nikol Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Prosím smazat. Děkuji;) [upravil dne 18.6.2010 nikol] Citovat
chauffeur Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Ahojte...takže od zajtra sa vozím na P5008 Kúpená ako jazdená so 6000km. Motorizácia 1.6 HDi v strednej úrovni výbavy a s presklenou strechou. Farba hnedá metla. 7 miestna. Pozdravujem všetkých. Citovat
elton Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 chauffeur, tak ať ti dělá samou radost a nahoď pak i foto. Citovat
chauffeur Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Ďakujem elton. Tak už je doma. Pocitovo veľmi dobré auto. Napriek 1.6 veľmi živé a to jazdím aj na 2.5 TDI. Jazdné vlastnosti výborné. Jediná výhrada k nepríjemnému zvuku morora. Foto čoskoro zavesím (keď nájdem kábel od mobilu) Citovat
nikol Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 elton,v jakem jazyce naviguje ta navigace,když menu je v cizím jazyce?A není na té bíle metalíze vidět špína?Teď jsem si všiml že na palubce jsou dvě otočné kolečka a na jednom je auto,na druhém je a/c?Díky moc:papa Citovat
elton Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Nikol, naviguje cizinsky, teda anglicky. Každý výkend jezdím do Opavy na nákupy, tak se domluvíme a všechno ti ukážu. Citovat
nikol Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Tiše zavidím,čim víc koukám a čtu tak ho chci:potlesk.Moc pěkné Citovat
elton Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 chauffeur, gratuluji, fakt pěkné autí a ještě popis co tam všechno je atd..... Citovat
jjxing Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 chauffeur : Připojuji gratulace. Také se už nemůžu dočkat. Ale u mne to vypadá při nejlepším na konec července:fnuk Tak snad to nějak vydržím. Nicméně by bylo fajn kdyby měl někdo zkušenosti s automatem v této káře, který jsem si objednal. To je jediná věc o které se nic moc nepíše, tak vlastně nevím co jsem si objednal. Jak vlastně funguje apod. No necháme se asi překvapit Citovat
elton Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Tak s automatem ti moc nepomohu, mám rád klasické řazení, ale jak ti ji dodají tak dej vědět, dáme kavčo. Citovat
jjxing Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Jasně že dám vědět. Já každopádně automat prferuji. Kdo jednou okusí, už jinak nechce. A navíc ty pádla pod volantem pro ruční řazení jsou super. Citovat
chauffeur Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Ďakujem za všetky gratulácie Autíčko si užívam. Automat na 5008 neviem, ale v Picasse je údajne vynikajúci. Radí presne vtedy, keď by radil vodič manuálne a robí to veľmi ticho a bez šklbania. Podobne v testoch vychválili automat v citróne C5. Troška ma zarazilo, že na manuáli po zaradení 6ky klesnú otáčky len nepatrne a pri 140 to točí nad 3000. Posledný kvalt vôbec nepôsobí diaľnične, ale správa sa ako klasická 5ka na iných autách. Čakal som otáčky okolo 2500. Zatiaľ som jazdil iba 8 ventilové diesely, takže chyba môže byť aj v tom. Citovat
JohnyLee Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 ...tak už jsem zpátky a jsem připraven dráždit eltona rýpavými komentáři na jeho miláška... Teď vážně - byl jsem na dovolené ve Francii a musím uznat, že se z 5008 v zemi jejího původu stává pomalu ale jistě masovka - zatímco u nás jsem potkal na živo zatím jen dvě a jednu cizáckou... Už od doby, kdy jsme měli objednanou 206 si se ženou krátíme dobu čekání na výrobu a dodání nové auta hrou - když jsme viděli 206, tak jsem si mohli započítat body (kdo dřív viděl ukázal a vykřikl počet \"viděných\" bodů) podle klíče - jeden bod krátká, pět bodů krátká ve stejné barvě jakou jsme si objednali, dva body za SW a deset za SW ve stejné barvě jakou jsme si objednali (nepočítají se autoservisy a autosalony a s ohledem na život a zdraví posádky ani jedoucí naproti na dálnici )... Tradici jsme oživili při objednání 5008 - už jen dva a deset bodů - prostě jedna délka - já skončil v čechách před odjezdem na dovču na dvaceti dvou bodech (dvě ve stejné barvě a jeden germán v šedé) - žena za dva - červená předváděčka v pohybu, ne u autosalonu... Německo nula, Rakousko nula, ve Švýcarsku první vlaštovka, v Itálii další dvě a najednou příjezd do Francie - země bodům zaslíbené - tam to lítalo - všech barev, všech výbav, řidičů malých velkých, tlustých tenkých, chlapů ženských... Dokonce jsem viděli už i zbouranou 5008... No prostě ráj... Nedlužím já sem ještě něco? jl Citovat
elton Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 A já se těšil na dráždění Takový výlet bych si dal taky líbit:super Citovat
jjxing Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 JohnyLee: Tak soutěž mne zaujala. Manželce jsem ji vysvětlil a jdeme do toho :-) Tak jsem zvědav jestli se mi poštěstí nějakou 5008 nera zahlédnout. Myslím že jedna jezdí v Opavě, a jednu mají v Ludgeřovicích. Tak si na ně někde počíhám :-) A jakou že máš barvu objednanou ty? Citovat
elton Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 jjxing, v Krnově jsme dva, ještě tu jezdí jedna černá. Citovat
nikol Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Elton,nejel jsi dneska po dvanacté hodině po Rudné.Tak si jedu ve své 307 sw a najednou mě předjíždí 5008 v bílé barvě.Hned se mi srdce rozbušilo,kousek jsem sledoval,byla to nádhera. V čera jsem psal na ředitelství Peugeotu,jak to bude s češtinou do navigace,když už někteří u starší verze si to samy předělaly.Tak jsem zvědavéj. Spoustu kilometrů bez nehod Citovat
elton Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Nejel jsem dneska po Rudné, s češtinou si moc šanci zatím nedávej, myslím si, že WipNav nejde předělat do češtiny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.