pipistrel Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 sak ked budes mat teraz tyzden na to aby si ho nasiel to sa ti machruje Citovat
rick Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Manželka mně donutila vyrazit na týden s kolama:grrOtázka zní zahrádku s využitím max 1x ročně -máte někdo zkušenost s no name výrobky a kdyžtak jaký.Díky:papa Citovat
elton Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Tý jo, Rick se po dlouhé době ukázal:o sportovec jeden:D:D:D Jinak se těch noname tolik neboj, někdo už to tady má, ale nevím kdo:mad: A nevypadají tak hezky jako originál. Citovat
rick Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Woe,já oblítnul půl světa a nemůžu být všude:D,autem skoro nejezdím:mad:mám najeto něco přes 5000 km od února,prostě ostuda. Tak když říkáš,já nějakou jebku pokoupim a uvidíme,třeba se pak na zahrádku budu moct vymlouvat,abych nemusel na kolo:) Citovat
elton Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Ale do auta se taky kolo vleze, takže žádné vymlouvání a sportovat:D:D:D Citovat
rick Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 jo,to už mám vyzkoušený,ale teď potřebuju vozit kola 3,možná 4. No a na kole snad jezději ty,co nemaji na benzín né Né,dělám si prču.Sportovat se musí-třeba dneska jsem koukal na Káju,jak mu to pěkně jezdí v moto GP:D Citovat
P607Olda Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Koupil jsem Thule, černý, za 3900, šířka 135 cm. Chtěl jsem za každou cenu rovné tyče a co nejširší. Peugeoťácký je oblý a úzký. http://www.omnipuls.cz/index.php?node=25&leaf=341&wi... [upravil dne 5.6.2011 21:35 P607Olda] Citovat
radek76 Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Mám origo, ale díky tomu mega prostoru uvnitř auta, jsem je ještě ani nepoužil Citovat
cartmen Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 A já nemám žádný a proto si myslím, že s ohledem na výšku auta bych to asi řešil takovým tím pazmekem na kola za auto, co se věší na kouli. 2Elton: v týdnu to tam u vás trošku rozčeřím svou krásnou pražskou 5008mou jedu totiž do Bohumína Citovat
elton Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Cartmen tak to moc nerozčeříš, protože Bohumín je nechutně daleko. Citovat
rick Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Koupil jsem Thule, černý, za 3900, šířka 135 cm. Chtěl jsem za každou cenu rovné tyče a co nejširší. Peugeoťácký je oblý a úzký. http://www.omnipuls.cz/index.php?node=25&leaf=341&wi... [upravil dne 5.6.2011 21:35 P607Olda] Jasně,díky,jen se chci zeptat,proč tam píšou,že to má nížší patky-předpokládám,že by to vadilo třeba při přepravě lyží,ale jinak nevidim problém.Mám na střeše jakoby hagusy a ty to zvednou o pár cm.Lyže stejně vozim uvnitř. Citovat
P607Olda Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Jestli máš hagusy, tak pasuje jiný typ, já nemám hagusy a mám ty \"pevné body\". Ty \"nižší\" a \"vyšší\" patky jsou zřejmě kvůli zatahovací střeše, která je víc vypouklá. Pro hagusy např. http://www.omnipuls.cz/index.php?node=25&trig=3&special=&wizz[1]=50&wizz[2]=5239&wizp= Akorát délku uvádějí 119 cm - já mám raději ty 135 cm, protože se na kraj líp nakládá. Na nakládání vozím sebou jednoduchou stoličku. [upravil dne 7.6.2011 08:44 P607Olda] Citovat
rick Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Už jsem to taky zjistil.Já vozil na Vito malinký skládací schůdky.Jen je najít:) Citovat
P607Olda Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Kolega má 4007, což je jenom o chlup vyšší, než 5008. Koega měří asi 205, a když nakládá lyže, tak se vyzuje a stoupne na sedadlo. Citovat
cartmen Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Já bych se z toho posr****, sem si lehce odřel zadni blatník. Musím vymyslet kdo mi to rozlěští... Citovat
JohnyLee Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Já bych se z toho posr****, sem si lehce odřel zadni blatník. Musím vymyslet kdo mi to rozlěští... Přesně vím o čem mluvíš... V neděli jsem v rámci dobrého skutku šel umýt manželce auto - odřený spodek předního nárazníku - \"nejspíš nějaký obrubník při parkování\" - škrábanec na zadním nárazníku - \"to asi jak jsem nemohla vyjet z toho parkoviště a opřela jsem se o toho pána vzadu\" - okousané hlíny na předním levém kole - \"asi jsem štrejchla při parkování - tobě se to určitě taky stává\" a odkráčela středem... Řešení prosté - nedělat dobré skutky - člověk pak žije v blažené nevědomosti... Na gauči je taky dobře, tak proč se hmoždit s mytím auta, které jsem si notabene nezasvinil já... Opravy nechám až toho bude víc... Jestli to půjde tímhle tempem - tak na zimu nechám stříknout celé auto... jl Citovat
JohnyLee Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 ...ave všem... Nějak se nám z našeho mazlíka začíná stávat masovka - za celý minulý týden mám za cestu z Dobříše do Prahy (cca půl hodinky, něco kolem 45 km) průměr na den šest a kousek krásných 5008... A v pátek cestou do Písku jsem potkal dokonce tři 5008 v koloně za sebou!!! Každá jiný kraj dle RZ - takže těžko předváděčky z jedné prodejny... A já se ptám - kde všichni jste - tady je mrtvo a stále stejné tváře... jl Citovat
elton Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Tak na cestě na sraz do Pieštan jsem potkal jednu, naleštěná byla jako psí kulky. Po cestě na zpět taky jednu a ta tak naleštěná nebyla. Jinak si kámoš objednával v pátek, ale nechce mi říct barvu a výbavu, mám se nechat překvapit. A jinak souhlasím s Johnym, kde jsou všichni? Citovat
P607Olda Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 V Šumperku jezdíme min. 4. Masovka to bude, protože je to prostorné a ne-drahé auto. Citovat
cartmen Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Já bych se z toho posr****, sem si lehce odřel zadni blatník. Musím vymyslet kdo mi to rozlěští... Přesně vím o čem mluvíš... V neděli jsem v rámci dobrého skutku šel umýt manželce auto - odřený spodek předního nárazníku - \"nejspíš nějaký obrubník při parkování\" - škrábanec na zadním nárazníku - \"to asi jak jsem nemohla vyjet z toho parkoviště a opřela jsem se o toho pána vzadu\" - okousané hlíny na předním levém kole - \"asi jsem štrejchla při parkování - tobě se to určitě taky stává\" a odkráčela středem... Řešení prosté - nedělat dobré skutky - člověk pak žije v blažené nevědomosti... Na gauči je taky dobře, tak proč se hmoždit s mytím auta, které jsem si notabene nezasvinil já... Opravy nechám až toho bude víc... Jestli to půjde tímhle tempem - tak na zimu nechám stříknout celé auto... jl Soukromé auto už nakomentuji, neboť to by muselo být leda gumové to mě už nechává absolutně klidným. Manželka pravidelně přidává šrámy. To bych opravil jen v případě že by upadlo něco co brání jízdě ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.