Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Společný odjezd Praha a okolí? odjezd v 17-17:30h z pumpy BENZINA na 2km D11

Recommended Posts

Odesláno

ano, kbelak je ten kopec od letnan dolu :-),nejdriv je sjezd na letnany, potom na kbely, najizdi se jakoby do kobce, a hlavni se pritom zacina uz snizovat, mezi prosekem a kbely :D

vyhnout se pres kbely a pres satalice to vzit na cerny most :-), tam na chlumeckou a hura na dalnici a k pumpe

Ocekavam, ze kolin bude ucpanej a chci se mu vyhnout, ale podridim se vetsine :)

Odesláno

Ale byl, jenom to asi nebylo v pátek :D

To bejvá tolik zasekanej? Pokud tomu tak je, tak si jízdu po D11 prodloužíme, alespon si ji prohlédnu, za 50. km jsem ještě nebyl.

Odesláno

aktualni info, cerny most a vse okolo nej je pry jako parkoviste....

Odesláno

Tak mise úspěšně splněna. Cesta od Ďáblic k benzínce nám zabrala slabých 35 minut.

Tomuhle: http://www.novinky.cz/krimi/200316-dopravu-v-praze-ovladl-chaos-klicove-tahy-stoji.html

jsme se naštěstí vyhnuli. :ticho

Škoda, že se k nám nepřidal punkac, a že jsme na benzince už žádného Peugeota nenašli ale to je jedno, hlavně dobře dojeďte a užijte si sraz. :papa;)

[upravil dne 14/5/10 peugeot09]

Odesláno
Původně zaslal: wooody

tak punkac ma zpozdeni...... takze kdyby neco tak muj tel 725128407

hehe, to že jsme na tý pumpě okolo sebe chodili a stále jsme se míjeli nám nikdo stejně neuvěří :D

Jinak srázek na 2 km dálnice na Hradec jsem stihnul 5 minut před \"dvanáctou\", Kolbenovu jsem projel v klídku na jedničku a dvojku :D, ale nestála a to bylo hlavní

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...