elton Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Jinak dneska ráno si jako vždy sednu do auta, nastartuji a koukám, že sklo je šmucik, tak zapnu odstřikování. přední okno to nádherně odstříkne a koukám, že od světel stříká voda, tak vystoupím a znova zapnu odstřikovač a hle z pod světel vyjede takový bazmekt a chrchlá vodu na světla. Je to tam, odstřikovač světel:D:super Jenom mě trošku naštvalo, že to auto bylo v pátek umyté a teď je ochrchlaná kapota:grr:D Citovat
antired Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 tak to si delas kozy ne? Mi teda rekni jak jsi to zapinal predtim??? Jinak s kouli si nepotesil...hm.. Citovat
elton Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 No zapínal, toť otázka? Normálně jako vždy, nastartuju, rožnou se světla, díky tomu, že byla docela tma tak se rožli hlavní světla a zapnu odstřikování a najednou fungovali i odstřikovače. Bude tam nějaké kouzlo:myslim:D Citovat
antired Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 divne...ale mi taky prijde ze driv ty ostriky nesly...hmm..asi je tam nejaka podminka, treba po urcitem najezdu se zpristupni nejake funkce. v tom pripade bych bral treba po 15tis extra drzak na kafe a kufru nove elektrony na zimu :D:D:D Citovat
elton Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Tma to nebude, zkoušel jsem to a nešlo to a najednou to jde. Je v tom záhada. Citovat
JohnyLee Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Teda tady je golfistů vím ještě o jednom co si koupil 5008 aby se mu tam vlezla golfová výbava. Znam nekoho kdo si koupil 5008 aby se mu tam vesly klece s holuby :D Jinak kuci, co myslite. Mam tazne, origo montovane v salone, ne bajonet ale na srouby, a kdyz ho nesundam, berou mi ho zadni park senzory...ale staci povozit prives, to se deaktivuji, po odpojeni privesu pak zas par dnu klid. Nepisti, kouli jakoby nevidi. No ale pak pip, vsimne si ji a pisti blbec furt. Takze je to na reklamaci? Muzou s tim neco delat? Protoze ten hak stale zhazovat me teda sere! Máme kouli na šrouby, nesundaváme ji, se zadním psensorem nemáme vůbec žádný problém, je fakt, že jsme ještě netáhli vlek, ale zatím s tím nebyl žádný problém, reklamoval bych to, za to nic nedáš... jl Citovat
JohnyLee Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Jinak dneska ráno si jako vždy sednu do auta, nastartuji a koukám, že sklo je šmucik, tak zapnu odstřikování. přední okno to nádherně odstříkne a koukám, že od světel stříká voda, tak vystoupím a znova zapnu odstřikovač a hle z pod světel vyjede takový bazmekt a chrchlá vodu na světla. Je to tam, odstřikovač světel:D:super Jenom mě trošku naštvalo, že to auto bylo v pátek umyté a teď je ochrchlaná kapota:grr:D šel by vyfotit detail od kud se to vysouvá? pochop, jde mi o to, když je to zasunuté - nějak jsem nenašel místo, kde by se to mělo vysouvat - přijde mi to jako jednolitý celek a tak řeším odkud by to mělo vyjet... Díky... jl Citovat
elton Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 O asi šest stránek zpět hodil antičerveň fotky od kud to vyjíždí. Pod světly je takový černý obdelníček a ten vyjíždí, je v tom stříbrném rámečku. Jinak si myslím, že i v manuálu je, že senzory můžou snímat koulu, u 407my mě to taky někdy bralo a někdy ne. Citovat
elton Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Tak jsem teď byl znova zkusit ty chrchlače. Na denní světla nejedou a jak jsem dal světla na tvrdo tak chrchlali jak divé. Citovat
Přema Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Ale já ti to říkal at dáš světla natvrdo už předtím.......no lopata se nezapře.....:D Citovat
elton Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 No jo, ale předtím jsem to taky dával na tvrdo a nejelo to. Zase nejsem taková lopata:P [upravil dne 20/10/10 od elton] Citovat
Přema Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Jestli si neměl NATVRDO něco jiného.....:D:D:D:P Citovat
JohnyLee Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 O asi šest stránek zpět hodil antičerveň fotky od kud to vyjíždí. Pod světly je takový černý obdelníček a ten vyjíždí, je v tom stříbrném rámečku. Jinak si myslím, že i v manuálu je, že senzory můžou snímat koulu, u 407my mě to taky někdy bralo a někdy ne. tam ale není detail když je to zajeté - prostě zepředu ten rámeček, přijde mi, že to nemám dělené - nevím jak to vysvětlit, jde mi o to, jestli to mám vůbec hledat, pokud uvidím, že máte jiný ten rámeček pod světlem.. Díky jl Citovat
JohnyLee Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 ještě mi napadá, jestli ty chrliče nejsou vázány na nějakou úplně nesouvisející výbavu - třeba jsem si všimnul, že to zatím funguje těm, kdo má i přední parksensor... jl Citovat
antired Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 vyfotil bych ti ten curament ale nemam ted auto po ruce...kdyz tak vecer. Treba me nekdo predbehne. Kura elton to je zahada co? Me to hlava nebere... Hlavne at to zas zahadne neprestane. Citovat
elton Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 pošli mi vin. porovnám to v servisboxu. Citovat
JohnyLee Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 2 elton: pokusím se ho vydolovat ze své ženy - jezdí s ním ona a já přijedu dom až někdy v noci... Pokusím se... Proto taky nemáš ještě foto nového obutí, když přijedu dom, tak je tma a prd vyfotím... O víkendu to mám napsané v úkolech, neboj... jl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.