Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám xenony. Když jsou zapnutá jen denní žárovková světla, ostřikovače nestříkají.

Jakmile se zapnou xenony (večer či ve tmě), pak ostřikovače ostřikují.

Odesláno
Taylore, Vif mají v Opavě na krnovské, jak je ta prodejna s oleji.

A také u Alberta na Olomoucké,je tam prodejna auto Štangl a tam ho mají taky:mrk

Odesláno

Jsem tu co to jde,ale není mnoho času.Práce,děti,žena a snažím se sportovat co to jde, koupil jsem si kolo tak jezdím a jezdím.

Tento prodloužený víkend jsme byli s rodinou a s přáteli na Slovensku,na kraji jezera.A chytali jsme rybičky,ale co se nestalo při cestě tam. Cca. 35 km před cílem mi vyskočily veškeré hlášky co můžou byt na palubce,zastavil jsem a nic.Baterka hotová,tak jsme to roztlačily a zajely do Peugeota,bez veškerých posilovačů docela sranda. A koupil novou baterku(je nějaká akce na baterky 20 procent) ta moje byla ještě od výroby. Odjíždím a po chvilce jízdy ten stejný problém.

Tak s obavou že je problém s altíkem jsem předal auto. Naštěstí to byl jen řemen. Ještě že tak. A bylo hodně veselo,ale nevěděli o našem klubu,tak jsem je zasvětil.

Takže tak žiju. A jak jak vypadáš s barákem?:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...