Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ahoj všem, máme nový přírůstek do rodiny...

posílám první odkaz na video...další budu postupně doplňovat

Auto je zatím tak jak přijedo z fabriky, kromě úpravy interiéru akustickou pěnou. Je tam JBL Audio a po této úpravě to hraje jak má. Vřele doporučuji. Chystám se na další drobné vychytávky. Určitě přibude homologované LED svícení, obrazovky na zadní sedačky a chci se drobně podívat i na pohonou jednotku.

Na 1,6THP bych se radši moc nedíval, to je rádo, že to drží pohromadě :)

Odesláno

Hmm.. U me garancka,u thp, zakladno sazba nejakych 3400,plus pripadne pylovy filtr. Stalo to celkem 4400. No..za diesel chcou asi vic...

[upravil dne 22/10/11 15:40 od antired]

Odesláno

Nevíte někdo jak se vypínají senzory tlaku v pneu v počítači? Pořád to na mě řve, že tlak není monitorován. V manuálu jsem postup nenašel a v menu počítače na to taky není volba.

Odesláno

Teda ty kola tomu autí velmi sluší, krásné:super:potlesk

ps: proč se všechno cpe do jednoho vláka když jsou na to už jiná vytvořená?

Odesláno

ps: proč se všechno cpe do jednoho vláka když jsou na to už jiná vytvořená? [/rquote]

sorry, už jsem to tam poslal :mad:

Jen doufám, že to nebude řvát každých 5 minut, jedu v noci do Milana a to bych se asi zbláznil

Odesláno

Zdravím všechny místní nadšence a dovolil bych si otravovat s nějakými dotazy. Situace je taková, že mi dožívá Mazda 5, diesel 2.0/105kW a tudíž hledám nějakou náhradu. Mazda novou pětku zabila především úděsným designem a motory - jediný diesel v nabídce je jen 1.6/85kW, takže tudy cesta nevede. Nejsem ve značkách žádný fundamentalista, takže jsem prošel všechno možné a zatím vyhrává 5008, především v poměru ceny a užitné hodnoty/výbavy. Mezi námi, nabídka kompaktních MPV na trhu není žádná sláva a dost mě zaráží, že po 5 letech mám problém najít auto s alespoň srovnatelnými parametry a cenou. Nemůžu se zbavit pocitu, že se všichni vrhli především na podivné crossover kreace křížící cokoli s čímkoli jiným, případně módní SUV všech velikostí. No nic, jestli teda můžu, zajímalo by mě:

Můžete mi doporučit nějakého prodejce/servis v Praze a okolí? Pár desítek kilometrů navíc není problém, s Mazdou jezdím po zkušenostech se všemi pražskými servisy do Příbrami.

Moje volba je 2.0 HDi a váhám, jestli jít do automatu. Spotřeba mě až tak nepálí, nemám ambice jezdit za 5 litrů, spíš mě zajímá jak funguje ve spojení s dieselem, třeba když je potřeba rychle předjet na krátké vzdálenosti, dále jak funguje manuální režim a jak rychle to řadí. Stručně řečeno, pohoda automatu mě láká, ale nechci se vzdát možnosti přímého vlivu na dění. Kolik točí manuál a automat při 130 km/h na šestku?

Jak funguje příplatkové nezávislé topení - běží jen s motorem, nebo je možné ho zapnout samostatně a použít ráno k odmrazení a zahřátí auta?

Co všechno umí lacinější navigace Wip NAV? Pochopil jsem, že snad umí zobrazovat údaje, které by jinak byly pouze na malém monochromatickém displeji. Co všechno umí bluetooth handsfree ve Wip NAV? Platí stále omezení, že s Wip NAV není možno mít USB zásuvku pro přehrávání MP3 z flešky?

Co dělá indikace tlaku v pneu v případě, že namontuju kola bez snímačů?

Jaké jsou aktuálně termíny dodání?

To je co mě v tuto chvíli napadá, půjdu se na to samozřejmě mrknout a projet. Díky předem za odpovědi.

Odesláno

Wip NAV se nedodává s USB portem. Inofrmace zobrazované na obrazovce navigace se liší dle stupně výbavy. Já mám Premium Pack a obrazovka WIp NAv zobrazuje navigaci(2 režimy), rádio (seznam stanic), dopravní informace, telefon.

Informace o spotřebě a dojezdu se mi zobrazuje na obrazovce mezi budíky. S funkcí bluetooth jsem celkem spokojen. Neměl jsem problém s párovaním telefonu, na obrazovku lze vyvolat seznam kontaktů z telefonu (diakritika bez problému).

Indikace tlaku, to zatím nevím. Do pneuservisu jedu ve středu tak uvidiím. Někdo tady ale psal, že to po nastartování jednou pípne a pak je již klid.

Odesláno

otackomer si vsimnes a najazdene km nie? :myslim

Měl najeto 1660km, prostě sýrový motor:D

Tak je to jeho auto... ale divne no... Premyslim jestli si natacet zrychleni u techto aut ma smysl;) kdo si z toho sedne na prdel?:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...