Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Manželka mně donutila vyrazit na týden s kolama:grrOtázka zní zahrádku s využitím max 1x ročně -máte někdo zkušenost s no name výrobky a kdyžtak jaký.Díky:papa

Odesláno

Tý jo, Rick se po dlouhé době ukázal:o sportovec jeden:D:D:D Jinak se těch noname tolik neboj, někdo už to tady má, ale nevím kdo:mad: A nevypadají tak hezky jako originál.

Odesláno

Woe,já oblítnul půl světa a nemůžu být všude:D,autem skoro nejezdím:mad:mám najeto něco přes 5000 km od února,prostě ostuda.

Tak když říkáš,já nějakou jebku pokoupim a uvidíme,třeba se pak na zahrádku budu moct vymlouvat,abych nemusel na kolo:)

Odesláno

jo,to už mám vyzkoušený,ale teď potřebuju vozit kola 3,možná 4. No a na kole snad jezději ty,co nemaji na benzín né:D Né,dělám si prču.Sportovat se musí-třeba dneska jsem koukal na Káju,jak mu to pěkně jezdí v moto GP:D

Odesláno

A já nemám žádný a proto si myslím, že s ohledem na výšku auta bych to asi řešil takovým tím pazmekem na kola za auto, co se věší na kouli.

2Elton: v týdnu to tam u vás trošku rozčeřím svou krásnou pražskou 5008mou :) jedu totiž do Bohumína :P

Odesláno

Koupil jsem Thule, černý, za 3900, šířka 135 cm.

Chtěl jsem za každou cenu rovné tyče a co nejširší. Peugeoťácký je oblý a úzký.

http://www.omnipuls.cz/index.php?node=25&leaf=341&wi...

[upravil dne 5.6.2011 21:35 P607Olda]

Jasně,díky,jen se chci zeptat,proč tam píšou,že to má nížší patky-předpokládám,že by to vadilo třeba při přepravě lyží,ale jinak nevidim problém.Mám na střeše jakoby hagusy a ty to zvednou o pár cm.Lyže stejně vozim uvnitř.

Odesláno

Jestli máš hagusy, tak pasuje jiný typ, já nemám hagusy a mám ty \"pevné body\".

Ty \"nižší\" a \"vyšší\" patky jsou zřejmě kvůli zatahovací střeše, která je víc vypouklá.

Pro hagusy např. http://www.omnipuls.cz/index.php?node=25&trig=3&special=&wizz[1]=50&wizz[2]=5239&wizp=

Akorát délku uvádějí 119 cm - já mám raději ty 135 cm, protože se na kraj líp nakládá. Na nakládání vozím sebou jednoduchou stoličku.

[upravil dne 7.6.2011 08:44 P607Olda]

Odesláno
Já bych se z toho posr****, sem si lehce odřel zadni blatník. Musím vymyslet kdo mi to rozlěští...:myslim

Přesně vím o čem mluvíš...:bojim V neděli jsem v rámci dobrého skutku šel umýt manželce auto - odřený spodek předního nárazníku - \"nejspíš nějaký obrubník při parkování\" - škrábanec na zadním nárazníku - \"to asi jak jsem nemohla vyjet z toho parkoviště a opřela jsem se o toho pána vzadu\" - okousané hlíny na předním levém kole - \"asi jsem štrejchla při parkování - tobě se to určitě taky stává\" a odkráčela středem... :bacha:grr

Řešení prosté - nedělat dobré skutky - člověk pak žije v blažené nevědomosti... Na gauči je taky dobře, tak proč se hmoždit s mytím auta, které jsem si notabene nezasvinil já...

Opravy nechám až toho bude víc... Jestli to půjde tímhle tempem - tak na zimu nechám stříknout celé auto...:roll

jl

Odesláno

...ave všem...

Nějak se nám z našeho mazlíka začíná stávat masovka - za celý minulý týden mám za cestu z Dobříše do Prahy (cca půl hodinky, něco kolem 45 km) průměr na den šest a kousek krásných 5008... A v pátek cestou do Písku jsem potkal dokonce tři 5008 v koloně za sebou!!! Každá jiný kraj dle RZ - takže těžko předváděčky z jedné prodejny...

A já se ptám - kde všichni jste - tady je mrtvo a stále stejné tváře...:D

jl

Odesláno

Tak na cestě na sraz do Pieštan jsem potkal jednu, naleštěná byla jako psí kulky. Po cestě na zpět taky jednu a ta tak naleštěná nebyla. Jinak si kámoš objednával v pátek, ale nechce mi říct barvu a výbavu, mám se nechat překvapit. A jinak souhlasím s Johnym, kde jsou všichni?

Odesláno
Já bych se z toho posr****, sem si lehce odřel zadni blatník. Musím vymyslet kdo mi to rozlěští...:myslim

Přesně vím o čem mluvíš...:bojim V neděli jsem v rámci dobrého skutku šel umýt manželce auto - odřený spodek předního nárazníku - \"nejspíš nějaký obrubník při parkování\" - škrábanec na zadním nárazníku - \"to asi jak jsem nemohla vyjet z toho parkoviště a opřela jsem se o toho pána vzadu\" - okousané hlíny na předním levém kole - \"asi jsem štrejchla při parkování - tobě se to určitě taky stává\" a odkráčela středem... :bacha:grr

Řešení prosté - nedělat dobré skutky - člověk pak žije v blažené nevědomosti... Na gauči je taky dobře, tak proč se hmoždit s mytím auta, které jsem si notabene nezasvinil já...

Opravy nechám až toho bude víc... Jestli to půjde tímhle tempem - tak na zimu nechám stříknout celé auto...:roll

jl

Soukromé auto už nakomentuji, neboť to by muselo být leda gumové :) to mě už nechává absolutně klidným. Manželka pravidelně přidává šrámy. To bych opravil jen v případě že by upadlo něco co brání jízdě :))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...