Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

CHcel by som sa opytat ci niekto v okoli ziliny nema niekto origo diagnostiku na peugeot 407? LEbo som to aj na internete hladal a da sa to najlacnejsie objednat z ameriky za 190 dolarov

Odesláno

Na netu to je i u nas a chcou za ten kabel asi 600kc a ten soft musis nekde vysmahnout nebo ukrast a naposlednim miste a to je nejlepsi stahnout z filestube uplne zadarmo. A pak uz jenom nejakej ten noťas nebo počál a mužeš se tim živit i navod kde se co nastavuje tady na foru je.Taky to tak asi udělam jenom na to není jeste stale čas.

;)

[upravil dne 13/5/10 sromak]

Odesláno

Ahoj, můžete mi někdo říct, jak dlouho trvá diagnostika vozu (407 sw)? U Domanského mi řekli, ať počítám s 1 hodinou. Mně přijde, že to musí být hotové do pár minut.

Odesláno
Původně zaslal: sromak

Na netu to je i u nas a chcou za ten kabel asi 600kc a ten soft musis nekde vysmahnout nebo ukrast a naposlednim miste a to je nejlepsi stahnout z filestube uplne zadarmo. A pak uz jenom nejakej ten noťas nebo počál a mužeš se tim živit i navod kde se co nastavuje tady na foru je.Taky to tak asi udělam jenom na to není jeste stale čas.

;)

[upravil dne 13/5/10 sromak]

chcel by som vediet kde si nasiel ten kabel za 600kč? ak sa jedna o ELM diagnostiku tak ta ti moc nepomoze

Odesláno
Původně zaslal: hawo118

CHcel by som sa opytat ci niekto v okoli ziliny nema niekto origo diagnostiku na peugeot 407? LEbo som to aj na internete hladal a da sa to najlacnejsie objednat z ameriky za 190 dolarov

jj a nezabudni pripocitat clo mam stym uz skusenosti z colnice mi prisiel papier ze ak chcem ten tovar mam zaplatit clo takze hodinky ktore stali 120$ ma vysli na 150$ :grr

Odesláno

sromak: no zrejme nevies co dokaze origo diagnostika a co ELM diagnostika... a nehovoriac o tom ,ez aj na to ELM je straaaasne prehnana cena, ja som to kupil za 20 eur, presne to iste, co je tam na obrazku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...