ericn Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 jj - fotky jsou tady: http://5008.rajce.idnes.cz/Auto/ jak jsem koukal, tak jsou to asi dvojčata (radši jsem se byl podívat v garáži) :D:D [upravil dne 20/11/11 18:02 od radek76] JJ vypadaji skoro stejně... jen nemám tažný Citovat
Trader Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 Práve som si objdnal na moju 5008 nové autopoťahy v MAD Rimavská Sobota. Už sa teším, kedy si ich tam pôjdem dať nahodiť. Budú alcantara perfo - antracit s leather look black okrajmi. Dúfam, že za tú cenu niečo vydržia a budú pôsobiť ako kožené sedačky. Až budeš mít potahy na autě prosím hoď sem nějaké foto, na webu vypadají fakt skvěle. Jsem moc zvědavý jak budou sedět. Citovat
elton Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Tady máš fotky od člena Peter68 a ten má ty potahy: http://gallery.me.com/bluemedia#100019&view=mosaic&bgcolor=black&sel=0 Citovat
ericn Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Tady máš fotky od člena Peter68 a ten má ty potahy: http://gallery.me.com/bluemedia#100019&view=mosaic&bgcolor=black&sel=0 Vypadají pěkně Citovat
elton Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 jinak měl jsem je před tím ve 407mě a byly super. Citovat
cartmen Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Stejně to máme ale úžasný autíčko. Dneska 600km zejtra zase. Prostě pohoda na kolech Citovat
Mig-29 Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 tak to jazdíš ako drak Ja som sa až dnes dostal na tú zvolávačku. Mimochodom opýtal som sa aj na žiarovku denného svietenia, ak raz vypadne, a stojí vraj 22 ečiek. Citovat
cartmen Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Není nad pravidelně umýté a naleštěné auto... Citovat
antired Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 tak to jazdíš ako drak .... denného svietenia, ak raz vypadne, a stojí vraj 22 ečiek. stoji 407kč. kupoval jsem pred par dny. Citovat
Mig-29 Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 tak to si u nás asi \"trošku\" pridali na cene. čo už. Dúfam že terajsia ešte niečo vydrží Citovat
chauffeur Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Niekedy sme niečo písali o najlepších farbách. Tak som si dnes pozeral cenník Alhambry...aaa...jediná farba zadarmo bola biela Potom bola nejaká príplatková červená, potom metalízy za 500€a nakoniec superexkluzívna hnedá metalíza trochu tmavšia od Vapour za 700€. )) Inak zatiaľ spokojnosť s autíčkom pri 65 000km A stretávam ich na cestách každý deň niekoľko. Len si ho ľudia už toľko neobzerajú. Citovat
martinecondrej Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Tak pár dalších postřehů. Najeto mám asi 2100 Km a už se ozývá interiér, někde vzadu v kufru něco drnčí a od pravého sloupku něco pleská, jako kdyby tam byl nějakej igelit, no snad na to přijdu. Dál mě štvou okna, která nevím proč, ale na poprvý nesjedou až dolů ale tak 3 cm ještě vykukujou a musím to znovu domáčknout. A docela zoufalej jsem z předních mlhových světel, jsou úplně k ničemu. Jsou tam stejný žárovky jako v denních a je to slabota. Z pozice řidiče vůbec nepoznám rozdíl mezi zapnutými a vypnutými (teda kromě kontrolky) Citovat
Mig-29 Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Tak pár dalších postřehů. Najeto mám asi 2100 Km a už se ozývá interiér, někde vzadu v kufru něco drnčí a od pravého sloupku něco pleská, jako kdyby tam byl nějakej igelit, no snad na to přijdu... Ja keď prejdem po nejakej nerovnosti na ceste, počujem, zvuk ako keby tak jemne zaštrngali kľúče. Keďže to robí zakaždým, opýtal som sa na to. Výsledkom - počas zvolavačky - bolo premazanie silentblokov (aspoň tak mi povedali). Tak uvidíme. Keďže som s autom nejazdil - len silných 8 km - neviem posúdiť či to pomohlo. Zatiaľ je ticho. Citovat
antired Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 tak nevim jak vy, ale ty mlhovky sice zapninam, mluvim o jakemkoli aute co sem mel, ale ze bych nejak plesal nad tim, ze mi to osvetli cestu ci jinak pomuze, to urcite ne. spis at me de vice videt a vic od toho necekam. Citovat
cartmen Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Mlhovky používám jen proto abych byl vidět, jinak jsou naprd stejně jako byly naprd u každýho auta které jsem měl Za poslední měsíc jsem služebně nalítal 5500km a naprostá spokojenost. Já tomu říkám pohoda na kolech. Supr... Jo a přidám fotku mojí kanceláře Citovat
cartmen Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Mlhovky používám jen proto abych byl vidět, jinak jsou naprd stejně jako byly naprd u každýho auta které jsem měl Za poslední měsíc jsem služebně nalítal 5500km a naprostá spokojenost. Já tomu říkám pohoda na kolech. Supr... Jo a přidám fotku mojí kanceláře Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.