z toho sám překvapený... Takže účelu bylo učiněno za dost - to jsou přesně ty parametry, které jsou na zimu z mého pohledu žádoucí (je jasné, že každý má jiné preference - popisuji jen subjektivní pohnutky)... Prostě - spokojen... jl Citovat
JohnyLee Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Aha, tak takhle to vypadá bez odstřiku:myslim, ale vypadá to pěkně. Prostě frantíci ten design umí. ...proto jsem pořád škemral o tu fotku s ostřikovači, abych věděl jestli mám nebo nemám hledat - bylo mi jasné, že to bude viditelný rozdíl na první pohled... jl Citovat
nikol Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Zdarec 5008-čky. Šlo by založit nové vlákno,kde byste dávaly jen fotky.Ať se to přehlední. Třeba mě zajímají barvy vašich aut,jsem ještě na vážkách kterou vybrat atd. Díky předem Citovat
elton Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Takže kluci, na přání nikol jsem založil spešl vlákno kam dávejte fotky našich kár. ps: musí si přece nikol vybrat tu správnou barvu:aut:D:D:D Citovat
ptrizuli Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 psal jsem tady, že na zimu cíleně beru šestnáctky - a ani tak to nevypadá špatně... Co mi ale opravdu naprosto šokovalo je ten rozdíl v chování auta, jak říká moje Zuzka - je to rozdíl jako si sundat boty na ven a obout si bačkory... Auto svým projevem opravdu reálně a citelně změklo a mírně zlenivělo - nikdy bych nevěřil, že to fakt jde poznat, jsem z toho sám překvapený... Takže účelu bylo učiněno za dost - to jsou přesně ty parametry, které jsou na zimu z mého pohledu žádoucí (je jasné, že každý má jiné preference - popisuji jen subjektivní pohnutky)... Prostě - spokojen... jl[/rquote] súhlasím, ja som na zimu tiež obul 16-tky. auto je mäkšie, ale stratu výkonu alebo akúkoľvek lenivosť som nezaznamenal. Som zvedavý ako sa ten zimný vzor prejaví na spotrebe. Citovat
Guest peter68 Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 ad ostrikovac: podle fotek soudim, ze mam. xenony ne, predni park.asist ano. zitra vyzkousim. jinak jsem opet zklaman. servo vymenene volant stale vibruje. tak ja nevim.... :myslim Citovat
elton Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Podle fotky bys měl mít odstřikovač, zapni světla na tvrdo a jen brnkni do páčky. Citovat
JohnyLee Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 ad ostrikovac: podle fotek soudim, ze mam. xenony ne, predni park.asist ano. zitra vyzkousim. ...tak zatím další, co zapadá do mojí teorie s předním parksensorem... šup, šup, jsem zvědavý na výsledek... jl Citovat
ptrizuli Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 tak ja predný senzor mám, svetlá mám podľa fotiek presne ako elton a antired. len som si nikdy nevšimol, že to funguje ako ostrekovač podľa návodu som sa dočítal, že pri výbave s ostrekovačmi auto aj signalizuje nízku hladinu kvapaliny do ostrekovačov. bez nich to vraj zistíš až keď nič nestrieka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.