Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Super. Jo ta pojistková skříňka nabízí tolik možností rezonance. Fajn že si to našel, teď už jen věřit, že to bylo ono. Já jsem ty kabely vyvázal tak, aby se o nic neopíraly :-)

Odesláno

jv1, Oldas II:

je to len o zvyku a od toho co od auta ocakavas. Ja som nemal doteraz auto so silnejsim motorom ako ten co mam teraz v 5008. Som s nim plne spokojny. Netvrdim, ze ak by som vyskusal 2,0l tak by mi ten rozdiel nepadol dobre :D

Kazdopadne ja auto zatazujem velmi casto a vyrazne - ako rodina vela cestujeme - kufor skoro vzdy plny - casto krat sa vezieme v aute siesti. Navyse tuto zimu som stravil uplne pravidelne kazdy vikend na lyziach a teda 2x do tyzdna som absolvoval kopec z BB na Donovaly. Predbiehat som nemal problem ani ovela silnejsie auta (ten kto pozna ten kopec vie o com hovorim) - je to len o zvyku co to auto dokaze.

Ak si vsak mal skusenost so silnejsim motorom, tak verim, ze to \"zvykanie si\" nemusi byt lahke :(

Ak sa budem rozhodovat nabuduce o vymene tak viem ze 1,6mi staci a kedze sa takato volba prejavi aj v penazenke :) tak to je len dodatocne plus

P.S. zatial v pripade vymeny o inom ako dalsej 5008 ani neuvazujem :super

Odesláno

LG: Tak uvažuj o výměně, když jsem četl plány modelové restrukturalizace PSA, vcelku mi z toho vyplynulo, že zrovna 5008 v portfoliu značky nemusí mít nástupce. Že střední MPV zůstane jen u Citroenu a Peugeot bude kráčet cestou hatch/sedan/kombi a crossoverů. Už dnes když koukám na výbavu C4GP, nemůže jí 5008 konkurovat, navíc s novou platformou se jízdní vlastnosti k 5008 přibližují. Tak mám obavu, že další 5008 nebude...

[upravil dne 14.5.2014 11:17 od Pacho69]

Odesláno

tak to si ma nepotesil :myslim

aj ked poviem pravdu ze nove C4GP ma tiez velmi zaujalo. Vybavovo je urcite zaujimavejsie :mrk

Avsak stale povazujem 5008 za vyzorovo kompaktnejsie (t.j. krajsie) pricom priestorovo velmi velkoryse a verim, ze este nejake dva -tri roky teda na trhu ostane

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mě se 2x stalo, že se mi po ukončení hovoru rádio už nepustilo. Systém stále tvrdil, že probíhá hovor a nešlo ho nijak ukončit, ani odpojením telefonu od HF. V první případě jsem musel zastavit, smazat párování a vypnout motor. Pak to zas fungovalo normálně. V druhém případě jsem musel vytáhnout pojistku rádia. Nic jiného nepomáhalo. a servisce aktualizovali soft v autě, od té doby se mi to nestává.

Odesláno

No já nejsem relevantní informátor, HF využívám tak 2x za měsíc, takže nevím. Jen píšu, co se mi stalo. Taky záleží, co máš za výbavu (rádio/navi). Já měl problém i s telefonem, když jsem měl hovor v autě s HF, tak se mi pak stalo, že jsem další hovor neslyšel, i když bylo HF odpojené. Dělalo to ale jen s HF v 5008, na jiných autech, kde HF používám častěji se mi to nikdy nestalo. Od té doby, co jsem z telefonu odinstaloval Viber to přestalo.

Odesláno

Já tedy s HF problém nemám, a používám ho denně, rodinka je schopná mi volat několikrát do půl hodiny, než dojedu do práce a z práce. Za mě v pohodě.

Odesláno

jakou mate zkusenost s prehravanim z USB? Stava se mi obcas, ze po nastartovani to znovu nacte USB (coz je jasne), ale misto toho aby pokracovalo prehravani, tak to nacte prvni album

Odesláno
jakou mate zkusenost s prehravanim z USB? Stava se mi obcas, ze po nastartovani to znovu nacte USB (coz je jasne), ale misto toho aby pokracovalo prehravani, tak to nacte prvni album

Bohužel v současné verzi naší 5008 nemáme USB :(. Ale u té první jsme měli a nevzpomínám si, že by to tohle dělalo.

Odesláno

rad bych znal prave zkusenosti, muze to byt typem USB klicenky, s jinou to treba muze byt OK, ale jinak je pravda ze to reseni prace s USB nic moc :-(

Odesláno

Jsem si teda nevšimla - anténa - tu mám momentálně krátkou, ale zase ji vyměníme, protože už zase parkuju v mé velké garáži, tak až se mi bude chtít vylézt na schůdky, přešroubuju tam dlouhou. Brblání motoru - to už jsem tu řešila před třemi a půl lety u 1,6, tedy pro mě nic nového :D. Spotřeba - držím 5,8, tak zase nic nového. Takže asi tak :D:D:D. Jo vlastně - jezdím na zimákách, dojíždím je, musíme koupit na podzim nové - tak to je vlastně novinka :D;).

[upravil dne 2/6/14 21:25 od cogina]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...