Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kam zapojit stroboskopy přez vypínač????

Recommended Posts

Odesláno

Dříve jsem je měl zapojené na obrysová světla, což znamená že kdyz jsem zapnul obrysovky,tak to fungovalo...a pochopitelne jsem jezdil na mlhovky a jeste jsem mel zapnute stroboskopy,coz se policajtum moc nelibilo...ale za pul roku jsem mel jen jednu malinkou pokuticku v Madarsku 8Euro...u nas me sice jednou zastavili ale pustili me, avsak i po tomto dalo by se rictstastnem pokracovani jsem se rozhodl zapijit je na vypinac a tak jsem si ho koupil.Avsak nevim, jak to zapojit.....nevim kam....Protoze kdyz jsem udelal obvod od tech obrysovek, kam jsem napajel draty ty pak k vypinaci a na stroboskopy a zpet na obrysovky melo to hrozne malo proudu a kdyz tam byly dve tak skoro vubec neblikali....tal nevim, jestli ten proud zere ten vypinac nebo co......nebo je to tim ze jsem prodlouzil kabely od te stroboskopove krabicky k tem diodam?????Nevim a uz jsem z toho na palici....proadte mi prosim kam bych to mohl zapojit aniz bych mel ztratu vykonu....:D:D:( Moc dekuju

Odesláno

Hele, já ti do toho nechci moc kecat. Ale řekl bych že stroboskopy jsou už dneska uplně mimo. Měl sem je na autě taky (dokonce 3 v každem světle), ale to bylo asi tak před 3 rokama. Dneska už to neni originální ani moc zajímavé. Když už stroboskopy, tak je namontuj třeba do kufru k audiu. Ale samo udělej co uznáš za vhodné ty .

Odesláno

Jdno auto? A ještě to byla sanitka, co? Tak v tomto případě bych se o módě nebavil....;)

Ne, vážně. Mě osobně je jedno, co si kdo do nebo na auto dá. Je to každého věc...;)

Odesláno

taky proti nim nic nemám, zas tak běžná věc to není... a na srazech to má každej druhej. já sem našel slepý napájení pod palubkou, nevím na co to byla příprava...furt to můžeš dát k baterce a kostru natáhnout k palubovce do vypínače...

Odesláno
Napsán autorem Radek V.

Jdno auto? A ještě to byla sanitka, co? Tak v tomto případě bych se o módě nebavil....;)

Ne, vážně. Mě osobně je jedno, co si kdo do nebo na auto dá. Je to každého věc...;)

Naprostej souhlas:papa

Odesláno

srobáče fůjjjjjjj.......... , na srazy proč ne, ale na silnici bych takového řidiče sřílel na místě, je to fakt strašně příjemný když neco bliká a druhej pak kvuji tomu sebere někoho nakrajnici, prož si ku.va nedáte ten strobáč do přístrojovky a neblikáte sobě do očí a můžete si vyzkoušet jak je to příjemné.:mad::mad::mad: mk

Odesláno

Posledního dementa se stroboskopem, kterého jsem na silnici potkal bych nejradši zbil jak psa!!! Nenapadlo ho nic chytřejšího, než si stroboskop zapojit místo třetího brzdového světla na zadní okno.

Jel jsem v noci po dálnici domů a dojel jsem ho z kopce. Dole pod kopcem je snížená rychlost a on šlapnul na brzdu. V tom se mě přímo do očí rozblikal jeho zkurvenej stroboskop a já další 3vteřiny vůbec nic neviděl. Takže si o stroboskopech myslím od té doby svoje.

Jak tu bylo už řečeno. Na srazy proč ne? Ale dementy co s tím blikají v běžném provozu bych mlátíl lešenářskou trubkou přes ruce!

[Editován dne 14/10/04 destiny]

Odesláno

Nebudu psát můj názor na věci jako stroboskopy ap., ale pokusím se odpovědět.

Jaks popsal tvoje zapojení tak mě napadlo jestlis to nezapojil do serie s těma obrysovkama. Nevím kolik ty stroboskopy potřebují štávy,

v případě že málo, tak si náthni od někud + do vypínače a od vypínače ke stroboskopu a druhý drát ukostři někde u strobu.

Pokud to něco papá tak použij relé, které budeš aktivovat tvým vypínačem a relé ti teprve sepne přísun š?ávy od baterky k tomu blikátku.

Odesláno

Stroboskopy přes samostatný vypínač dle spotřeby neboli výkonu přes relé ale samostatně spínané nikoli na ktrerýkoliv světelný okruh(obvod) vnějších světel auta, protože to je vražda, jinak doporučuju je dát do přístrojovky. :D:D:o:o:P:cool::mad::mad::papa

Odesláno

Destiny: Hih to je fakt dement dát si stroba na brzdovku, ale taky jsem už špekuloval nad tim hodit je někam za zadní okno, ale spíš kvůli magůrkům který ti šajnujou do zrcátka dálkovejma, to by je trochu vyškolilo. Jinak stroboskopy ve světlech už jsou asi fakt přežitek, koupíte je za 300 a moc nesvítí. Sehnat ty ze safetycaru :D:D:D:D:D:D:D ty bych si tam asi hodil

Odesláno

nejlepsi jsou ty frajeri co (tuningari) co maj stroby ve svetlech, modre stroby na strese. vepredu ram a vosklivou zlutou barvu a na boku napis RESCUE nebo co. A jeste ke vsemu to sou dodavky a kazdej se jim vyhyba :D:D:D:D

Odesláno

Já mám stroboskopy v malích světýlkách ve předu a zapojené samostatně přes vypínač a fungují dobře.

Nevím když se nám to líbí tak proč nééé. brevla :cool:

Odesláno

Ja mam stroboskopy zapojene ve zpátečkach na oddělený vypínač a je to fajn( když někde stojím ) za jízdy je používám jen pokud zapomenu na to že jsou zaplé nebo když za mnou jede boreček na parkovačky a mlhovky k tomu s oblibou ještě zapínámzadní mlhovky a že jsou na 306 celkem vysoko jsou i dost nepříjemný:P

• O 3 týdny později...
Odesláno

V dobách, kdy jsem vlastnil 136 Rapida, jsem to zapojil na nevyužitou pojistku.Jak to má Lev zatím nevím, do elektriky jsem jeste nehledel a strobo mi do auta věnoval bývylej majitel.Sice ročník 48...což nechápu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...