Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Okruhy - Vysoke Myto + Sosnova + Pisek + Hradec Kralove (2012)

Recommended Posts

Odesláno

Od rana az do vecera :) Tzn. od deviti volne jizdy a kolem 13:00 zacnou merena kola az do max. 16:00 a pak vyhlaseni..

Ve Vamberku a dal jsem se kdysi byl podivat na Rally Kostelec a nebylo to spatne .. njn zase se to vsechno schazi v jeden termin.. :(

• O 2 měsíce později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Piskem skoncila letosni sezona Amater Cupu.. Miata se jede jeste v Sosnove ale pouze pro Mazdy takze letosni okruhove zavodeni je u konce.. skoda ze se pridalo tak malo Peugeotaku .. vysledky vc. galerie doplneny na zacatku vlakna.. :papa

• O 3 měsíce později...
Odesláno

A je tu novy rok a s nim i nova sezona.. terminy uz jsou zname takze aktualizovano na zacatku vlakna kdo by mel zajem ;)

[upravil dne 12/1/12 19:24 od AKCZ]

• O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

mě to ještě nejelo tak jsem nemoh a pak se mi v písku v jedný zatáčce občas odlejvá olej tak sem ani nehrotil, ale poslal jsem kolegu s MG. Až mi daj dohromady koleno tak zase budu jezdit. jinak gratulace:papa

Odesláno

Jj rikal mi ze se znate.. a me bylo divny ze sel ke me tak \"na jistotu\" :D S tim odlevanim.. minulej Pisek mi problikvalo obcas mazani ale nemel jsem tam dost oleje.. ted uz nastesti ani bliknuti :) Tak se tesim az vyrazis.. a diky :super

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Pro me letosni sezona minulym vikendem skoncila tudiz tohle vlakno je mozno presunout do jiz uplynulych \"srazu\".

Vzhledem k takrka nulove ucasti na okruzich ze stran Peugeotaku z fora jiz pristi sezonu pravdepodobne vypisovat ani aktualizaovat nebudu tudiz kdo by mel preci jen zajem (a to nejen \"na papire\" ale opravdu si zajezdit) tak veskere terminy budou vypsane na prislusnych strankach jednotlyvych podniku :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...