drroman1 Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 ja to mam presne naopak,koupil jsem ho sobe a definitivne mi ho chce sebrat zena:D Citovat
elton Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 Taylore, Vif mají v Opavě na krnovské, jak je ta prodejna s oleji. Citovat
ozzy1 Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 Taylore, v tuto dobu si kup už radši zimní. [upravil dne 29/9/12 19:15 od ozzy1] Citovat
Martinsk Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Hoši, kto má z vás ostrekovače svetiel ? Mne to nejako nefunguje. Treba to nastaviť ? Citovat
taylor Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Mám xenony. Když jsou zapnutá jen denní žárovková světla, ostřikovače nestříkají. Jakmile se zapnou xenony (večer či ve tmě), pak ostřikovače ostřikují. Citovat
Martinsk Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Vďaka Eltonovi som na to prišiel. ďakujem. Citovat
pipistrel Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 a ktovie kto to eltonovi poradil ked teraz robi mudreho Citovat
elton Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Na ostřikovače přišel Antired a jak je zapnout jsem přišel sám:roker Citovat
nikol Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Taylore, Vif mají v Opavě na krnovské, jak je ta prodejna s oleji. A také u Alberta na Olomoucké,je tam prodejna auto Štangl a tam ho mají taky:mrk Citovat
elton Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 A koukám, Nikolka se ukázal. Kde se flákáš? Citovat
taylor Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Kluci díky za rady kde koupit VIF, jen jsem to ještě nestihl... Citovat
nikol Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Jsem tu co to jde,ale není mnoho času.Práce,děti,žena a snažím se sportovat co to jde, koupil jsem si kolo tak jezdím a jezdím. Tento prodloužený víkend jsme byli s rodinou a s přáteli na Slovensku,na kraji jezera.A chytali jsme rybičky,ale co se nestalo při cestě tam. Cca. 35 km před cílem mi vyskočily veškeré hlášky co můžou byt na palubce,zastavil jsem a nic.Baterka hotová,tak jsme to roztlačily a zajely do Peugeota,bez veškerých posilovačů docela sranda. A koupil novou baterku(je nějaká akce na baterky 20 procent) ta moje byla ještě od výroby. Odjíždím a po chvilce jízdy ten stejný problém. Tak s obavou že je problém s altíkem jsem předal auto. Naštěstí to byl jen řemen. Ještě že tak. A bylo hodně veselo,ale nevěděli o našem klubu,tak jsem je zasvětil. Takže tak žiju. A jak jak vypadáš s barákem? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.