Stráňa Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 od kolika to prosim tě je? koukal jsem na startovku a slušný, možná bych se přijel mrknout na chvilku ještě mě kámoš láká na rally do vamberka to nevypadá taky zle http://www.rallyeorlickehory.cz/ Citovat
AKCZ Odesláno 9. červen 2011 Autor Odesláno 9. červen 2011 Od rana az do vecera Tzn. od deviti volne jizdy a kolem 13:00 zacnou merena kola az do max. 16:00 a pak vyhlaseni.. Ve Vamberku a dal jsem se kdysi byl podivat na Rally Kostelec a nebylo to spatne .. njn zase se to vsechno schazi v jeden termin.. Citovat
Capy Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Auto zase jede sice nemam gumy ale to je jedno. Takže ppokud se nic nepo.. cestou tak přijedu. Citovat
Capy Odesláno 11. červen 2011 Odesláno 11. červen 2011 tak bohužel, zákon schválnosti funguje cestou se mi vysr...a zadní poloosa. banální záležitost ale cestou neopravitelná. Citovat
AKCZ Odesláno 11. červen 2011 Autor Odesláno 11. červen 2011 O jej A ja si rikal kde jsi pac jsem Te na zeznamu prihlasenych primo tam videl.. Citovat
AKCZ Odesláno 17. srpen 2011 Autor Odesláno 17. srpen 2011 Blizi se vikend nabity krouzenim .. sobota Amater Cup .. nedele Miata Cup .. vse Vysoke Myto Citovat
The_DoctoR Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 chtěl jsem poprvé vyjet, ale auto nestihnu udělat, tak mimoň a je pak možné něco jiného na okruhu? Ještě jsem na něm nebyl a moc se těšim ... Citovat
AKCZ Odesláno 15. září 2011 Autor Odesláno 15. září 2011 O vikendu Pisek kdyby se nekdo na posledni chvili chtel pridat Citovat
AKCZ Odesláno 19. září 2011 Autor Odesláno 19. září 2011 Piskem skoncila letosni sezona Amater Cupu.. Miata se jede jeste v Sosnove ale pouze pro Mazdy takze letosni okruhove zavodeni je u konce.. skoda ze se pridalo tak malo Peugeotaku .. vysledky vc. galerie doplneny na zacatku vlakna.. Citovat
AKCZ Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 A je tu novy rok a s nim i nova sezona.. terminy uz jsou zname takze aktualizovano na zacatku vlakna kdo by mel zajem [upravil dne 12/1/12 19:24 od AKCZ] Citovat
Stráňa Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 tak do Mýta se přijedu mrknout třeba mě zase svezeš a na Czechring se chci letos podívat na nějakou akci:super Citovat
AKCZ Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 Z Czechringu mam trochu vitr ale snad to nebude divocina A akce spojena s Miatou muze byt jedna z tech akci treba Citovat
Béďa Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Určitě se některých okruhů budu účastnit. Letos bych rád zkusil i ten Amater ale záleží na konstalaci hvězd. Citovat
AKCZ Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 Uz se nam to nezadrzitelne blizi Presne za mesic prvni zavod Amater Cupu v letosni sezone tak kdopak se prida? Citovat
AKCZ Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 Prvni Amater Cup zavody za nami.. Peugeoti barvy jsem hajil tentokrat sam.. Galerie fotek na amater-cup.cz Citovat
Capy Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 mě to ještě nejelo tak jsem nemoh a pak se mi v písku v jedný zatáčce občas odlejvá olej tak sem ani nehrotil, ale poslal jsem kolegu s MG. Až mi daj dohromady koleno tak zase budu jezdit. jinak gratulace:papa Citovat
AKCZ Odesláno 26. duben 2012 Autor Odesláno 26. duben 2012 Jj rikal mi ze se znate.. a me bylo divny ze sel ke me tak \"na jistotu\" S tim odlevanim.. minulej Pisek mi problikvalo obcas mazani ale nemel jsem tam dost oleje.. ted uz nastesti ani bliknuti Tak se tesim az vyrazis.. a diky Citovat
AKCZ Odesláno 1. říjen 2012 Autor Odesláno 1. říjen 2012 Pro me letosni sezona minulym vikendem skoncila tudiz tohle vlakno je mozno presunout do jiz uplynulych \"srazu\". Vzhledem k takrka nulove ucasti na okruzich ze stran Peugeotaku z fora jiz pristi sezonu pravdepodobne vypisovat ani aktualizaovat nebudu tudiz kdo by mel preci jen zajem (a to nejen \"na papire\" ale opravdu si zajezdit) tak veskere terminy budou vypsane na prislusnych strankach jednotlyvych podniku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.