netenziraku Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Ahoj, když nastartuju za studena, a neprošlápnu hned plyn, z 90% mě auto vždycky chcípne. po 10 sec tůrování už to drží. někdy se to stane i po delší jízdě když vypnu a znovu startuju. jinak při jízdě to nechcípá vůbec je to záhada. jestli máte nějaké zkušenosti uvítam každou radu! děkuju Citovat
Eon Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 To je jak kdyby ti spadlo palivo.. pak startuješ chytne to, ale zase tam chybí, jak šlapeš na plyn, víc točíš-jde tam víc paliva. Zkusil bych hledat chybu někde v palivové soustavě.. Citovat
netenziraku Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 Palivová soustava mě vůbec nenapadla! zajímalo by mě jestli měl někdo podobný problém? Dá se to nějak změřit - s tím palivem? Citovat
Smarty Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Vyzkoušej nejprve snímač tlaku v sání. Je vlevo nahoře na sacím potrubí nad zapalovací lištou. Jen co otevřeš kapotu tak na něj koukáš. Jde do něj svorkovnice se třema drátama a je na 30torx. Vyměň ho a budeš mít pokoj.:papa:papa Citovat
netenziraku Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 a kde seženu nový snímač? vrakáč? kelly? servis? Citovat
The_DoctoR Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 mě to začlo dělat po výměně výfuku a odstranění katu, ale tak to je normální, když se víc proplachuje... Citovat
taven Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 nejdřív bych si půjčil jinou baterku... taky sem tomu nevěřil, máma má to stejný auto s tímhle motorem a přesně jak řikáš, po startu hned zdechlo, ale stačilo chvíli držet pod plynem a ok.... přitom startér točil rychle jako o život... stačilo vyměnit baterku za novou a je po problému Citovat
netenziraku Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 to je hodně názorů zároveň a všechny zní logicky, asi to bude chtít vyzkoušet jedno po druhém - což se prodraží! takže možnosti co zatím padly: 1)baterka 2)snímač tlaku sání 3)palivová soustava co může být nejpravděpodobnější? s tou baterkou například, když trochu zahřeju a nastartuju znova, tak to nechcípne. a to baterka udělá stejnou práci,ne? co myslíte? Citovat
Qcko Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Akumultor sa moze za noc vybit, hlavne ak mas nejaky nechceny odber v aute, resp. mozes mat chybu v alternatore, alebo zle nasponovany remen... akumulator si lahko pozicias od kamarada alebo tak, napatie sa meria tiez lahko, ak vylucis problem s napatim, mozes pokracovat tym snimacom atd Citovat
Smarty Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Snímač tlaku, ELIT, http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.