elton Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Vymetáš kde jakou díru a pak se divíš No a žárovičku nevyrobyl peugeot. Čekal jsem, jestli se ještě někdy ukážeš, nebo už to vzdáš a zbavíš se jej. A Ani nepovíš co je nového:D:D:D Citovat
antired Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Nu nic moc noveho... Vse pri starem:-) Citovat
Guest jakubt Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Hoši (nebo dámy?), kdo z vás to byl? http://www.bloomberg.com/video/on-the-scene-one-ton-of-gold-seized-in-small-car-GcljxRqRSHOURYhlYMcHOw.html Citovat
OldasII Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Ja mam stribrnaka. A byl jsem v italii v cervenci. Takze uz to prasklo. Citovat
elton Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Tak z 5008my se pomalu stává mafiánské a pašerácké auto, pěkné... Citovat
antired Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Mam pocit ze je to bezova ne? Al to musel nekdo naprasit... Bezne nikoho nekontroluji... a nebo podezrely ksicht :-) Citovat
Martinsk Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 Auto opravené. A aj ho poumývali a povysávali. Citovat
Mishanthrope Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 Auto opravené. A aj ho poumývali a povysávali. Tak to je fajn, taky mi ho při garančce vždycky vyluxují, schválně ho nechávám špinavé . Citovat
Kostěj Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 Jaké máte elektronické zabezpečení nebo alarm?Přemýšlel jsem o GPS lokátoru, nemáte s tím někdo zkušenost? na internetu je toho spousty za různý peníze, ale vůbec se v tom nevyznám Citovat
Kostěj Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 Ajo to jsem zapoměl napsat....> no kdyby si auto chtěl někdo bez dovolení půjčit, v tomto týdnu už si v oklolí takhle půjčili 2 auta a pojišťovna to bere prý taky v potaz. Citovat
martinecondrej Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 kdyby si moje někdo půjčil, tak budu snad i rád, že se zbavím vibrujícího zmetku Citovat
Kostěj Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 martinecondrej : tak to máš o jednu starost méně, já mám zatím najeto 200km, možná tě později pochopím Já jsem z chudé dělnické vrstvy, mi to auto musí nějakej pátek vydržet Citovat
martinecondrej Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 od toho je pojištění proti krádeži, teda alespoň doufám, že to není úplně k ničemu Citovat
Kostěj Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 Jasný, pojištěný to je, ale když auto někdo ukradne tak je tam docela dlouhá doba než se auto prohlásí za ukradené, pak než ti pojišťovna vyplatí peníze atd. mezi tím nemáš nic.Nemám s tím zkušenost, to je jenom z doslechu. Pojištěný to mám u spol. UNIQA ty mi nabídli toto http://www.produktovelisty.cz/autopojisteni/clanky/424-uniqa-safeline-podrobne.html ale je to docela palba Pak jsou ještě systémy bez asistence, že si to člověk ovládá a najde sám.To je dobrý když to má někdo zašitý vedle v garáži, ale když už je to za čárou tak to asi nemá cenu.Teď to študuju na netu. Citovat
BigMisan Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 Ještě je možnost využít EuroGAP http://www.eurogap.cz/o-produktech-gap/eurogap/ Citovat
Kostěj Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 martinecondrej : tak to máš o jednu starost méně, já mám zatím najeto 200km, možná tě později pochopím Já jsem z chudé dělnické vrstvy, mi to auto musí nějakej pátek vydržet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.