Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Antired a to je na tom ta záhada, kdybys neřekl, že se ti rozjeli odstřiky tak by mi asi nejely:D:D:D

jo no.. tak pak na nekde srazu si dam skejka a dve pivka a jsme vyrovnani...:super

Odesláno

...tak jsem v poklusu udělal nějaké ty slíbené fotky - byli jsme na drakiádě, takže nechci slyšet komentář, že mám auto špinavé - prostě není čas, není čas...:bacha a navíc světla mám špinavá, protože nemám ostřikovače světel...:D

jl

post-6799-14109613270294_thumb.jpg

Odesláno
Šestnáctky:( já si říkal, že se mi zdají malé.

psal jsem tady, že na zimu cíleně beru šestnáctky - a ani tak to nevypadá špatně... Co mi ale opravdu naprosto šokovalo je ten rozdíl v chování auta, jak říká moje Zuzka - je to rozdíl jako si sundat boty na ven a obout si bačkory... Auto svým projevem opravdu reálně a citelně změklo a mírně zlenivělo - nikdy bych nevěřil, že to fakt jde poznat, jsem z toho sám překvapený... Takže účelu bylo učiněno za dost - to jsou přesně ty parametry, které jsou na zimu z mého pohledu žádoucí (je jasné, že každý má jiné preference - popisuji jen subjektivní pohnutky)... Prostě - spokojen...

jl

Odesláno
Aha, tak takhle to vypadá bez odstřiku:myslim, ale vypadá to pěkně. Prostě frantíci ten design umí.

...proto jsem pořád škemral o tu fotku s ostřikovači, abych věděl jestli mám nebo nemám hledat - bylo mi jasné, že to bude viditelný rozdíl na první pohled... ;)

jl

Odesláno

Zdarec 5008-čky. Šlo by založit nové vlákno,kde byste dávaly jen fotky.Ať se to přehlední. Třeba mě zajímají barvy vašich aut,jsem ještě na vážkách kterou vybrat atd.:) Díky předem

Odesláno

Takže kluci, na přání nikol jsem založil spešl vlákno kam dávejte fotky našich kár.

ps: musí si přece nikol vybrat tu správnou barvu:aut:D:D:D

Odesláno

psal jsem tady, že na zimu cíleně beru šestnáctky - a ani tak to nevypadá špatně... Co mi ale opravdu naprosto šokovalo je ten rozdíl v chování auta, jak říká moje Zuzka - je to rozdíl jako si sundat boty na ven a obout si bačkory... Auto svým projevem opravdu reálně a citelně změklo a mírně zlenivělo - nikdy bych nevěřil, že to fakt jde poznat, jsem z toho sám překvapený... Takže účelu bylo učiněno za dost - to jsou přesně ty parametry, které jsou na zimu z mého pohledu žádoucí (je jasné, že každý má jiné preference - popisuji jen subjektivní pohnutky)... Prostě - spokojen...

jl[/rquote]

súhlasím, ja som na zimu tiež obul 16-tky. auto je mäkšie, ale stratu výkonu alebo akúkoľvek lenivosť som nezaznamenal.

Som zvedavý ako sa ten zimný vzor prejaví na spotrebe.

Odesláno

ad ostrikovac: podle fotek soudim, ze mam. xenony ne, predni park.asist ano. zitra vyzkousim.

jinak jsem opet zklaman. servo vymenene volant stale vibruje. tak ja nevim.... :grr:myslim

Odesláno
ad ostrikovac: podle fotek soudim, ze mam. xenony ne, predni park.asist ano. zitra vyzkousim.

...tak zatím další, co zapadá do mojí teorie s předním parksensorem... šup, šup, jsem zvědavý na výsledek...:myslim

jl

Odesláno

tak ja predný senzor mám, svetlá mám podľa fotiek presne ako elton a antired.

len som si nikdy nevšimol, že to funguje ako ostrekovač :myslim

podľa návodu som sa dočítal, že pri výbave s ostrekovačmi auto aj signalizuje nízku hladinu kvapaliny do ostrekovačov.

bez nich to vraj zistíš až keď nič nestrieka :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...