Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte...takže od zajtra sa vozím na P5008 :cool: Kúpená ako jazdená so 6000km. Motorizácia 1.6 HDi v strednej úrovni výbavy a s presklenou strechou. Farba hnedá metla. 7 miestna. Pozdravujem všetkých.

Odesláno

Ďakujem elton. Tak už je doma. Pocitovo veľmi dobré auto. Napriek 1.6 veľmi živé a to jazdím aj na 2.5 TDI. Jazdné vlastnosti výborné. Jediná výhrada k nepríjemnému zvuku morora. Foto čoskoro zavesím (keď nájdem kábel od mobilu) :)

Odesláno

elton,v jakem jazyce naviguje ta navigace,když menu je v cizím jazyce?A není na té bíle metalíze vidět špína?Teď jsem si všiml že na palubce jsou dvě otočné kolečka a na jednom je auto,na druhém je a/c?Díky moc:papa

Odesláno

chauffeur : Připojuji gratulace. Také se už nemůžu dočkat. Ale u mne to vypadá při nejlepším na konec července:fnuk Tak snad to nějak vydržím. Nicméně by bylo fajn kdyby měl někdo zkušenosti s automatem v této káře, který jsem si objednal. To je jediná věc o které se nic moc nepíše, tak vlastně nevím co jsem si objednal. Jak vlastně funguje apod. No necháme se asi překvapit ;)

Odesláno

Jasně že dám vědět. Já každopádně automat prferuji. Kdo jednou okusí, už jinak nechce. A navíc ty pádla pod volantem pro ruční řazení jsou super. :super

Odesláno

Ďakujem za všetky gratulácie :) Autíčko si užívam. Automat na 5008 neviem, ale v Picasse je údajne vynikajúci. Radí presne vtedy, keď by radil vodič manuálne a robí to veľmi ticho a bez šklbania. Podobne v testoch vychválili automat v citróne C5.

Troška ma zarazilo, že na manuáli po zaradení 6ky klesnú otáčky len nepatrne a pri 140 to točí nad 3000. Posledný kvalt vôbec nepôsobí diaľnične, ale správa sa ako klasická 5ka na iných autách. Čakal som otáčky okolo 2500. Zatiaľ som jazdil iba 8 ventilové diesely, takže chyba môže byť aj v tom.

Odesláno

...tak už jsem zpátky a jsem připraven dráždit eltona rýpavými komentáři na jeho miláška...:D

Teď vážně - byl jsem na dovolené ve Francii a musím uznat, že se z 5008 v zemi jejího původu stává pomalu ale jistě masovka - zatímco u nás jsem potkal na živo zatím jen dvě a jednu cizáckou...

Už od doby, kdy jsme měli objednanou 206 si se ženou krátíme dobu čekání na výrobu a dodání nové auta hrou - když jsme viděli 206, tak jsem si mohli započítat body (kdo dřív viděl ukázal a vykřikl počet \"viděných\" bodů:mrk) podle klíče - jeden bod krátká, pět bodů krátká ve stejné barvě jakou jsme si objednali, dva body za SW a deset za SW ve stejné barvě jakou jsme si objednali (nepočítají se autoservisy a autosalony a s ohledem na život a zdraví posádky ani jedoucí naproti na dálnici :nevim)...

Tradici jsme oživili při objednání 5008 - už jen dva a deset bodů - prostě jedna délka - já skončil v čechách před odjezdem na dovču na dvaceti dvou bodech (dvě ve stejné barvě a jeden germán v šedé) - žena za dva - červená předváděčka v pohybu, ne u autosalonu... Německo nula, Rakousko nula, ve Švýcarsku první vlaštovka, v Itálii další dvě a najednou příjezd do Francie - země bodům zaslíbené - tam to lítalo - všech barev, všech výbav, řidičů malých velkých, tlustých tenkých, chlapů ženských... Dokonce jsem viděli už i zbouranou 5008... No prostě ráj...:papa

Nedlužím já sem ještě něco? :myslim

jl

Odesláno

JohnyLee: Tak soutěž mne zaujala. Manželce jsem ji vysvětlil a jdeme do toho :-) Tak jsem zvědav jestli se mi poštěstí nějakou 5008 nera zahlédnout. Myslím že jedna jezdí v Opavě, a jednu mají v Ludgeřovicích. Tak si na ně někde počíhám :-) A jakou že máš barvu objednanou ty?

Odesláno

Elton,nejel jsi dneska po dvanacté hodině po Rudné.Tak si jedu ve své 307 sw a najednou mě předjíždí 5008 v bílé barvě.Hned se mi srdce rozbušilo,kousek jsem sledoval,byla to nádhera.

V čera jsem psal na ředitelství Peugeotu,jak to bude s češtinou do navigace,když už někteří u starší verze si to samy předělaly.Tak jsem zvědavéj. Spoustu kilometrů bez nehod :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...