Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

som len rad ze konecnce mam aj ja dovod prispievat do tohoto vlakna :aut

aj ked len v rovine zvedavca ale uvidime... vsetko je v stadiu vybavovaciek... ;)

hlavne ze som dal pred mesiacom na 407mu funglovku tazne za 300ecok.. :grr

Odesláno

To znám, taky jsem před tím dal na 407 tažné, RT3, JBL a za dva měsíce jsem ji prodal a objednal 5008.

Ono ta 5008 je totiž supér cáre:D

Odesláno

Ahoj,jelikoz se mi milovymi kroky blizi koupe 5008icky,tak sedim a resim nasledujici:koupit uplne novou 1,6hdi ve vybave active,nebo rocni 2,0hdi v plne vcetne navi s nejakyma 15 tkm?jsou obe za stejne penize.jezdim hodne mesto,bude mit ten dvoulitr o hodne vetsi spotrebu?jak je na tom spolehlivost jednotlivych motoru?diky za nazory.snad mi to pomuze.

Odesláno

Ja doporucuju jit do toho 2 litru. Jezdil jsem v 1.6 picaso tusim 80 kW a zadnej velkej dojem to na me neudelalo. To dvoulitr je uplne o necem jinem. 15.000 km to nic neni. To kupujes novy auto. A ta vybava za to stoji. Ja mel v zime po meste na kratke vzdalenosti spotrebu 7,5. Niz se asi tezko dostanes.

Odesláno

Dvoulitr je dvoulitr, přesně jak píše Olda. Momentálně jezdím za nějakých 6,9 a po 43000km mám spotřebu celkem 7,2. Loni do chorvatska jsem jel za 5,6. A jedno je jisté, dvoulitr aspoň pořádně jede:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...